marisol 4 Napisano Novembar 11, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Bgd,Lion Prijavi odgovor kao problematičan Nisam video da je postoji negde uporedjivanje ova dva modela. Sta biste radije vozili, prednosti i mane jednog i drugog... Mislim na ove od 600kuba. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 11, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Cekiraj malo ove linkove: http://www.motopuls.com/index.php?option=content&task=view&id=771&Itemid=44 http://www.motopuls.com/index.php?option=content&task=view&id=527&Itemid=44 http://www.moto-magazin.si/moto-testi/primerjalni_test_cagiva_raptor_650_ducati_monster_695_honda_600_hornet_kawasaki_er_6n_suzuki_gsr_600_yamaha_fz6-1934.aspx http://www.motorcycle.com/manufacturer/suzuki/2006-suzuki-gsr-600-18270.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1657 Napisano Novembar 11, 2007 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan NEMA greske sta god kupis ,jedino fz6 fazer ima zastitu od vetra extra,a naked nema nista i veruj duva vetar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Novembar 11, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan NEMA greske sta god kupis ,jedino fz6 fazer ima zastitu od vetra extra,a naked nema nista i veruj duva vetar. On najverovatnije misli na FZ6N (naked) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marisol 4 Napisano Novembar 11, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Bgd,Lion Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, ne mislim na Fazera. Ja sam jos u predstavljanju rekao da tezim Fazeru, ali su mi mnogo dobri i fz6n i bking.. E sad ja sam visok 193cm sa solidnih 95kg, i pored ovih korisnih linkova sto mi Peki dade, sta mislite jel su ovi motori (za mene) premali ili ne? Ako DA, onda jel imate ideju za neki veci naked ili poluoklop(po mogucstvu do 750ccm). Hvala i nadam se dobrim vestima tipa:nemas frku nijedan od njih ti nije premali Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Novembar 11, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan GSF1200??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marisol 4 Napisano Novembar 11, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Bgd,Lion Prijavi odgovor kao problematičan GSF1200??? Znaci nista od ove trojice lepotana?? Mislis da do750ccm nema nesto veliko? Malo mi je ovaj GSF old school naked, a i 1200kuba,mnogo mi to... Onda veliki BKing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 11, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki Z750? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marisol 4 Napisano Novembar 11, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Bgd,Lion Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki Z750? Lep,agresivan,odlican dizajn.Ok mu je i cena.. Al zagledao sam ga i stajao pored njega, nisam sedeo doduse, i mali je definitivno al ok ideja, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2070 Napisano Novembar 11, 2007 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Za tu kilazu i visinu najbolje da skines oklope sa hayabuse Moj predlog shiver 750,deluje mocno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 11, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan ... i nadam se dobrim vestima tipa:nemas frku nijedan od njih ti nije premali NEMAS FRKU NIJEDAN OD NJIH TI NIJE PREMALI ! Ti motori samo vizuelno deluju mali , jer takav je dizajnerski trend , a u voznji je to prednost a nikako mana - jer su laksi i okretniji od onih starijih i kabastijih modela ... Moj drugar koji je tvoje visine vozi gsr600(B-King) i nema apsolutno nikakvih problema sto se toga tice ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 12, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da me shvatis pogresno ali batali Apriliju, uzmi Japanca, Aprilija mi egzotika. Moj glas za GSR600 (B-King je onaj od 1300 ccm, mali je GSR) i za Kawu Z750. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Novembar 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Idi od salona do salona i vidi u kom sedistu se ti najbolje osecas. Ja sam visok 189 i kad sednem na mog horneta deluje mi kao da bi valjalo da je ili on malo veci ili ja malo manji! Medjutim u voznji nisam primetio neke ozbiljnije zamerke. Vetar duva, to je cinjenica ali boze moj, znas sta zelis i to je sastavni deo uzivancije. A sto se tice kvaliteta mislim da ne mozes da omanes, sve su to kavlitetni motocikli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marisol 4 Napisano Novembar 12, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Bgd,Lion Prijavi odgovor kao problematičan To sam u principu i mislio na kraju da uradim,vidim svaki od njih pod sobom pa sta bude. Sedeo sam na FZ1 fazeru ovom novom i ne deluje mi da mi je mali. @kiro: mislio sam da su oba BKing,cak je na nekim sajtovima tako i napisano, pa zato... Poenta je da toliku kintu za npr fazera od 1000kuba nit imam nit bih davao da imam, tako da mi je manji fazer idealan, kao i fz6n i gsr600. Mana nakeda je taj neizdrzivi vetar, a meni su oba lepsa od fazera,tako da je to novi problem I sad jos nesto:ako sam dobro shvatio sa ovih linkova tamo kaze da je gsr nesto mirniji i malo slabije od fz6n savladava ostrije krivine, a fz6n opet trazi vise obrtaja da bi se 'aktivirao' Sta je u ovoj prici optimum, i sa kojim se sigurno necu zajebati? Realno ja bih u ovoj celoj prici bio vikend korisnik, preko nedelje bev, a vikend izleti, i 2-3 putovanja do CG(i ako bog da jos negde) godisnje.Naravno nikakva nadrkana jurnjava.. Hvala, realno mi pomazete, jer ovo je velika grupa motora, zelim da napravim pravi izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 12, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan @kiro: mislio sam da su oba BKing,cak je na nekim sajtovima tako i napisano, pa zato... Ne, mali je GSR, mozda su ga neki zvali B-King jer je nasledio neka dizajnerska resenja tog koncepta.Pravi B-King izasao je ove godine, deli motor sa Hayabusom K8 (1340ccm). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...