Guest Dr.Tesla Napisano Maj 16, 2012 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polo-motorrad.de/en/catalog/product/gallery/id/127450/image/214742/?TB_iframe=false&width=980&height=500Narucio sam ovu jaknu jel ima neko iskustva u vezi nje .hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 18, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Nemam iskustva sa ovom jaknom ali imam Rev'it Sand jaknu i imam samo reci hvale... A nisam samo siguran kako si uspeo da pogodis broj. Ja sam 3 jakne probao da bi zakljucili da mi je 4 najbolja. I to broj koji nikad nisam nosio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Dr.Tesla Napisano Maj 19, 2012 Prijavi odgovor kao problematičan i nisam pogodio narucio sam 58 i jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 19, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan i nisam pogodio narucio sam 58 i jbg To ti kazem Trebao si da odes do Ljubljane, taman imas i povracaj poreza, mozda neki popust, voznja i nije neka ali je bolje. Ne kupujes jaknu svaki dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan koliko si visok i tezak? daj neki utisak o jakni, ima nas koji je gledamo vec neko vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Dr.Tesla Napisano Maj 20, 2012 Prijavi odgovor kao problematičan stize u sredu visok 1,78 tezak 105kg ali bez sala malo vise misicne mase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Maj 20, 2012 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Malo vise kazes Jakna izgleda odlicno, napisi utiske kada stigne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pink cvet 16 Napisano Maj 20, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: beograd Motocikl: sachs x road, suvozachica na bmw :) Prijavi odgovor kao problematičan i nisam pogodio narucio sam 58 i jbg To ti kazem Trebao si da odes do Ljubljane, taman imas i povracaj poreza, mozda neki popust, voznja i nije neka ali je bolje. Ne kupujes jaknu svaki dan... i moj predlog je ljubljana i tc moto shop, odlichna radnja, super izbor plus povracaj poreza i popust u radnji... isplati se bash ja sam se chastila zenskom revit jaknom chini mi se model siren, odlichna je, isprobana i na kishi i na hladnoci... plus pod jakna za termo uloshkom moze da se nosi i kao civilna jakna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...