Jump to content

Moto Zajednica

Samsung Monte GT-S5620

Recommended Posts

• ЗЕЉКАМП, 1820 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

Samsung Monte GT-S5620

Prodajem telefon iz naslova! Koristila ga je moja majka mesec-dva ali, posto je dugogodisniji korisnik Nokia-e, nije mogla da se snadje sa menijem koji Samsung ima i sa touch screen-om. Aparat je u jako dobrom stanju i sve radi savrseno! Fabricka folija je jos na njemu. Uz njega se dobija kutija sa punjacem, usb kablom i papirima.

Camera 3.2MP with Smile Shot

Ekran Full Touch 3.0" WQVGA 262K colors

WiFi

GPS / Geo-tagging

Bluetooth v2.1

SoundAlive

3.5mm Ear-jack

Multi Instant Messenger

Communities

Ukratko, poseduje sve sto savremeni telefon treba da ima, od mogucnosti instalacije navigacije, surfovanja preko interneta, Facebook-a, Skype-a i ostalih carolija! 1oda.gif

KLIK za specifikaciju i ostale informacije.

Najniza cena za nov telefon u prodavnicama je 12.800 dinara pa na gore (zvao sam pre 2-3 dana), a ja ga dajem za 80e ili 9000 dinara!

Zamena je moguca za zimske gume 205-55/16 koje imaju saru minimum 7mm ili za aluminijumske felne od 16" za BMW E46.

CENA : 80e ili 9000 dinara

Tel. : 065/877-7776 Dragan

Slike su sa interneta jer mi je mrsko da ga slikam, ali telefon izgleda bas kao na ovim ispod.

16.jpg

1.jpg

18.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• ЗЕЉКАМП, 1820 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

Gume za kola su kupljene, tako da one vise nisu zanimljive za menjazu. Dakle, mogucnost zamene za aluminijumske felne od 16" za BMW E46, kao i za kvalitetnu eksternu audio kartu ili DJ kontrolu. Sto se tice audio karte, prednost dajem za Native Instruments Audio 4 ili 6, ali u obzir dolaze i Vestax VAI 40 ili ESI Maya 44. Native Instruments Traktor Kontrol X1 ili Allen & Heath Xone 1D (moze i Xone K2).

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja