lasko 114 Napisano Januar 20, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Dakle,interesuje me koliko trosi MITO 125 sa blokadom i koliko ide sa blokadom?i isto to samo bez blokade... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Januar 21, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan citao sam dosta tema o njoj i nisam uspeo da nadjem tacan podatak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 21, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi kako voziš, kakva je mašina, kakve su gume, benzin, karburator....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Januar 21, 2013 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan racunaj na 5-6 litara plus ulje,to je 2t motor koji trazi obrtaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Januar 22, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan racunaj na 5-6 litara plus ulje,to je 2t motor koji trazi obrtaje to bez blokade? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Januar 22, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan 5-6 litara ? Mozda u leru i normalne voznje,cim ga bude odvrtao kako valja ode to na dobrih 10l,pogotovo ako ga otvori kompletno odnosno ako nije ustrojen sa diznama ili zatvorenijim filterom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 22, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan 5-6 litara ? Mozda u leru i normalne voznje,cim ga bude odvrtao kako valja ode to na dobrih 10l,pogotovo ako ga otvori kompletno odnosno ako nije ustrojen sa diznama ili zatvorenijim filterom. Ma дааај брее? Којих 10? 28 троши, к'о ХАМЕР. Где бре 125ица толико да троши? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Januar 22, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan 125 2T motor ne moze da trosi 5 litara ako je 4T to je druga prica. A koliko ja znam Mito je 2T motor i skroz otvorena ima oko 30ks. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 22, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Можда у теорији. Не знам ја јел сам ја ретардиран, или шта? Сви причају 125ице троше као пуно 6-7, кад га тераш преко 8.. Мој НСР брате прелази 11 иљада, улази у црвено скроз, иде 160, и увек око 4 троши. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Januar 22, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan I mom bratu Yugo trosi uvek za 1000 din. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 23, 2013 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ал' Југо неће дуго. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Januar 23, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Da zakljucimo raspravu. Ovo ovde je prosecna potrosnja,dakle prosecna potrosnja nije gradska voznja sa konstantnim menjanjem brzina i odvrtanjem u crveno.Nego verovatno odnos grad/medjugrad bez zavrtanja i odnos je 5l.Dakle minimalna potrosnja je 5l !!!! Ako se kucne na netu stranci koji je voze uglavnom kazu da je potrosnja od 50 till 35mpg u prevodu od 6 do 8,a nekad i 9 litara. Neki decko je pisao iz Engleske da kad je konstantno vozi na visokim obrtajima i kad se izivljava da je ne spusta ispod 30mpg sto je 9litara. Nasao sam takodje podatak da jako lepo lezi na putu i da je odlicna za izivljavanje,ali da je gutach goriva.Toliko o tome... http://www.motorcyclespecs.co.za/model/cagiva/cagiva_125%20mito%2000.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo retko cete naci cagivu mito sa blokadom,potrosnja ide od 5L do 7L zavisi od nacina voznje, nekih 10L manje vise trosi sa 35mm karbom ,ove koje se voze u srbiji vecinom su one sa najslabijim cilindrom 60433,njima je potrosnja oko 5-7L,taj cilindar je najslabiji i ima oko 20-24 konja,postoje mnogo jaci cilindri koji daju uz dobar auspuh i veci karb i po 34ks i lako idu do pravih 180-190km,ako vam je cilindar 60433 max brzina vam nece preci 160km garantovano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theSage 92 Napisano Februar 27, 2013 MK Nameless Riders, 106 postova Motocikl: Kawasaki Z750s '06 Prijavi odgovor kao problematičan Imao je jedan poznanik mito, šta mu je radio ne znam ali znam da me je ostavio kada sam kruzirao na 170. Ali znam i da je potrošio dva puna rezervoara na nekih 200km. Sa blokadom će bilo koji motor dosta manje da troši nego bez blokade. Znam da je Mito ozloglašeni potrošač ali zato cepa ko veliki motor bez obzira što je 125ica. meni se lično nesviđa taj koncept motora jer mora zvek da se prži da bi se nešto izvuklo iz njega ali zato mami kez od uva do uva kada se odvrne. Bez daljeg mudrovanja: Mito sa blokadom više nije Mito. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...