kiki-suzuki 2 Napisano Octobar 24, 2007 U prolazu, 65 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki rmz 450 i drz 400 Prijavi odgovor kao problematičan sta niste stigli ove sezone da uradite na motoru? sta nameravate da uradite u toku zime? i sta ste naucili namotoru,a sta niste,pa ce te ipak sacekati narednu sezonu....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Octobar 24, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan - da putujem vise - da putujem vise i - da treba putovati vise a sada ozbiljno - da zamenim semeringe prednje viljuske, evo tacno godinu dana - da zamenim semeringe, da zamenim gume, da pretresem struju, da nastelujem/podesim... sta treba, da spremim motor za malo duzi put i - da su neka mesta blize nego sto se cine, i da ne treba previse razmisljati vec sesti i voziti (zivi dokaz: put oko sveta, japanci, azerbejdzanci) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Octobar 24, 2007 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan e kad bi poceo da pisem sta sve treba da uradim ne bi stalo na tri stranice... ukratko,hocu potpuno da promenim izgled motora i neke sitnije stvari oko masine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 25, 2007 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Nista necu menjati Ali hocu da kupim novi motor,malo jaci,za duza putovanja. Stari ostaje,nikada me nije izneverio,niti ostavio negde,a presao sam dosta sa njim. A naucio sam da psi lutalice obozavaju da izlecu pred motor,kao iz zasede,posebno nocu i da je dozivljaj koji pruza u trenu rasecena zadja guma,za ljude koji imaju manjak stresa u zivotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Octobar 25, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan eeeeeee prvo sto sam pogresio je sto sam prodao skuter drugu iz razreda,i to u sred juna. zatim mi je covek rekao "aprilija rs125,stize do kraja juna" aprilija mi stigla krajem avgusta, i to ne rs125 nego sr125 aj nekako sam se pomirio sa jos jednim skuterom,kad ono nece u sup-u da priznaju saobracajnu-italijansku nekako sve to sredim,i eto ti kraj sezone....opet sam na skuteru,a ne na rs-u....bem li ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...