darkrider900rr 0 Napisano Jun 6, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 900RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Potreban lezaj za Hondu cbr 900rr sc 33 . lezaj se nalazi ne zadnjoj viljusci gde se kaci amortizer dimenzije lezaja su 17x24x25 , vidi se sve na slici. hitno mi je potreban lezaj 0652220483 Drda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkrider900rr 0 Napisano Jun 9, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 900RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan iii dalje aktuelno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkrider900rr 0 Napisano Jun 10, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 900RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Po knjizi ide 17x24x20 Majstor mi izmerio 17x24x25 ne bi me zeznuo a i ne bi on pogresio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkrider900rr 0 Napisano Jun 10, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 900RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan MOZE I POLOVAN LEZAJ!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jun 10, 2012 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Beogradu u ul. Vojvode Stepe preko puta 12 Beogradske gimnazije radnja gde se prodaju sve vrste ležajeva. Tu sam uzeo za Ducatija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkrider900rr 0 Napisano Jun 10, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CBR 900RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Beogradu u ul. Vojvode Stepe preko puta 12 Beogradske gimnazije radnja gde se prodaju sve vrste ležajeva. Tu sam uzeo za Ducatija. jel to ovo? http://www.011info.com/lezajevi/confidenza-doo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jun 11, 2012 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Moguće, uglavnom preko puta gimnazije, perionice,a posle prvog semafora(iz pravca auto komande) na 250 m neznam koji je broj V.Stepe. Piše i SCF i drugi proizvodjači ležajeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...