Alexandra Alex 19 Napisano Maj 26, 2012 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari pozdravljam vas iz najlepseg Zlatiborskog sela Ljubis. Ja vam trenutno i nisam pravi kolega jer zasada posedujem samo kvada Yamahu grizly 700 ali uskori ce stici i nesto na dva tocka, Do tada respekt buducim kolegama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Maj 27, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobro došla nije bitno šta voziš već kako se osećaš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Maj 27, 2012 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Maj 27, 2012 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Alex 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra Alex 19 Napisano Maj 27, 2012 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari na dobrodoslici nadam se lepom druzenju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Maj 27, 2012 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ja vam trenutno i nisam pravi kolega jer zasada posedujem samo kvada Yamahu grizly 700 ali uskori ce stici i nesto na dva tocka, Do tada respekt buducim kolegama Kako bre nisi? Imaš više kubika pod sobom nego pola foruma. A sad koliko točkova, nije bitno. Još možeš do Tare kroz šumu i livade - RESPECT tebi! Uživaj u i puno lepih kilometara! Pozz P.S. I nemoj da plašiš turiste u Sirogojnu, taman su počeli da se zanimaju za zapadnu Srbiju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Maj 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Alex! Uzivaj na forumu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 352 Napisano Maj 28, 2012 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Welcome Alex 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZORAN KS 5 Napisano Maj 28, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: SRAD Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra Alex 19 Napisano Maj 29, 2012 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari kod mene u petak i subotu smesteno je 50 endurasa "kepijada" nadam se da cu uspeti da ih lepo ugostim i ispunim njihova ocekivanja! Drzite mi palceve Pogledajte zajednicu enduro i kepijadu mozda nam se pridruzite!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Maj 29, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Alex svaka čast! Nemam više pluseva ali evo ovako +.... Veliki pozz za tebe! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra Alex 19 Napisano Maj 29, 2012 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja vam trenutno i nisam pravi kolega jer zasada posedujem samo kvada Yamahu grizly 700 ali uskori ce stici i nesto na dva tocka, Do tada respekt buducim kolegama Kako bre nisi? Imaš više kubika pod sobom nego pola foruma. A sad koliko točkova, nije bitno. Još možeš do Tare kroz šumu i livade - RESPECT tebi! Uživaj u i puno lepih kilometara! Pozz P.S. I nemoj da plašiš turiste u Sirogojnu, taman su počeli da se zanimaju za zapadnu Srbiju. Ja vec odavno vazim za divljakusu tako da sam i sama atrakcija a i posedujem svoje male etno apartmane Dacovica konake pa jedino turiste ne plasim za komsiluk sam opasna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra Alex 19 Napisano Maj 29, 2012 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Alex svaka čast! Nemam više pluseva ali evo ovako +.... Veliki pozz za tebe! Hvala puno na podrsci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Maj 30, 2012 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ja vam trenutno i nisam pravi kolega jer zasada posedujem samo kvada Yamahu grizly 700 ali uskori ce stici i nesto na dva tocka, Do tada respekt buducim kolegama Kako bre nisi? Imaš više kubika pod sobom nego pola foruma. A sad koliko točkova, nije bitno. Još možeš do Tare kroz šumu i livade - RESPECT tebi! Uživaj u i puno lepih kilometara! Pozz P.S. I nemoj da plašiš turiste u Sirogojnu, taman su počeli da se zanimaju za zapadnu Srbiju. Ja vec odavno vazim za divljakusu tako da sam i sama atrakcija a i posedujem svoje male etno apartmane Dacovica konake pa jedino turiste ne plasim za komsiluk sam opasna Hahahahhaa, dobrodošla u klub! Sada će ti se pridružiti cela svita na Kepijadi, ne opra te ni Tara ni Rzav ni Gostiljska reka kod komšiluka. P.S. Obavezno svraćam kad budem sledeći put vozio Radoševo-Sirogojno-Rožanstvo-Zlatibor. Bar na lepinju s kajmakom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra Alex 19 Napisano Maj 30, 2012 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja vam trenutno i nisam pravi kolega jer zasada posedujem samo kvada Yamahu grizly 700 ali uskori ce stici i nesto na dva tocka, Do tada respekt buducim kolegama Kako bre nisi? Imaš više kubika pod sobom nego pola foruma. A sad koliko točkova, nije bitno. Još možeš do Tare kroz šumu i livade - RESPECT tebi! Uživaj u i puno lepih kilometara! Pozz P.S. I nemoj da plašiš turiste u Sirogojnu, taman su počeli da se zanimaju za zapadnu Srbiju. Ja vec odavno vazim za divljakusu tako da sam i sama atrakcija a i posedujem svoje male etno apartmane Dacovica konake pa jedino turiste ne plasim za komsiluk sam opasna Hahahahhaa, dobrodošla u klub! Sada će ti se pridružiti cela svita na Kepijadi, ne opra te ni Tara ni Rzav ni Gostiljska reka kod komšiluka. P.S. Obavevezno svraćam kad budem sledeći put vozio Radoševo-Sirogojno-Rožanstvo-Zlatibor. Bar na lepinju s kajmakom. Obavezno druze Nema ti opravdanja ako nesvratis!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Maj 30, 2012 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano Jun 2, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...