sci 26 Napisano Octobar 16, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih slicica iz Kosovske Mitrovice. Bilo je fenomenalno, narod fenomenalan, ja krenuo motorom, kajs puko` ispred garaze, pa sta cu, ku` cu, krenem kolima. Ispred skupstine guzvaaaa, par poznatih likova, ja se slikam sa mojom makinom, peugeot 1600ccm, 93ks :-\ Krenem sa ekipom RTS-a, vrsim bajkersku propagandu, nije im bilo lako, priznajem, ali, generalno su pozitivni. Stanemo na pumpu na auto-putu, dolivanje goriva, pa dalje. Bajkeri auto-putem, a mi preko Topole i Kragujevca do Kraljeva, gde se srecemo sa bajkerima na izlaznoj pumpi iz Kraljeva prema Uscu i Raski. Tu nas je jos vise, par stotina motora, mada bi bilo i vise da nisu svi najavili kisu ceo dan i naravno, sutradan ponovo. Od kise ni petak ni subotu do predvece nista od kise nije bilo Stizemo na tzv. granicu i nemamo nikakvih problema, pustaju nas sve, sto bi narod rekao, djuture i nasi i njiovi`i nastavljamo uz pozdrave ljudi i dece pored puta. Bukvalno su svi iz okolnih sela izasli da nas pozdrave. http:// Stizemo, oseca se da je posebna atmosfera, svi znamo da je cuveni most na ibru tu, na sto metara. Moram otici do njega. Slikamo se, kazu moze ispred mosta, ali ne bi ja bio to sto sam kad ne bi otisao na sred mosta. Al` smo dobra meta za snajper. Tesi me to sto ce biti brzo i bezbolno Ipak, prezivesmo i pricamo sa srpskim specijalcima o "situaciji" na terenu. Ok, imaju dovoljno "materijalnih sredstava" za prvo vreme :-* Deca mi dva puta traze autogram, dole smo filmske zvezde. Sad znam kako je to biti Djokovic Valjda su deci objasnili da cemo ih mi spasiti i sacuvati, pa nas gledaju kao Bogove, to zaista ostavlja snazan utisak na sve nas. Posle koncerta nas par spava kod Dula rusa u lokalu, bili su nam idealni uslovi, obzirom da su ostali morali u balon salu. Dule je stari bajker, pravi rusi, komunisti mu proterali oca iz Rusije 1917 i tako se nasao kod nas. Par puta su nas ljudi castili picem, vuku nas za rukav, ne mozes odbiti, znas da je od srca. Puno mi je srce bilo u Mitrovici. Ujutru smo klopali u menzi i vrci` se nazad, neko kuci, ja u Koviljacu, pa u Republiku Srpsku kod ortaka. To ce biti divan putopis....za dan, dva! Obrati paznju na pumpu, kao u Kirgiziji ;D E jeb..., tek sad vidoh da sam postavio slike u formi linka :o, evo da ispravim bar sa ovim poslednjim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Octobar 16, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne samo sto si postavio fotografije u formilinka ...nego si ih tako smanjio da ... :-\ Ajde ponovo ... mozes ti to bolje ;D Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Octobar 16, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, mada ja vidim solidno, ali na monitoru 20` Evo slicica: Evo drugi deo I treci deo (iste su slike kao u mom prethodnom postu) Jeste li zadovoljni ;D Sad se bar vide, iako su iste velicine. Cudo je ovaj ADSL. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Octobar 16, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan e bas si usitnio sa slikama, samo vidim nekog cnog djavola sa dugom kosom hahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Octobar 17, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan o pa vidi se i ekipa iz kv-a... Raush i ne mogu da se setim imena bradonje ali mu znam sina Srdjana... lepo lepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...