unas 786 Napisano Septembar 10, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Ode jos jedan mladi zivot. Tuga. RIP ZEM-JAGODINA-POLICIJA Poginuo putnik na motociklu kod Svilajnca JAGODINA, 10. septembra 2012. (Beta) - Usaobrachajnoj nesrechi u Lukovici kod Svilajnca, poginuo je putnik namotociklu Stefan A. (18), dok je protvi Srdjana A. (20), koji je upravljaomotorom, podneta kriviccna prijava za ugrozzavanje bezbednostisaobrachaja, saopsstila je danas policija u Jagodini. Stefan A. je jucce popodne poginuo od povredazadobijenih padom sa motocikla koji je sleteo sa puta i udario ubetonsku ogradu dvorissta oblizznje kuche. Istraga bi trebalo da utvrdi uzrok nezgode iokolnosti pod kojima se dogodila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roberto 24 Napisano Septembar 10, 2012 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan strasno,poceo sam ovaj deo foruma da izbegavam...tuga i zalost nemam dalji komentar.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Tuga:-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gola 104 Napisano Septembar 11, 2012 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: H Novi Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan STRAŠNO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BREITNER 20 Napisano Septembar 12, 2012 U prolazu, 28 postova Lokacija: sLOVEnija Motocikl: YAMAHA Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno strašno! Baš su moji stigli u Lukovicu u ponedeljak i danas mi rekli, da se izpred kuče (nalazi se izpred prodaonice u smjeri Lukovica - Svilajnac) dogodila nesreča sa motorom i jedan od brače je poginuo i nije imao kacige (sedeo je pozadi). Stvarno strašno i za roditelje. Pozdrav iz SLO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...