srkixt660 28 Napisano Novembar 12, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Novembar 12, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan haha! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Novembar 12, 2007 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Malo jaci Tomo Vinkovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SMOKE 0 Napisano Novembar 14, 2007 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo prijatelju, nek ti je sa srecom.Ali to nije motor Da stvarno ko ti rekao da je to motor???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Novembar 14, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan To je motor-four-cycle , ali dobro! Otvoreno vozilo za tesko prohodne terene koje lici na auto, a nije auto! Lici i na cuvenog Tomu Vinkovica, ali nije traktor, mada se registruje kao pomocna radna masina! Nije ni bager, a ni motokultivator! Lici iz daljine na motorcikl, ali nije ni motorciko (moze da bude ako ga digne i vozi na dva tocka ;D). Ok, to je neka mesavina svega gore pobrojanog, ali je u svakom slucaju simpaticno vozilo, pa sta je, da je. Verujem da je coveku super osecaj kad ga vozi Nije lose imati jedan za divljanje po sumama i gorama! AL zato ja imam xt600 utataaa, jel` vam krivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Novembar 14, 2007 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ali ovaj ARTIC CAT 650 V TWIN moze da se vozi na 4 i 2 tocka a ova tvoja Yamaha XT 600 moze samo na 2 i 1 ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Novembar 14, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan DOBRO JEBO MAMU STA STE ZAPENILI!!!!!! NIJE MOTOR, NIJE OVO, NIJE ONO,......MA BOLI ME KURAC IONAKO, MENI JE JAKO DOBRO, I MENI SE SVIDJA!!!!! A I KAD GOD PRODJEM SVI SE PITAJU, BOGTE STA JE OVO!!!!! ZATO AKO VAM SE NESVIDJA MOZETE SLOBODNO ZAOBICI TEMU! > > > > > > > > > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Novembar 14, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan DOBRO JEBO MAMU STA STE ZAPENILI!!!!!! NIJE MOTOR, NIJE OVO, NIJE ONO,......MA BOLI ME KURAC IONAKO, MENI JE JAKO DOBRO, I MENI SE SVIDJA!!!!! A I KAD GOD PRODJEM SVI SE PITAJU, BOGTE STA JE OVO!!!!! ZATO AKO VAM SE NESVIDJA MOZETE SLOBODNO ZAOBICI TEMU! > > > > > > > > > > Brao nek si im rekao! Vazno da se tebi svidja, a i meni! Jos jednom pozz, javi kad registrujes pa da se vozamo na prolece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano Novembar 14, 2007 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan DOBRO JEBO MAMU STA STE ZAPENILI!!!!!! NIJE MOTOR, NIJE OVO, NIJE ONO,......MA BOLI ME KURAC IONAKO, MENI JE JAKO DOBRO, I MENI SE SVIDJA!!!!! A I KAD GOD PRODJEM SVI SE PITAJU, BOGTE STA JE OVO!!!!! ZATO AKO VAM SE NESVIDJA MOZETE SLOBODNO ZAOBICI TEMU! > > > > > > > > > > ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Novembar 14, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan DOBRO JEBO MAMU STA STE ZAPENILI!!!!!! NIJE MOTOR, NIJE OVO, NIJE ONO,......MA BOLI ME KURAC IONAKO, MENI JE JAKO DOBRO, I MENI SE SVIDJA!!!!! A I KAD GOD PRODJEM SVI SE PITAJU, BOGTE STA JE OVO!!!!! ZATO AKO VAM SE NESVIDJA MOZETE SLOBODNO ZAOBICI TEMU! > > > > > > > > > > Brao nek si im rekao! Vazno da se tebi svidja, a i meni! Jos jednom pozz, javi kad registrujes pa da se vozamo na prolece... moze brate, na prolece ga registrujem, trebace mi oko 15000 za sve,....tako da cim odradim to cujemo se i onda idem na testiranje kroz sumu!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9696 Napisano Novembar 15, 2007 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan U pitanu je ATV ili cetvorotockas ili QUAD, marke ARTIC CAT 650 V TWIN, godiste 2004, predjenih 915 milja. boja vojnicka zelena, agregat marke KAWASAKI, znaci skoljka i plastike i ostalo prave ameri, a agregat je kawa. ima vucu 2x4, i kad se zaglavis i kad je klizavo stisnes taster 4x4 i onda je vuca na sva cetri tocka, ima napred sajlu za cupanje kad se zaglavis, menjac je automatski, ima L-low, to je kad idem uzbrdo ili nesto vucem, H-high, kad ga vozim normalno, znaci za peglanje, N-neutral, izbacen iz brzine, R-reverse, rikverc, gas se daje palcem, sa leve strane je prednje kocenje, a sa decne strane nogom se koci zadnja. NEMA STA NEMA- PIZDARIJA KAKAV JE MOTOR, MAJKE MI, PRETERAN MI JE!!!!! evo slika: AP to je poljoprivredno vozilo ne motor.Vidis da ima cetiri tocaka i kramponke za gume ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1590 Napisano Novembar 15, 2007 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan pa meni su i onako simpaticne zelene tablice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Novembar 15, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U pitanu je ATV ili cetvorotockas ili QUAD, marke ARTIC CAT 650 V TWIN, godiste 2004, predjenih 915 milja. boja vojnicka zelena, agregat marke KAWASAKI, znaci skoljka i plastike i ostalo prave ameri, a agregat je kawa. ima vucu 2x4, i kad se zaglavis i kad je klizavo stisnes taster 4x4 i onda je vuca na sva cetri tocka, ima napred sajlu za cupanje kad se zaglavis, menjac je automatski, ima L-low, to je kad idem uzbrdo ili nesto vucem, H-high, kad ga vozim normalno, znaci za peglanje, N-neutral, izbacen iz brzine, R-reverse, rikverc, gas se daje palcem, sa leve strane je prednje kocenje, a sa decne strane nogom se koci zadnja. NEMA STA NEMA- PIZDARIJA KAKAV JE MOTOR, MAJKE MI, PRETERAN MI JE!!!!! evo slika: AP to je poljoprivredno vozilo ne motor.Vidis da ima cetiri tocaka i kramponke za gume ;D dobro brate, dokle vise!!!! nije motor, nego traktor, eto vam ga sad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Novembar 15, 2007 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan zeljko_srb@ Niej bitno sta je, vidis da ni regularna administracija nije nacisto s tim, mada verujem da ces morati da ga registujes kao motocikl jer mu je max brzina ipak preko normi poljoprivrednih i radnih masina. Mnogi bi voleli da poseduju tako nesto, univerzalno vozio za vikend na selu, za malo off-road-a, odlazak do obliznje prodavnice i stosta. Prijatna voznja i ipak kacigu na glavu. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Novembar 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan zeljko_srb@ Niej bitno sta je, vidis da ni regularna administracija nije nacisto s tim, mada verujem da ces morati da ga registujes kao motocikl jer mu je max brzina ipak preko normi poljoprivrednih i radnih masina. Mnogi bi voleli da poseduju tako nesto, univerzalno vozio za vikend na selu, za malo off-road-a, odlazak do obliznje prodavnice i stosta. Prijatna voznja i ipak kacigu na glavu. Pozdrav. I svi skuteri idu brze od 50, pa se opet registruju trajno. Probaj ti to da registujes kao radnu masinu, ako prodje prodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Novembar 15, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne izgleda lose, samo sto ovo nije... Salim se brate; dobro izgleda makina; verujem da ce ti biti zabavna za voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Novembar 15, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan videcu prvo da li moze da se registruje kao poljo masina na onu zelenu tablicu, a ako nemoze, onda cu ga na motocikl. jer u carinskoj deklaraciji su mi napisali da je to motocikl na 4 tocka, pa izgleda da nece proci kao poljo masina,....al probacu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9696 Napisano Novembar 15, 2007 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan E sada sali na stranu ove ATV koristi Vankuverska policija po plazama i to samo nocu.Da vataju mlade zelene ekologicare sto duvaju i one sto nesmu da dovedu curicu kuci jer zive s roditeljima.Pa se malo prsaju po plazi ;D.Nije losa stvar ako je volis i ako je mozes registrovati za ulicu bilo bi super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Novembar 16, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan videcu prvo da li moze da se registruje kao poljo masina na onu zelenu tablicu, a ako nemoze, onda cu ga na motocikl. jer u carinskoj deklaraciji su mi napisali da je to motocikl na 4 tocka, pa izgleda da nece proci kao poljo masina,....al probacu. Cudo je ta carina....al` ako oni tako kazu.... ???...moze svasta da bidne, pa i motor na cetri tocka, za jurenje kuravu po plazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marija 0 Napisano Novembar 18, 2007 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan i dugo te sluzio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Novembar 18, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Novembar 18, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam cuo nas drugar je tako nesto uspeo registrovati na zelenu tablicu kao CISTILICA ZA SNEG(RADNA MASINA)probaj i ti! I ne zalezi u krivine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Novembar 18, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan I ne zalezi u krivine... ...jer nije to motor ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Novembar 19, 2007 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan e probacu to! dobra ideja za cistilicu za sneg! a to za krivine sam se vec jendom opeko,....zamalo da je na mene pao, .... nagnuo se na 2 tocka al sam na vreme skocio i ispravio ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto shop 1 Napisano Novembar 19, 2007 U prolazu, 73 postova Lokacija: POZAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan U pitanu je ATV ili cetvorotockas ili QUAD, marke ARTIC CAT 650 V TWIN, godiste 2004, predjenih 915 milja. boja vojnicka zelena, agregat marke KAWASAKI, znaci skoljka i plastike i ostalo prave ameri, a agregat je kawa. ima vucu 2x4, i kad se zaglavis i kad je klizavo stisnes taster 4x4 i onda je vuca na sva cetri tocka, ima napred sajlu za cupanje kad se zaglavis, menjac je automatski, ima L-low, to je kad idem uzbrdo ili nesto vucem, H-high, kad ga vozim normalno, znaci za peglanje, N-neutral, izbacen iz brzine, R-reverse, rikverc, gas se daje palcem, sa leve strane je prednje kocenje, a sa decne strane nogom se koci zadnja. NEMA STA NEMA- PIZDARIJA KAKAV JE MOTOR, MAJKE MI, PRETERAN MI JE!!!!! evo slika: Cena u mimoto je od 4.600 do 9.400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...