Jump to content

Moto Zajednica

Suzana rf 600 dilema :)

Recommended Posts

• U prolazu, 43 postova

Kupio sam suzuki rf 600 sutra ga uzimam sa carine , zanima me sta trebam sve da radim da bih mu promenio auspuh, neki kazu moraju svecice da se menjaju da se nebi gusio ,pominju tecnu kompresiju ,nek mi neko pomogne ako zna : )))

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2288 postova
  • Motocikl: egzotični GSXR750 K88

Kupio sam suzuki rf 600 sutra ga uzimam sa carine , zanima me sta trebam sve da radim da bih mu promenio auspuh, neki kazu moraju svecice da se menjaju da se nebi gusio ,pominju tecnu kompresiju ,nek mi neko pomogne ako zna : )))

treba ti imbus 4 za poskidati oklope (ako su original šarafi) ... i trebaš imbus 6 i okasto vilasti 13 za skinuti auspuh (ako su original šarafi) ... i vrlo sličan alat ti treba i za staviti novi auspuh nazad .. i to je manje više to što se tiče zamjene .. :takoje: :takoje:

a ako želiš da ti motor uz to i radi kako "bog zapovjeda" osim da se drugačije čuje, onda treba i malo znanja i umijeća... ali ako se vozikaš od birtije do birtije, i sama zamjena će ti biti zadovoljavajuća.. :takoje:

• Podržavam 1

• U prolazu, 43 postova

meni samo zvuk treba bolji, konjaza i performanse su mi zadovojljavajuce , a svi kazu ce da ti se gusi motor ako samo stavis auspuh :)) znaci samo ga zamenim i vozim :))

• U prolazu, 93 postova

Ne brini se ne trosi puno, 6-6.5 litara po gradu, verovatno moze i manje ako bi pazio. Na otvorenom trosi manje, sa fabrickim auspuhom i dobro nastelovan.

• Hronični Motociklopata, 7325 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

nisi dobro postavio pitanje, trebao si odma reci da hoces samo zvuk da promenis na motoru, onda samo top (zadnji lonac) menjas, a to je kod vecine motora prosto, jedan-dva sarafa ga drze ili opruge.

Mene moj RF400 odlicno sluzi, izvuce nesto malo preko 200kmh, a trosi mi prosecno 5,5 litara, sa osrednjom voznjom, lokal-grad 60%-40%

Inace RF400 je totalno isti kao RF600, sve mu pasira, a masina je ista kao Bandit 400v

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja