enco 52 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Perfekto ocuvane bukvalno bez tragova nosenja velicina XXL (ja sam 184cm ,96kg trenutnih ali mogu i na vecu visinu i kilazu jer ima lastike u struku)...Ne poseduju dzepove za protektore vec imaju neke kao gel protektore ,nisu oni tvrdi.Razlog prodaje definitivno prelazim na gore-tex,jer od kako imam gore-tex jaknu ne mogu se navici na nesto drugo jer mi bude pretoplo i neprijatno ...Kupljene preko ebay-a,ja sam ih jednom obukao samo ! CENA 90 eura (toliko su i mene kostale) 062535850 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Maj 24, 2012 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nek bude 80 eura nova cena,valjda vrede toliko ?Stvarno izgledaju uzivo kao da su nove! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Maj 27, 2012 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan 70 eura mozda nekog zainteresuje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Maj 29, 2012 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovde kao da niko nema problem sa kilogramima sve manekenske gradje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Maj 29, 2012 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan A da ih premeris u pojasu,ili koliki je obim pantalona. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Maj 30, 2012 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Obim u struku nekih 110-111cm ,ali se mogu jos razvuci zbog tog elasticnog dela kao i suziti ako su velike ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 151 Napisano Maj 31, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 155 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS 2005 Prijavi odgovor kao problematičan 195cm 105kg, jel pase? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Maj 31, 2012 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan 195cm 105kg, jel pase? Tebi verovatno pase,meni okolotrbusni izlazi na 116-120cm. Hvala al je malecno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NESKROMAN 327 Napisano Maj 31, 2012 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR K9 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan 195cm 105kg, jel pase? Tebi verovatno pase,meni okolotrbusni izlazi na 116-120cm. Hvala al je malecno. Ma to su univerzalne pantalone koliko vidim Imaju malo elastike na struku ali se razvlace i u sirinu i u duzinu, same se prilagodjavaju karakteristikama i sklonostima vlasnika PS. Sorry za off ali ne ide mi u glavu kako pantalone mogu da odgovaraju nekom ko ima 10 kg i 11 cm vise... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Maj 31, 2012 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok je sve, samo mi nikad nece biti jasno zasto ovde uvek ima neko ko mora da brine za druge... Aktuelno i dalje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Jun 7, 2012 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 60 eura mozda se nekom svidi ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Jun 8, 2012 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ce nekom biti od pomoci sto se tice kilaze pantalone su otisle bile kolegi 96kg ali su mu bile velike ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Jun 16, 2012 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan 50 eura nova cena posto idem na more, pa je da kazem hitno sada ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Jul 14, 2012 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad je proslo more mogu da cekam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Septembar 22, 2012 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek aktuelno ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1575 Napisano Septembar 23, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Septembar 28, 2012 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...