Grena TTR 0 Napisano Avgust 22, 2012 U prolazu, 1 post Lokacija: Beocin Motocikl: Yamaha TTR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav... Zanima me dal neko ima da proda polugu kvacila za yamahu ttr, trazio sam po oglasima,po prodavnicama moto delova,nigde nisam mogao da nadjem koja mi odgovara,pa me interesuje dal neko moze da mu preporuci gde ili kod koga mogu da nadjem da kupim...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Avgust 22, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ova odgovara: http://shop.motobike.rs/MOTOCIKLI/POLUGE-KVAAe-ILA/YAMAHA/POLUGA-KVAAe-ILA-KYOTO-LEY1016-CRNA-YAMAHA-/prod_12380.html a mogu da pitam u servisu gde radim da li ima i da li moze da se naruci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Avgust 23, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imam i kvacilo i kocnicu.Daj email da ti posaljem sliku da vidis dali je to to posto sam slao za jednog TTR pa nije odgovaralo ili su oni menjali ili je greska u katalogu Raja 064/142-5729 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...