bobang 23 Napisano Jun 4, 2012 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan 8, 9 i 10 JUN MOTO SUSRET KULA Petak 08.06.2012. - M.I. Plus band 21.00 Ortodox Celts -M.I. Plus band Subota 09.06.2012. - Bajkerske igre - 16.00 --> Defile - 17.00 --> Ručak - Fifty Fifty rock ’n roll band - Riblja Čorba Nedelja 10.06.2012. - kafa - doručak - PRASETINA SA RAŽNJA VRUĆA Ulaz: 400 din PO MOTORU !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 4, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je ulaz za pesake ako odlucim da dodjem bez motora iz Crvenke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Jun 4, 2012 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ulaz ti je isto 400 din! Pesaci nisu povlasceni, da treba neko manje da placa ulaz bili bi to bajkeri a ne pesaci, ipak je moto susret i pravi se prvenstveno zbog bajkera! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Jun 4, 2012 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bobane jeste se vi dogovorili za cenu ulaza?!...na flajeru pishe jedno a ti pishesh drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 4, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan I ja to videh al ne znam mozda greska na plakatu jer je napisao velikim slovima PO MOTORU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Cena ulaza je kao sto sam napisao, znaci po motoru! Greska je bila pri stampanju, ali se eto trudimo da razglasimo svima da je ulaz po motoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 5, 2012 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Cena ulaza je kao sto sam napisao, znaci po motoru! Greska je bila pri stampanju, ali se eto trudimo da razglasimo svima da je ulaz po motoru! Svaka cast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorda 3 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Znaci dvoje na motoru 800 kinti da pojasnimo jel tako? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu :-) Ne, nego po motoru! znači ti i tvoja devojka placate 400din zajedno, ako imaš dve devojke i obe ih stavis na motor opet ces platiti 400din. A vidim da ti je prvi post na forumu ovaj bio pa verovatno ovo nisam morao da kucam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thundersteel 0 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo bend koji svira iskljucivo na moto susretima. Sviramo hard i heavy metal. Ako vam je potreban bend mozete nam se javiti na mail "miljicraso@gmail.com". Svirke su pracene energicnim nastupima! Pozdrav svim bajkerima! Ziveli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 10, 2012 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bili sva 3 dana... Odlicna organizacija, sve kako i treba... Svaka cast Kuljani! Slike kasnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 10, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam i dobro sam se proveo. Jedina zamerka je da je lokacija za kamp nula, nema 1 drveta. Ostalo je dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 12, 2012 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 12, 2012 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Jun 12, 2012 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem se svima koji su bili! Nadam se da su se svi lepo proveli! Hladovina jeste malo problem na stazi, ali nije sve uvek idealno A i tu je bilo jezero, neki su se i rashladjivali. Za slike i snimke cekamo fotografa koji je bio zaduzen za to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 437 Napisano Jun 13, 2012 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam i dobro sam se proveo. Jedina zamerka je da je lokacija za kamp nula, nema 1 drveta. Ostalo je dobro. Slažem se u potpunosti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorda 3 Napisano Jun 13, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi bio sam u kuli petak i subotu....ono se treba doziveti extra je bilo....bili smo sa momcima iz moto kluba surcin.... a pobeda na navlacenju konopca je naravno pripala nama tj. MC CARNOK , Backo DObro Polje Vidimo se u Indjiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...