Savate_006 0 Napisano April 26, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ejjj ljudovi pozzz. Zovem se Bogdan Prokić, dolazim iz Sremske Mitrovice. Vozim Aprili-u rs 125. Novopeceni sam vozac tako da mi je ona prvi pravi motor. Osim toga sto sam ljubitelj motora bavim se i Savate-om (slicno kick box-u ako vas zanima nesto vise o tome malo "guglajte" ). Toliko od mene za sada pozz . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 26, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro došao komšija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan010 7 Napisano April 27, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marija991 4 Napisano April 27, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan dobro doshao...i dobar izbor prvog motora...lepo ide mali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savate_006 0 Napisano April 27, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje Vas nasao . Aprili-a je odlicna za pocetak..ide bas lepo--do duse i trosi al' ne bunim se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veronas.64 1 Napisano April 27, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Cerevic Motocikl: QINGQI QM 250 - od 2008 god. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Bogdane i dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marija991 4 Napisano April 27, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bolje Vas nasao . Aprili-a je odlicna za pocetak..ide bas lepo--do duse i trosi al' ne bunim se znam znam...drugar mi ima istu redovno mu maznjavam da se provozam po kraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...