bobances 18 Napisano Novembar 1, 2012 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, postujem to sto su nedeljom voznje,tako je i najbolje sto se vecine tice, samo kazem, ukoliko slucajno bude neka voznja subotom , pa cak i nekim drugim radnim danom eto i mene. Jos jednom pozdrav i ako nista bar nastavljam da pratim sve Vase akcije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Novembar 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Alex ja cu da te vozim,ti + ja = 200kg Sima ima da ispusti dušu negde na pola puta :) Hahahahaha nasmeja me ludaku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 1, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Alex ja cu da te vozim,ti + ja = 200kg Sima ima da ispusti dušu negde na pola puta :) Hahahahaha nasmeja me ludaku Pa nek te djurasin vozi kao i ti njega,ipak ste vi par!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Novembar 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Djurasinov je mali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 1, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan pa razgazite ga malo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 893 Napisano Novembar 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2072 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Djurasinov je mali "Nije meni mali to je od zime" :lol: :lol: :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Novembar 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to već odavno rekao...Voziti Alexa na skuteru kao suvozača je isto kao da voziš omanju banderu...Težište je jedno 1,5m od zemlje ..Može jedino on mene da vozi ali on na Sprintu udara kolenima u volan...Ja sam uvek voljan da me on ako mu nesmeta gore navedeni i maloprepomenuti volan.. Važno je samo da se družimo i da nam je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 1, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan pa to ti pricam!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Novembar 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se jedva sam smestim na Sprinta hahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 1, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Vozio bih te ja ali i ja sam mu mnogo vec,jbg muci se!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12619 Napisano Novembar 1, 2012 Ne silazi, 7349 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Terao sam ga da proba Kawu, malo da klacka menjac. Ma jok, nece covek ni da cuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Novembar 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakav menjac..muka mi je i sto moram na autu da klackam menjac sad (Auto skola). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Novembar 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Imamo li kakvu rutu za do Zasavice ? Autoputem ili ka Obrenovcu, Sapcu i dalje ? Ide li jos ko sa curom :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4729 Napisano Novembar 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnija ruta je: Stara Pazova, Putinci, Ruma, Voganj, Sremska Mitrovica - Zasavica... Povratak preko Šapca i Obrenovca ili istim putem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Novembar 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan ja predlazem da bigi vise ne predlaze rute jer sad zbog njegove MANGULICE treba da se vozi 200-300km cistog pravca (sa peglanjem svega 3 krivine) -_- ... Mislim da me nema u nedelju (tetka lek i te price) , u svakom slucaju ako ne dodjem zelim lepu voznju i prijatnu mangulicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12619 Napisano Novembar 2, 2012 Ne silazi, 7349 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 01. BigRider 02. Bojan Nexus 03. Alexanto i devojcica 04. Satelis 05. Fanky 06. Alekre Mislim, ako me primate :D Plus jedna molba, dolazim autoputem, izlazim na iskljucenju autokomanda pa ako neko moze tu da me saceka te odatle idemo do JP pumpe posto ne znam gde je. Da ne kasnim i lomim se po ulicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Novembar 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hoces da kazes da ides umesto mene pa da mi osvetlas obraz jel? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Novembar 2, 2012 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Plate nema ali pare pozajmljene...tako da 01. BigRider 02. Bojan Nexus 03. Alexanto i devojčica 04. Satelis 05. Fanky 06. Alekre 07. Đuxy 08. Promenio Novembar 2, 2012 član alexanto Đura izbacio Alekreta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Novembar 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 01. BigRider 02. Bojan Nexus 03. Alexanto i devojčica 04. Satelis 05. Fanky 06. Alekre 07. Đuxy 08.Burgman75 09 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Novembar 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto je slab odziv... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12619 Napisano Novembar 2, 2012 Ne silazi, 7349 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je, bice nas Inace, kakav je program? Gledao sam cene u Zasavici, 2000 din. kilo pecenja? Da fuq? Dopuna posta: Djuxu ce me sacekati, vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 2, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan @Alexa: ne sviraj tu u sta se ne svira,nego se turaj na spisak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Novembar 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4729 Napisano Novembar 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Arsa konkretan kao i uvek! Ajde ljudi da konkretizujemo spisak i da se dogovorimo šta klopamo pa da se zovu ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Novembar 3, 2012 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan 01. BigRider 02. Bojan Nexus 03. Alexanto i devojčica 04. Satelis 05. Fanky 06. Alekre 07. Đuxy 08. Burgman75 09. Sasha i Vesna 10. Sale, rezerviši sve što može: gulaš, vožnju brodom, safari ... Da se domaćini ne iznenade kad im pred kapijom nešto "zagrmi"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...