Jump to content

Moto Zajednica

Udes kod SIVa 9.11.2012.

Recommended Posts

• Bivši baksuz :), 599 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer

Sad me je zvala drugarica koja je išla autom od Ušća ka Yu Biznis Centru, i rekla sledeće:

"Bio sudar kod SIVa, decko lezi motor onako lepo slupan..."

Da li neko zna više informacija?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 32 postova
  • Motocikl: Kawasaki KLE 500

Drugar i ja smo videli ovaj udes, šetali smo iz smera Ušća ka Siv-u, na 30ak metara od nas iz smera od Opštine NBGd dolazi Oktavia i hoće da uradi polukružno, zastaje na trenutak, u međuvremenu sivi motor ide u kontra-smeru ne prebrzo (od Ušća ka Opštini), prelazi iz leve trake u srednju i nastavlja dalje (verovatno mislivši da ga vozač Oktavije vidi), delić sekunde kasnije auto nastavlja, motor pokušava da izbegne auto i na kraju uz par metara kočenja udara u prednji desni točak auta, motociklista je težak, preleće preko haube.. Odmah smo pritrčali, vozač auta je hirurg, rekli smo motociklisti da se ne pomera, pozvali hitnu..

Izjava vozača je naravno "nisam ga video!" O tome smo toliko čitali, mnogi od nas su doživeli slične situacije, a o tome je smiljena i ona reportaža-filmić "SMIDSY"

Pozvali smo kuma od motocikliste da pokupi motor posle uviđaja, poprilično je izlomljen prednji kraj, plastike, brzinomer, iscurelo mu je i ulje.. :(

Motociklista je imao full opremu i to ga je i spasilo, čuli smo se posle, dobro je, žalio se na bol u grudima, snimljen je, preloma nema, radili su mu i ultrazvuk abdomena..

Mislim da nam je pouka da imamo u vidu da nas vozači auta ne vide, a njima da otvore četvore oči i pogledaju 2 puta, bar..

• Podržavam 5

• Drug član, 467 postova
  • Motocikl: V2- americki

Kolegi brz oporavak i nadam se bez posledica. Ljudi pun mi je k.... vozaca svih prevoznih sredstava koji prvo koce zatim par sekundi razmisljaju i tek nakon toga ukljuce zmigavac kao da sam ja Vidoviti Saban >:( pa znam sta ce uraditi. Danas vozio auto par 100-tina km i bar jedno 5-6 puta mi se desilo ta ista situacija :lud: . malo je i cetvoro ociju nego bi ih trebalo imati bar osam kao pauk :(

• Svrati ponekad, 209 postova
  • Motocikl: Beverly 300 ie

Ovo mi se par puta desilo na istom mestu, naravnno, bez kontakta sa četvoronožcima. Treba biti konstantno spreman na ovakve situacije, konstantno biti na oprezu i uvek, ali uvek polaziti od toga da vozač četvoronožca ne vidi, ne čuje, čuka poruke, malo je kratak sa strpljenjem i živcima, žena suvozač mu "džvanjka".....ili lepo u žutu tračicu i milina.....

Brz oporavak kolegi

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja