Guest MiloshBG Napisano Decembar 2, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima. Ovako: Skupio sam kintu za polaganje tako da mi sad treba samo dobra volja i... auto skola. Cuo sam razne price o obaranju iako sve dobro odradis i stvarno nemam para da platim jos jedno naknadno polaganje. Znaci testovi nisu problem, naucicu, voznja isto nije problem imam oko 3000km pod dupetom, ovladao sam kvacilom i menjacem odavno. Samo ne zelim nekog dzangrizavog pandura da me obori zato sto imam dugu kosu ili zbog drugih razloga. Bilo bi lepo ako bi neko mogao da mi preporuci neku korektnu auto skolu u BGu. Znaci ne mislim na kupovinu dozvole jer nisam toliki retard da ne mogu da polozim nego samo korektne ljude. Pozdrav, Milos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Decembar 2, 2007 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Mozda da se javis cika Jasminku odavde sa foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 3, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost, od auto škole ne zavisi sastav komisije jer ona delegira samo jednog člana dok Policija sama određuje ko će doći na polaganje. Jasno je meni šta ti hoćeš i želje su ti sasvim normalne samo što na policiju neznam ko i kako može da utiče, ako je neko rešio loše onda će ti pronaći bilo šta što mu ne odgovara. Ti imaš dugu kosu što može da bude razlog ali nije ni rešenje u promeni frizure, neći će drugi razlog ako hoće. Ja brijem glavu. Aha, ''ćelavac, mafijaš, šibadžija''..., a ja reč bre nisam rekao, ćutim i slušam konstrukcije čoveka bez mozga. I još vozim MZ a ''takvi su poznati da vole da se trkaju sa Policijom na motorima''. ??? ''Zašto ja mangupčina ne odem u Lisičiji potok (ili jarak ko zna) gde on obučava Policajce vožnji motora pa da vidim šta znaju ljudi a ne ovako kako dripčine voze po gradu''. Ja ćutim i dalje jer od gluposti pameti nema. Na kraju nisam imao nijednu grešku ali je iskoristio šansu da mi kaže kako me je ''pustio'' jer sam lepo vaspitan ??? inače zna on kako bi sa takvima. A reč nisam izustio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Decembar 3, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se čini da policija dodeljuje iste policajce auto školama. Kada sam polagao za B, blejao sam često u AŠ, i viđao iste policajce. Za A sam kratko vreme proveo, tako da nisam napravio statistiku. Jasminko, da li ti imaš stalno iste likove, (tipa - menjaju se 2-3 ista policajca), ili je nasumično? E sad... zašto sam to pisao Za A sam polagao u AŠ Zeleno svetlo u Cvijićevoj ulici u BG, i policajac je bio skroz OK... Ja sam vozio školski, odradio poligon i sve to kako valja. Kad smo se vratili sa ulice, on je izašao iz kola, krenuo ka meni, (čisto da ne mora da viče, pošto sam bio 10ak metara iza njih kad smo stali) i rekao nešto tipa "čestitam, momak"... Enivej, da li sam imao sreće, ili (ako važi moja teorema) AŠ Zeleno svetlo ima korektne policajce... bemliga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 3, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ako baš realno razmislim, sem vrste humora koju nisam razumeo i nije mi prijala, ni ja nisam imao loše iskustvo, niko me nije zezao, maltretirao i poturao koske, vozio sam kako sam hteo a ko zna, možda je i on mojim nastupom bio isprovociran na neki način. Treba biti realan, ipak sam položio iz prvog puta i nemogu da se žalim na rad policajca ili komsije, svi su se pokazali kao profesionalci. E sad to što se u homoru nismo našli jbg, to je moglo i sa nekim ko nije policajac. No, ipak Jasminko to zna najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 3, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Prvo duga kosa nema veze - polaže se sa kacigom Drži odstojanje nemoj da te uvuče u grešku kandidat koji polaže za B i vozi ispred tebe - posebno kada pravi polukružno. (U prevodu pusti budalu i ne juri ga) Uvežbaj poligonske radnje. Tu gledaju koliko si siguran - menjanje brzina (1,2), držanje pravca, ne smeš da spustiš noge i da ti se uzasi motor dok radiš osmicu. Ako spuštaš noge na trouglu ili stopu - spuštaš ISKLJUČIVO levu dok desna stoji na bremsi i fudasteru. Nema poštapanja nogama!!! U smislu nisam dovoljno izašao na liniju preglednosti pa ću da dodam koji metar nogama - NE! Ili stojiš ili voziš. Vozi sredinom ulice i prestrojavaj se uz liniju na vreme, daj migavce, gledaj retrovizore i vrti glavom levo desno ko da te napao roj pčela. Javi se jasminku on je naš drug.... i srećno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Decembar 3, 2007 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Taman posla da ste me udavili, pa to mi je posao, samo da ima sto vise takvog "davljenja", po svim kategorijama. Evo da kazem samo par recenica oko nekog dela ispita, ovde pomenutog. Kao prvo, postoji 15-20 policajaca, trenutno rasporedjenih na poslovima ispitivaca za sve auto skole na teritoriji grada Beograda (a ima oko 160 auto skola) Moze se desiti da nam u komisij za polaganje vozackog ispita dodje isti policajac tri puta za redom, pa ga kasnije necemo videti i po godinu dana.Dakle nema odredjenih policajaca za odredjene auto skole, sve je stvar puke slucajnosti, imate 1:15 sanse da vam se ponovi isti ispitivac. U bilo kojoj auto skoli da polazete na teritoriji BG, docice vam na ispit neko od navedenih 15-20 plicajaca. Toliko o tome. Sad pazite, evo kod mene u skoli u toku godine na ispitu voznje za A kategoriju,prolaznost je skoro 95 %, a predpostavljam da je isti slucaj i sa bilo kojom drugom skolom koja ima polaganje za A kategoriju. ZASTO ? Pa zato sto vi dodjete da polazete sa velikim interesovanjem i predznanjem, tu skola osim nekih osnovnih smernica(saveta) nema nikakav uticaj na vase znanje jer trenutno ni ne postoji neka obuka za A-kat. Policajci koji dolaze na ispit su SAOBRACAJCI i u 90% slucajeva su radili na motociklu, bar jedan period, i oni su motoristi u dusi. a i bez toga , verujte mi, vrlo su vam blagonakloni, Malo-malo, pa procitam neka pljuvanja po skolama, ispitivacima, policajcima, instruktorima, pa nesto gledam, mozda je to sada nekakav moderan zargon, jer u obuci sam 20 godina, a nisam nasao ni jedan razlog za takvo ponasanje, osim neke nase potrebe da panicno trazimo krivce za svaku svoju gresku, svuda osim u sebi samima. Pa evo i ovde u zadnjih nekoliko postova,u svima neka ljutnja i prezir,podsmeh i nipodastavanje , a ako malo taj plasht razgrnu, ne moze se naci ni jedan razlog za to. Prema svakom se postupalo O.K., svi polozili iz prvog puta,( a i da nisu, pa sta i to je za ljude). Ja razumem onih 5% koji padnu, pa se eto ne pitaju odkud bas oni u tih 5% nego kazu Jasminko placa one dve babe da idu preko pesackog kad mi polazemo pa zato padamo( verujte i tih prica je bilo- ne izmisljam), ali ovih ostalih 95 %, pa sta ce vama takva prica,bar vi budite realni svedoci da ste polozili ispit samo zato sto ste nesto znali, ponasali se normalno i pristojno, kao na bilo kom drugom ispitu, i budite svesni da niste znali - ne biste polozili, to tako funkcionise, i nikako drugacije. Moze se desiti da neko prema vama na ispitu bude vise ljubazan, neko mozda mrzovoljan i nervozan, los mu dan, ali to nece uticati na ishod ispita (ako uspete da pobedite zbog toga povecanu tremu..HA,HA), bude i ono "eto pustio sam te ", eto malo da sam sebi da veci znacaj, ali nije to nista strasno, IZKULIRAJ TE, nije tesko biti fin, pa bar mi BJBikersi pucamo od finoce !!! POZDRAV (onima koje ne udavih pa procitase do kraja) !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Decembar 4, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko placa one dve babe da idu preko pesackog kad mi polazemo pa zato padamo Kad sam ja polagao, baba je imala slobodan dan. ;D To za 2 noge, leva noga, desna, koleno... Nisam siguran da policajac to gleda... Obicno je u panicnom strahu za svoj zivot ukoliko devojcica polaze za B, tako da gledaj da vozis iza neke zenske. ;D Samo opusteno, bitno je da dobro odradis poligon, posle u voznji drzi rastojanje, pravilno se prestrojavaj, koristi migavce, i obavezno propusti pesake ukoliko ih bude... E, da, dodji malo ranije na polaganje. Nas je instruktor provozao kolima po uobicajenoj ruti za polaganje i ukazao na greske koje kandidati obicno prave, i objasnio kako se gde pravi polukruzno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Decembar 4, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio sa Duhom taj dan na polaganju. Provozao nas je cika instruktor, pokazao par fora, pa i ti zamoli da to isto uradi. Nas je taj dan bilo, cini mi se 7 na motorima i svi prosli. Prethodni put sam pao na voznji (moja greska), "malo" se iznervirao, ali proslo je. Samo provezbaj stazu, poligon i kao sto svi kazu...nemoj bas da u stopu pratis onoga ispred sebe (kao ja ). Razmisljas svojom glavom, ali gledas kud on (ona) ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8652 Napisano Decembar 4, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pitanje za iskusnog jasminka: sta se desava kada motor ne moze da udje u osmicu? Mislim, ja sam pao prvi put poligon, polagao sam na Jawi350 na poligonu kod bazena kosutnjak, tu je precnik kruga bio premali, ugasenu jawu da guram, nisam mogao da uteram u unutrasnjost kruga, morao sam da zgazim crtu. Pandur je oborio i mene i lika na viragu 535, rekao nam je sto nismo kupili manje motore za polaganje. drugi put, druga prica, drugi pandur, odmah smo lik sa 535 i ja dosli do njega i rekli mu problem, odmah je rekao da mozemo da nagazimo liniju i sve je bilo ok, dok ovaj sa 535 i dalje nije mogao da smota motor, ali je policajac video u cemu je stvar i pustio ga. prosli vikend sam ucio drugara na poligonu sta sve treba da radi i vidim ima dve velicine kruga, ali sa XJ600 nisam mogao da uradim osmicu ni na vecem krugu.. Nisam znao sta da kazem ortaku sta da ocekuje na polaganju. Ajd pomoc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Decembar 4, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan pitanje za iskusnog jasminka: sta se desava kada motor ne moze da udje u osmicu? Mislim, ja sam pao prvi put poligon, polagao sam na Jawi350 na poligonu kod bazena kosutnjak, tu je precnik kruga bio premali, ugasenu jawu da guram, nisam mogao da uteram u unutrasnjost kruga, morao sam da zgazim crtu. Pandur je oborio i mene i lika na viragu 535, rekao nam je sto nismo kupili manje motore za polaganje. drugi put, druga prica, drugi pandur, odmah smo lik sa 535 i ja dosli do njega i rekli mu problem, odmah je rekao da mozemo da nagazimo liniju i sve je bilo ok, dok ovaj sa 535 i dalje nije mogao da smota motor, ali je policajac video u cemu je stvar i pustio ga. prosli vikend sam ucio drugara na poligonu sta sve treba da radi i vidim ima dve velicine kruga, ali sa XJ600 nisam mogao da uradim osmicu ni na vecem krugu.. Nisam znao sta da kazem ortaku sta da ocekuje na polaganju. Ajd pomoc. mnogo ljudi ima isti problem... koliko ja znam mozhesh chak i da je ne radish uopshte i upishe ti tamo neke negativne poene, u svakom sluchaju za to ne mozhesh da padnesh ako si dobro uradio prvu vezhbu... i ti panduri koliko god da ih ne volim, isto su ljudi kao i svi mi... mnogo ljudi koji ne mogu da spakuju motor u osmicu pitaju chika policajca da urade osmicu izvan nje... njemu je bitno da on vidi da ti vladash motorom a osmicu mozhesh da uradish i za metar vecu ako nisi u mogucnosti normalnu da napravish zbog motora... btw. meni je recheno da kad stanesh morash istovremeno obe noge da spustish na zemlju, nikako samo jednu... ove sitnice i nisu toliko definisane kao kod polaganja za B, ruke 15 do 2, nikako noga na kvachilu i ostale fore... pozdrav i srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8652 Napisano Decembar 4, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=12678.msg173366#msg173366 date=1196759410] kod polaganja za B, ruke 15 do 2, pozdrav i srecno ruke 15 do 2 je kada si polozio i smekerica, leva ruka, lakat kroz prozor, a kada polazes 10 do 2 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Decembar 4, 2007 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan pitanje za iskusnog jasminka: sta se desava kada motor ne moze da udje u osmicu? Mislim, ja sam pao prvi put poligon, polagao sam na Jawi350 na poligonu kod bazena kosutnjak, tu je precnik kruga bio premali, ugasenu jawu da guram, nisam mogao da uteram u unutrasnjost kruga, morao sam da zgazim crtu. Pandur je oborio i mene i lika na viragu 535, rekao nam je sto nismo kupili manje motore za polaganje. drugi put, druga prica, drugi pandur, odmah smo lik sa 535 i ja dosli do njega i rekli mu problem, odmah je rekao da mozemo da nagazimo liniju i sve je bilo ok, dok ovaj sa 535 i dalje nije mogao da smota motor, ali je policajac video u cemu je stvar i pustio ga. prosli vikend sam ucio drugara na poligonu sta sve treba da radi i vidim ima dve velicine kruga, ali sa XJ600 nisam mogao da uradim osmicu ni na vecem krugu.. Nisam znao sta da kazem ortaku sta da ocekuje na polaganju. Ajd pomoc. Sustina je u tome da bi na polaganje voznje pozeljnije bilo doci sa manjim mororciklom,ali cesto neki od nas nemaju uslove za to. Koliko ja znam svaki ce policajac imati toleranciju za ljude koji voze velike motore ali je bitno da i ti ljudi budu skromni. Uglavnom lik dodje sa vecim motorom na ispit i smatra da bi policajac trebao da ga oslobodi poligonske radnje zato sto mu je motor prevelik. E to malo teze!Svako bi trebao bar nesto da pokaze na toj osmici pa boze moj nemora da gazi bas po liniji.U nasoj auto skoli niko nije pao ispit zato sto je policajac bio nadrndan to su samo price,ko god je pokazao znanje polozio je ko nije ebiga drugi put nije smak sveta uglavnom je tu pitanje i srece u tom trenutku, tremu i da ne pominjem. Toliko od mene slobodno polazit nebojte se osmice to je naj prostiji deo na ispitu POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8652 Napisano Decembar 4, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Toliko od mene slobodno polazit nebojte se osmice to je naj prostiji deo na ispitu POZDRAV slazem se da nije tesko, ali kada je nemoguce, onda je nemoguce. Kazem jos jednom, sa jawom, ugasenom, guranjem cm po cm nisam mogao da prodjem osmicu bez kazenja linije, i pandur nije hteo to da tolerise, a drugi je bio ok, razuman covek. jeste da sam na XJ seo drugi put u zivotu, prvi, dovezao sam je ortaku iz indjije, on ne ume da vozi. Drugi put kada smo otisli na poligon, brate, ja ono ne mogu da smotam , a da ne predjem skroz na parling koji je u ravni sa poligonom. nema sanse, pokusavao sam vise puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 4, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam izlazio više puta jer sam polagao za više kategorija, svaki put je tu bilo nekoga ko je polagao i za A pa sam imao prilike da vidim šta se radi. I koliko god zakon dozvoljavao ''samoobučavanje'' bez instruktora to ne ide, ja taj posao debelo uvažavam. Većina nas je izlazila na te ispite jednom ili nekoliko puta ali instruktor to ipak zna najbolje, ima polaganja nekoliko puta mesečno i sve što smo mi doživeli par puta on gleda stalno. Još ako je neko u poslu 20 godina kao Jasminko onda mislim da su dileme otklonjene, prepustiš se nekome ko zna znanje, požrtvovan je u poslu i nema brige. Na polaganjima sam video da je dobar Tomos ctx, ima 80 ccm i jako se lepo okreće, oni koji voze veće motore baš se igraju sa njim. Miloše, ja drugi nemam ali ako ti za ovaj posao znači MZ javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 4, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Osmica i ne mora da se radi pod lenjir, čak može i da se gazi i obilazi u širem luku. Suština je da se vidi sigurnost vozača u prebacivanju težine sa leva na desno, fluidnost u vožnji a sve to da se ne spuste noge i ne ugasi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Decembar 4, 2007 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Osmica i ne mora da se radi pod lenjir, čak može i da se gazi i obilazi u širem luku. Suština je da se vidi sigurnost vozača u prebacivanju težine sa leva na desno, fluidnost u vožnji a sve to da se ne spuste noge i ne ugasi motor. E otprilike tako. Zna se da sa trkalicom ne moze da se osmica uradi ni priblizno, a svaki enduro radi iz zezanja, toga su svesni ipolicajci i sigurno se to tolerise. E sad ako sa CTX-om ne mozes da uradis osmicu.......bar se postidi. MZ je odlican kao i njemu slicni motori. Velicina osmice je zakonom propisana i treba da se sastoji iz dva kruga precnika 3.3 m. U svakom slucaju, nekolko dana pred polaganje voznje javite se ili meni ili IgorXT-u, da se dogovorimo i zajedno obidjemo neki krug na poligonu i okolnim ulicama. I najvaznije.....NABAVIO SAM MOTOR ZA POLAGANJE A-KATEGORIJE. Kadjiva Rodster 125ccm, lagana, upravljiva, jedino sto je dvotaktna, ali kome treba ima !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Decembar 4, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam hteo da kazem to Cope .... Mozes da odstupas od linije ... vazno je da policajac vidi da ti vladas motorom , da ti ne bezi , ne gasi se i da ne spustas noge ... Ja sam polagao na svom Fazeru bez ikakvog problema sam odradio osmicu perfektno ... naravno uz vezbanje od pola sata pre polaganja ;D Kada sam uzeo GSX-F 600 ... Sa tim motorom jednostavno ne moze da se uradi osmica ma ni pribilizno ... :o krmak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Decembar 4, 2007 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam ja polagao A isto sam govorio da je nemoguce odraditi osmicu sa trkalicom bio je neki gsx600 a onda je moj drug Stronser rekao NELUPAJ GLUPOSTI i verovali ili ne popeo se nogama na rezervoar gsx-a600 i odradio osmicu nisam mogao da verujem svojim ocima :o a vi verujte meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Decembar 19, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Svečano izjavljujem: PRE DVA DANA SAM POLOŽILA (lepo je u dozvoli pored onog B videti i A:). Nemam staža ni iskustva u vožnji i zato sam bila toliko luda da vozim po ovoj zimi (obuka je trajala mesec i po dana), bilo je svašta, gašenja motora, jedan pad (iz mesta:) itd. ali to je prošlost. Čudno su me gledali vozači kamiona i autobusa (kao ''koji ludak sada vozi'', pa kad vide da je žensko, zaprepašćeno pilje u mene,ha, ha...). Uglavnom ,prošlo je to mi je bila želja odavno koju sam eto sad na zimu ispunila...još mi motor fali :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Decembar 19, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! Čestitam i na položenoj vožnji i na hrabrosti da to radiš po ovakvom vremenu. Želim ti motor što pre, da ne ispadneš iz štosa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Decembar 19, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala, ma biće valjda ali ne tako skoro (finansije :-\a do tada, ...pa grebaću se da malo vozim, da ne zaboravim. Jako mi se vozi, da imam bilo kakav motor, vozila bih i ovih dana (ludost znam, ali šta ću kad volim:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 19, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan samo polako i opusteno za volanom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...