Jump to content

Moto Zajednica

HONDA CB 750F BOLDOR

Recommended Posts

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

...Inače taj long life je KRŠ od ulja koje se sipa samo u izdahnule ili skoro-izdahnule agregate, koji više troše ulja nego bilo čega drugog....

Dex to najbolje zna jer ga sipa u svoju kawu... ;D ;D ;D

p.s. He, he, he....izvini ali ovaj "penal" nisam mogao da propustim....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 42 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 125

SELENIA I MOTUL se takodje falsiraju bez obzira sto se selenia pakuje u limenci.Pirata ima kako u inostranstvu tako i na nasim prostorima.Prosto je nemoguce prepoznati laznjake... >:(

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

SELENIA I MOTUL se takodje falsiraju bez obzira sto se selenia pakuje u limenci.Pirata ima kako u inostranstvu tako i na nasim prostorima.Prosto je nemoguce prepoznati laznjake... >:(

Da zakljucimo ovu pricu.

Ti brate onda kupi VITAL ulje. Garant je originalno, a ako si gledao discavery channel video si da honda ide i na to ulje.

• U prolazu, 42 postova

Da zakljucimo ovu pricu.

Ti brate onda kupi VITAL ulje. Garant je originalno, a ako si gledao discavery channel video si da honda ide i na to ulje.

Mislim da je i suncokret loseg kvaliteta zbog susne godine,tako da VITAL otpada,imas li neko iskustvo sa maslinovim uljem?Mozda DOBRO JUTRO margarin...

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Svejedno, tražio si pod 1.mišljenje, ili pod 2.opravdanje za Modriču 20w/60 Long life,  ovo prvo isključuje ovo drugo i tačka!

• U prolazu, 42 postova

Na moto skupu u pirotu ove godine jedan bajker iz beograda,inace vozi suzuki,hvalio se kako godinama sipa optimu long life 20w-60 i nema nikakvih problema.Rekao je da se agregat bolje hladi na visokim temperaturama jer je ulje dovoljno gusto.Sve u svemu on je prezadovoljan.Hteo sam da cujem vase misljenje o optimi,ali koliko vidim,niko od vas ne koristi ovo ulje.Odlucio sam da sipam TOTAL QUARTZ 20w-50 mineralno.Cena mu nije visoka i siguran sam da je original... ;)

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde
jedan bajker iz beograda,inace vozi suzuki,

Suzuki GS500 iz 1979-e ili GSX1000-R iz 2004.-e...? Znaš, Suzuki je imao malo više modela tokom nekoliko decenija proizvodnje... ::)

• U prolazu, 42 postova

jedan bajker iz beograda,inace vozi suzuki,

Suzuki GS500 iz 1979-e ili GSX1000-R iz 2004.-e...? Znaš, Suzuki je imao malo više modela tokom nekoliko decenija proizvodnje... ::)

Nesecam se bas koji je model,ali znam da je neki molo starijeg datuma...Agregat je bio ok,super...

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja