Nile. 1467 Napisano Maj 29, 2012 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Remek delo mog oca, inace akademskog slikara. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Maj 29, 2012 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Ovo je, predivno. Koliko je samo vremena ulozeno, zaista svaka cast! Samo ja, kao nacionalista, imam jednu zamerku... (NAPOMENA: Nikako nisam sovinista!) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Maj 29, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Maj 29, 2012 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala u caletovo ime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Maj 29, 2012 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za nastavnika mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...