Jump to content

Moto Zajednica

evo mog novog motora!!!!!!

Recommended Posts

• Drug član, 1414 postova

To je motor-four-cycle :D, ali dobro! Otvoreno vozilo za tesko prohodne terene koje lici na auto, a nije auto! Lici i na cuvenog Tomu Vinkovica, ali nije traktor, mada se registruje kao pomocna radna masina! Nije ni bager, a ni motokultivator! Lici iz daljine na motorcikl, ali nije ni motorciko (moze da bude ako ga digne i vozi na dva tocka ;D). Ok, to je neka mesavina svega gore pobrojanog, ali je u svakom slucaju simpaticno vozilo, pa sta je, da je. Verujem da je coveku super osecaj kad ga vozi :) Nije lose imati jedan za divljanje po sumama i gorama! AL zato ja imam xt600 utataaa, jel` vam krivo :D;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 845 postova

DOBRO JEBO MAMU STA STE ZAPENILI!!!!!! NIJE MOTOR, NIJE OVO, NIJE ONO,......MA BOLI ME KURAC IONAKO, MENI JE JAKO DOBRO, I MENI SE SVIDJA!!!!! A I KAD GOD PRODJEM SVI SE PITAJU, BOGTE STA JE OVO!!!!! ZATO AKO VAM SE NESVIDJA MOZETE SLOBODNO ZAOBICI TEMU! >:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(

• Zainteresovan, 642 postova
  • Motocikl: Honda CBR 954

DOBRO JEBO MAMU STA STE ZAPENILI!!!!!! NIJE MOTOR, NIJE OVO, NIJE ONO,......MA BOLI ME KURAC IONAKO, MENI JE JAKO DOBRO, I MENI SE SVIDJA!!!!! A I KAD GOD PRODJEM SVI SE PITAJU, BOGTE STA JE OVO!!!!! ZATO AKO VAM SE NESVIDJA MOZETE SLOBODNO ZAOBICI TEMU! >:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(>:( >:(

Brao nek si im rekao! Vazno da se tebi svidja, a i meni! Jos jednom pozz, javi kad registrujes pa da se vozamo na prolece...

• Svrati ponekad, 140 postova
  • Motocikl: CBR 600 F4i Sport

:D ;D ;D ;D :D

Brao nek si im rekao! Vazno da se tebi svidja, a i meni! Jos jednom pozz, javi kad registrujes pa da se vozamo na prolece...

moze brate, na prolece ga registrujem, trebace mi oko 15000 za sve,....tako da cim odradim to cujemo se i onda idem na testiranje kroz sumu!!!!!

• Drug član, 4417 postova
  • Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

U pitanu je ATV ili cetvorotockas ili QUAD, marke ARTIC CAT 650 V TWIN, godiste 2004, predjenih 915 milja. boja vojnicka zelena, agregat marke KAWASAKI, znaci skoljka i plastike i ostalo prave ameri, a agregat je kawa. ima vucu 2x4, i kad se zaglavis i kad je klizavo stisnes taster 4x4 i onda je vuca na sva cetri tocka, ima napred sajlu za cupanje kad se zaglavis, menjac je automatski, ima L-low, to je kad idem uzbrdo ili nesto vucem, H-high, kad ga vozim normalno, znaci za peglanje, N-neutral, izbacen iz brzine, R-reverse, rikverc, gas se daje palcem, sa leve strane je prednje kocenje, a sa decne strane nogom se koci zadnja. NEMA STA NEMA- PIZDARIJA KAKAV JE MOTOR, MAJKE MI, PRETERAN MI JE!!!!!

evo slika:

th_40369_09112007082_122_1098lo.jpgth_40375_09112007084_122_1017lo.jpgth_40382_09112007086_122_643lo.jpgth_40393_09112007087_122_818lo.jpg

th_40396_09112007093_122_1131lo.jpg

AP to je poljoprivredno vozilo ne motor.Vidis da ima cetiri tocaka i kramponke za gume ;D

U pitanu je ATV ili cetvorotockas ili QUAD, marke ARTIC CAT 650 V TWIN, godiste 2004, predjenih 915 milja. boja vojnicka zelena, agregat marke KAWASAKI, znaci skoljka i plastike i ostalo prave ameri, a agregat je kawa. ima vucu 2x4, i kad se zaglavis i kad je klizavo stisnes taster 4x4 i onda je vuca na sva cetri tocka, ima napred sajlu za cupanje kad se zaglavis, menjac je automatski, ima L-low, to je kad idem uzbrdo ili nesto vucem, H-high, kad ga vozim normalno, znaci za peglanje, N-neutral, izbacen iz brzine, R-reverse, rikverc, gas se daje palcem, sa leve strane je prednje kocenje, a sa decne strane nogom se koci zadnja. NEMA STA NEMA- PIZDARIJA KAKAV JE MOTOR, MAJKE MI, PRETERAN MI JE!!!!!

evo slika:

th_40369_09112007082_122_1098lo.jpgth_40375_09112007084_122_1017lo.jpgth_40382_09112007086_122_643lo.jpgth_40393_09112007087_122_818lo.jpg

AP to je poljoprivredno vozilo ne motor.Vidis da ima cetiri tocaka i kramponke za gume ;D

dobro brate, dokle vise!!!! nije motor, nego traktor, eto vam ga sad!

• Zainteresovan, 493 postova
  • Motocikl: Honda Vision

zeljko_srb@

Niej bitno sta je, vidis da ni regularna administracija nije nacisto s tim, mada verujem da ces morati da ga registujes kao motocikl jer mu je max brzina ipak preko normi poljoprivrednih i radnih masina. Mnogi bi voleli da poseduju tako nesto, univerzalno vozio za vikend na selu, za malo off-road-a, odlazak do obliznje prodavnice i stosta.

Prijatna voznja i ipak kacigu na glavu.

Pozdrav.

Guest Cubric

zeljko_srb@

Niej bitno sta je, vidis da ni regularna administracija nije nacisto s tim, mada verujem da ces morati da ga registujes kao motocikl jer mu je max brzina ipak preko normi poljoprivrednih i radnih masina. Mnogi bi voleli da poseduju tako nesto, univerzalno vozio za vikend na selu, za malo off-road-a, odlazak do obliznje prodavnice i stosta.

Prijatna voznja i ipak kacigu na glavu.

Pozdrav.

I svi skuteri idu brze od 50, pa se opet registruju trajno. Probaj ti to da registujes kao radnu masinu, ako prodje prodje.

• ¡Siempre adelante!, 2188 postova
  • Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster

Pa ne izgleda lose, samo sto ovo nije...

:D  Salim se brate; dobro izgleda makina; verujem da ce ti biti zabavna za voznju.  ;)

videcu prvo da li moze da se registruje kao poljo masina na onu zelenu tablicu, a ako nemoze, onda cu ga na motocikl. jer u carinskoj deklaraciji su mi napisali da je to motocikl na 4 tocka, pa izgleda da nece proci kao poljo masina,....al probacu.

• Drug član, 4417 postova
  • Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

E sada sali na stranu ove ATV koristi Vankuverska policija po plazama i to samo nocu.Da vataju mlade zelene ekologicare sto duvaju i one sto nesmu da dovedu curicu kuci jer zive s roditeljima.Pa se malo prsaju po plazi ;D.Nije losa stvar ako je volis i ako je mozes registrovati za ulicu bilo bi super

• Drug član, 1414 postova

videcu prvo da li moze da se registruje kao poljo masina na onu zelenu tablicu, a ako nemoze, onda cu ga na motocikl. jer u carinskoj deklaraciji su mi napisali da je to motocikl na 4 tocka, pa izgleda da nece proci kao poljo masina,....al probacu.

Cudo je ta carina....al` ako oni tako kazu.... ???...moze svasta da bidne, pa i motor na cetri tocka, za jurenje kuravu po plazu ;):D

• Svrati ponekad, 113 postova
  • Motocikl: BMW R1100RS

Koliko sam cuo nas drugar je tako nesto uspeo registrovati na zelenu tablicu kao CISTILICA ZA SNEG(RADNA MASINA)probaj i ti!

I ne zalezi u krivine! ;)

e probacu to! dobra ideja za cistilicu za sneg!

a to za krivine sam se vec jendom opeko,....zamalo da je na mene pao, .... nagnuo se na 2 tocka al sam na vreme skocio i ispravio ga.

• U prolazu, 73 postova

evo slika:

Cena u mimoto je od 4.600 do 9.400

post-1985-12878991997507_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja