Anicic 0 Napisano Maj 28, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ciao drustvo! Evo da se i ja pretstavim u par reci! Zovem se Igor, student sam u Trstu i vozim yamahicu majesty 180, 2005 godiste, srpske NS tablice koje pale italijanske drumove! Vozim od svoje 14-te godine, na dva tocka sam presao oko 40000km...bez motora zivot ne moze da se zamisli! Pozzz svim clanovima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 564 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Pozz,bio sam u Trstu za Uskrs,gomila motora na sve strane,svi zuje free picture hosting Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Maj 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega po motoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Maj 28, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav smelom bajkeru - skuterasu... Ja sam pre mnooogo godina isao do Trsta po farmerke, al' je to srecno vreme bilo... Al' nije bilo farmerki da se kupi... Zavesa, kafe, itd itd... Ako neki moto placevi iz Trsta i okoline imaju sajtove, postavi ih ne bilo ti tesko... Ja gledam na moto.it trziste i scene skutera, mozda bi uvezao ili narucio nesto iz Italije... Pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ciao drustvo! Evo da se i ja pretstavim u par reci! Zovem se Igor, student sam u Trstu i vozim yamahicu majesty 180, 2005 godiste, srpske NS tablice koje pale italijanske drumove! Vozim od svoje 14-te godine, na dva tocka sam presao oko 40000km...bez motora zivot ne moze da se zamisli! Pozzz svim clanovima... matori sto se ne javljas.....ja sam u monfalcone-u, bar jednom nedeljno dolazim do trsta....javi se da popijemu neki macchiato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano Jun 1, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav preko sedam gora i sedam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anicic 0 Napisano Jun 4, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan O hvala vam na lepoj dobrodoslici! @Djomla199 Sto se tice motora, Trst je ludnica za to, ja se i dan danas odusevljavam! @tommyn Kad su placevi u pitanju, stvarno ne znam jer toga ovde nema bas, ali evo ti dobar sajt sa oglasima www.subito.it pa tu biraj grad, regiju, model motora itd...! @gavrolini kafica se ne odbija, cujemo se kad se zavrse ovi ispiti di merda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Jun 4, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi super ako te ne bude mrzelo da negde napises koju o moto kulturi u It... Ona slika odozgore puno govori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...