Mrva 541 Napisano Septembar 23, 2012 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Dakle pošto sam u Zagrebu poslovno do srede, a hotelski parking je nenormalnih 22 eur/dan zna li neko osiguran parking gde se za neke normalnije pare može ostaviti motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Septembar 24, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Hotel u kome spavas naplacuje parking? Jos za motor. Ovo vala prvi put cujem u zivotu, kakav bezobrazluk. Pa njima sobe ni ne trebaju ako im radi taj parking. Nekad su u stara dobra vremena putniku namerniku koji je na konaku pojili konja pa je moguce da ce ti ovi napuniti rezervoar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Septembar 24, 2012 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Nije baš hotelski parking već tržnog centra do ali pošto svoj nemaju tu upućuju sve goste. Sheraton recimo koji ima svoj parking naplaćuje isti gostima Nego našao sam privatni nekih 150m od hotela sa čuvarom i kamerama za nekih 10eur/dan što je podnošljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Septembar 24, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imas neki korektan hotel Jarun, ima besplatan parking. Nije garaza, ali je besplatan. Ima i neki Vienna hotel koji je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Septembar 24, 2012 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan OK, hvala za savet, videćemo za ubuduće. Sada šta je tu je.Sve to firma refundira ali sam knap sa parama pa reko' da priupitam za savet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Novembar 12, 2015 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti se niko ne ponudi ja sam u to vreme parkirao 2 dana ovde https://www.google.rs/maps/@45.8056734,15.9875692,3a,75y,321.66h,90t/data=!3m6!1e1!3m4!1sXBu7h2zXP3E9N1abEVM5Pw!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1 Mladi gazda je bajker i skroz OK, sa caletom sam mu se isto lepo ispricao. Cak su mi i pokrivali motor posto sam ga ostavio na suncu :)Kada je doslo vreme za polazak nisu bili tu ni jedan ni drugi ali su radniku (isto bajker) rekli da mi ne naplati nista te sam njega castio koliko bi izasao parking. EDIT: Sad vidim da ides autom, ne secam se cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...