pedjafzr 44 Napisano Avgust 23, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi bitno koje je marke agregat,kubikaza moze i do 250 ccm ,2t ili 4t isto mi nije bitno,ako je 125 vise bi voleo da je 2t,posto mi treba za sumu...Potreban mi je ceo agregat,msm na karburator i elektroniku,moze i neispravan... Ponude na pp...Hvala unapred svima...Inace ocu da nabacim na ram od dr 125 iz 1988 godine koji imam kuci...MOZE BEZ PAPIRA!!! Bitno da je jeftinije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 27, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ако би да се не зезаш са уградњом, потражи мотор од "Спринт Пулсера" 125 или 200 - требало би да пасује шраф на шраф, а делова има. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Avgust 27, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa trazim bilo sta ,samo da mogu da napasujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...