SpaleKG 298 Napisano Decembar 3, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ipak ces morati da probas. Ja sam imao Strom-a, doduse hiljadarku, i u grdskoj guzvi (stani - kreni situacije) mi je bilo mucenje da ga vozim. Na otvorenom je tata. No, ti si 15 cm visi i 15 kg tezi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teach 5 Napisano Mart 16, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki Versys 650 GT 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Da se javim posle nekog vremena bilo je gledanja, citanja i tako toga. Yamaha TDM 850 '98 - Probao danas, motor mi super odgovara, i nije mi mali. Noge (butine) mi dodju ispod one izbochine sa strane na rezervoaru tako da super Suzuki SV650s - Probao.. motor je mali za mene. Kawasaki Versys - Nisam probao ali sam uporedio na sajtu motorcycle ergonomics i mali je Suzuki V-strom 650 - Mi se ne svidja isgled i previse je glomazan za grad gde ce mi biti veci deo voznje Suzuki GSX650F - Ne znam kako mi niko do sada nije predlozio ovaj motor, nisam ga video uzivo ali sam nesto uporedjivao i citao i motor je dosta veliki. Kad kazem veliki mislim da bi meni odgovarao, i jako mi se svidja. Jedini motor sa full oklopom koji je dovoljno veliki da odgovara. Ostalo da se proba Honda CBF600s i Yamaha FZ6 Fazer. S tim sto mislim da mi fazer ne bi odgovarao zbog nogu tj da bi mi butine isle preko one izbocine sa strane rezervoara. Barem tako izgleda na ergonomic moto sajtu, do sada ove sto sam probao svi su se slagali kao sto je na sajtu. I da za kraj. Probao drugarov ZZR1100 '98 i motor je strava Samo sto je malo preveliki agregat za moje potrebe i R je sto meni opet ne treba. Inace hoce drugar da mi ga proda ali jbg kada ne zelim takav motor ;p Tako da se svelo na 4 mopeta CBF600s, FZ6 Fazer, GSX650F i TDM900. Sto se kinte tice, videcemo da li se uzima ove ili sl sezone. Ipak hocu da kupim nesto mladji motor jer nemam iskustvima sa motorima da uzmem stariji pa da treba da menjam tamo ovamo po nesto jer sam neupoznat pa uzmem neki noviji pa ce sve polako svojim tokom. Inace nisam od onih osoba koji vole neko drugi da im nesto uradi, sredi ili popravlja, vise volim da vidim sam kako i sta radi i da ja namestam kako meni odgovara, takav sam za sve stvari Hvala ljudi na dosadasnjoj pomoci Nastavljacu da se javljam s vremena na vreme, ko zna mozda nekom van standarta u visini i pomogne nesto ovde napisano Videcu sl puta kada probam neki motor da slikam pa da se vidi kako stoji koji motor nekome od 2m Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Mart 16, 2013 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1. TDM 900 2. CBF 600 s Za preostala dva mislim da nisu ono što bi tebi odgovaralo bez obzira na to što ti se sviđaju. Doduše ni za ova dva ne mislim da su idealni za tebe, već pre Strom 650 koji ti se ne sviđa; ali eto dadoh moj izbor za tebe od četiri predložena modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Mart 16, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan TDM 900 ili GSXF650. To ti je neka realnost. GSXF ti je malo sportskiji, 4 cilindra i sto se kaze sportski zvuk sa otvorenim izduvom. Agregat je nenadjebiv i vozi se kao bicikla iako je bas veliki i tezak u mestu. Vozio sam bandita 4 godine a GSXF je Bandit sa punim oklopom. Svakako bih ti preporucio ovaj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teach 5 Napisano Mart 16, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki Versys 650 GT 2022 Prijavi odgovor kao problematičan TDM900 - Skup CBF600s - Lenj FZ6 - Ako nije mali mozda on U svakom slucaju GSX650F Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Mart 16, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan FZ6 je po dimenzijama jako slican CBF, ali ima nesto zivlji agregat. Da bi lepo potegao mora i lepo da se zavrne. Narocito ako ste u dvoje i prtljag. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2636 Napisano Mart 17, 2013 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju GSX650F Imao sam ga 2 sezone i još uvek pomalo patim za njim Jedini iz te klase manjih sport turera sa punim oklopom,tako da u donjem delu ima odličnu zaštitu od vetra.Ti pošto si baš visok imaćeš problema u predelu ramena,možda može da pomogne neki aftermarket vizir.Agregat mu je odličan,rekao bih mnogo bolji od stromovog 650 kojeg trenutno vozim.Neverovatno elastičan,vuče 2-je lako već od 50kmh u 6-oj brzini,bez trzanja i gušenja,nema vibracija,kočnice odlične-takodje bolje od stromovih.Ima i fabrički pokazivač stepena prenosa :takoje:Potrošnja oko 4.5 na otvorenom,po gradu ga nisam ni vozio ni merio.Težak je čini mi se oko 240kg,ali mu je nisko težište i ne oseća se toliko težina.Menjač mu je malo grublji.Nemaju neku cenu kao polovnjaci i mislim da za 4500 koje planiraš da potrošiš možeš uzeti odličan primerak sa malom kilometražom.Skoro je prodat jedan sa TRI (3) kilometra na satu za otprilike te pare. Moja preporuka za ovaj motor i ako budeš mogao da biraš i boju -plavi obavezno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 17, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da nisi pomenuo VFRa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teach 5 Napisano Mart 17, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki Versys 650 GT 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Nema se para za VFR A sto se tice boje moze i crna ;p Suzo moja Suzana, zeljo moja jedina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teach 5 Napisano Mart 17, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki Versys 650 GT 2022 Prijavi odgovor kao problematičan TDM 900 ili GSXF650. To ti je neka realnost. GSXF ti je malo sportskiji, 4 cilindra i sto se kaze sportski zvuk sa otvorenim izduvom. Agregat je nenadjebiv i vozi se kao bicikla iako je bas veliki i tezak u mestu. Vozio sam bandita 4 godine a GSXF je Bandit sa punim oklopom. Svakako bih ti preporucio ovaj motor. U svakom slucaju GSX650F Imao sam ga 2 sezone i još uvek pomalo patim za njim Jedini iz te klase manjih sport turera sa punim oklopom,tako da u donjem delu ima odličnu zaštitu od vetra.Ti pošto si baš visok imaćeš problema u predelu ramena,možda može da pomogne neki aftermarket vizir.Agregat mu je odličan,rekao bih mnogo bolji od stromovog 650 kojeg trenutno vozim.Neverovatno elastičan,vuče 2-je lako već od 50kmh u 6-oj brzini,bez trzanja i gušenja,nema vibracija,kočnice odlične-takodje bolje od stromovih.Ima i fabrički pokazivač stepena prenosa :takoje:Potrošnja oko 4.5 na otvorenom,po gradu ga nisam ni vozio ni merio.Težak je čini mi se oko 240kg,ali mu je nisko težište i ne oseća se toliko težina.Menjač mu je malo grublji.Nemaju neku cenu kao polovnjaci i mislim da za 4500 koje planiraš da potrošiš možeš uzeti odličan primerak sa malom kilometražom.Skoro je prodat jedan sa TRI (3) kilometra na satu za otprilike te pare. Moja preporuka za ovaj motor i ako budeš mogao da biraš i boju -plavi obavezno . E ovo sam hteo da cujem Hvala ljudi. Motor mi znaci odgovara u svakom pogledu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Mart 17, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Jos kad bih ti rekao da smo tu negde po visini, 193cm i 110kg... meni savrseno odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teach 5 Napisano Mart 18, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki Versys 650 GT 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Jos kad bih ti rekao da smo tu negde po visini, 193cm i 110kg... meni savrseno odgovara. ))))) btw mislim da imam 198 tacnije, tako da razlika od oko 5cm... Nece da bude prob, znaci odgovara! :) : ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...