bracabgd 896 Napisano April 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Galenika napravila odredjenu kolicinu i da ih nece praviti do 2015. Kad budu istekle sadasnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano April 4, 2012 (promenjeno) Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Čorta, nemoj da unosis dezinformacije! Nije u Tempu akcija, nego u Metrou. Evo ga LINK Ja sam bio sinoc u Metrou u Krnjaci, imaju jos prvih pomoci za motor, pa ako ima jos neko da hoce da kupi pozurite, akcija je do nocas u ponoc! edit: Tek sad vidoh ove postove na drugoj strani Nego, sto se tice roka vazenja, ovima istice u julu 2015 godine. Ali to me nece spreciti da kada istekne obrisem stari datum i belilom napisem novi Ako neki pandur bas bude proveravao do kada mu je rok vazenja ne verujem da ce proveravati i da li je isti falsifikovan Promenio April 4, 2012 član markulja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogy 3 Napisano April 4, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Nis Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Čorta, nemoj da unosis dezinformacije! Nije u Tempu akcija, nego u Metrou. Evo ga LINK Ja sam bio sinoc u Metrou u Krnjaci, imaju jos prvih pomoci za motor, pa ako ima jos neko da hoce da kupi pozurite, akcija je do nocas u ponoc! edit: Tek sad vidoh ove postove na drugoj strani Nego, sto se tice roka vazenja, ovima istice u julu 2015 godine. Ali to me nece spreciti da kada istekne obrisem stari datum i belilom napisem novi Ako neki pandur bas bude proveravao do kada mu je rok vazenja ne verujem da ce proveravati i da li je isti falsifikovan Ideja ti je u pokusaju dobra ,mada...Ne mislis valjda da gospoda policajci nece dobiti instrukcije do kada vaze Galenikine p.p., pa ce naravno u julu 2015-e da obrate paznju na datum .Nece se oni izgubiti-pogotovu kad je u igri 40000000 evrica-da da ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano April 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Čorta, nemoj da unosis dezinformacije! Nije u Tempu akcija, nego u Metrou. Evo ga LINK Ja sam bio sinoc u Metrou u Krnjaci, imaju jos prvih pomoci za motor, pa ako ima jos neko da hoce da kupi pozurite, akcija je do nocas u ponoc! edit: Tek sad vidoh ove postove na drugoj strani Nego, sto se tice roka vazenja, ovima istice u julu 2015 godine. Ali to me nece spreciti da kada istekne obrisem stari datum i belilom napisem novi Ako neki pandur bas bude proveravao do kada mu je rok vazenja ne verujem da ce proveravati i da li je isti falsifikovan PROČITAJ PETI POST "NAGORE" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano April 4, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan kupio danas u metrou za 1410din..galenika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogy 3 Napisano April 4, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Nis Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan O.k. drago mi je da sam pomogao otvaranjem ove teme-isplatolo se bar svima koji su prosli jeftinije nego ja koji sam platio p.pomoc 1900,oo , u Nisu nije bilo jeftinije u tom momentu,ali to je razlika u odnosu na cenu iz Metroa 4 piva-ipak nije puno.Pozzz svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11580 Napisano April 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za to isto s*anje dao 2500 prosle godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano April 5, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan E vako prva pomoć tipa B a moze i za motor, skuter al sa povecim top case-om iliti koferčetom, kineske proizvodnje, u tvrdom pakovanju jeeeeee jopet u METROU na ackiji 1178, 82 dinaraaaaa. eve link ko neveruje http://www.metro.rs/metro_mail/mcc-rs/catalog/1188064/uradi_sam.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogy 3 Napisano April 5, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Nis Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za to isto s*anje dao 2500 prosle godine... E brate moj -tako nam je kad zivimo u zemlji Srbiji-u Nemackoj nijedna p.pomoc nije skuplja od 9,99eura ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano April 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Kod njih je ta cena jer im je niži standard 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano April 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan E vako prva pomoć tipa B a moze i za motor, skuter al sa povecim top case-om iliti koferčetom, kineske proizvodnje, u tvrdom pakovanju jeeeeee jopet u METROU na ackiji 1178, 82 dinaraaaaa. eve link ko neveruje http://www.metro.rs/metro_mail/mcc-rs/catalog/1188064/uradi_sam.pdf Ja mislim da prva pomoć za automibilčiće ne važi (za policiju) i za motorčiće !! Naravno da bi kupovali posebno !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano April 5, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan A sta to nema u B prvoj pomoci sto ima u kompletu A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogy 3 Napisano April 5, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Nis Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa recimo ima 2000,oo dinara - novih , od cega 50% za Galeniku a 50 % za gospodu koja su donela uredbu da mora p.pomoc, da je preporucljivo Galenikina p.pomoc, da kupujemo domace ( Galenikinu p.pomoc ) , a ne Slovenacku ( Tosama Domzale ) i slicno, a sve u prilog tome da sva ta guzva oko prve pomoci kosta oko 40000000 ( MILIONA ) evra, da da dobro ste culi 40 000 000 evra- braco moja...Svi bi mi voleli da moze u skuter ova iz auta -pa po potrebi -cas u kola, cas u skuter, ali nisu ni oni mutavi-naucili se da lapaju samo tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2058 Napisano April 6, 2012 Skuteras, 3700 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio u Luisu za 7-8 evra. Sad, ja prvu pomoc imam a da li zadovoljava srpske standarde to ima da dokazujemo metodom svadjanja. Necu iz principa da kupim drugu. Vec sam pisao negde o tome, to je moj vid borbe protiv tiranije. A recite mi u poslednjih godinu - dve dana kome su panduri trazili prvu pomoc i ako su trazili kome su pregledali datume, standarde.... Ja nisam cuo za taj slucaj, niti doziveo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano April 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Prva pomoć je (trebalo bi) svuda ista ! Povrede i saniranje istih se svuda obvlja na isti način, ali taj komplet ne zadovoljava naš standard. Ja neznam za slučaj da je nako prijavio da su mu je policija tražila istu na uvid, prema tome podržavam te 100%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu kupim vecu pederusu pa posto vozim po potrebi i kola i skuter, u pederusi lepo dokumeta, telefon itd, prva pomoc, naravno ova veca, za auto i miran sam, ne moram dve da kupujem... Nije lose ovo i za tougao, sijalice, prsluk, aparat za gasenje pozara... Dobro onda je u pitanju manja sportska torba ili ranac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogy 3 Napisano April 6, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Nis Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio u Luisu za 7-8 evra. Sad, ja prvu pomoc imam a da li zadovoljava srpske standarde to ima da dokazujemo metodom svadjanja. Necu iz principa da kupim drugu. Vec sam pisao negde o tome, to je moj vid borbe protiv tiranije. A recite mi u poslednjih godinu - dve dana kome su panduri trazili prvu pomoc i ako su trazili kome su pregledali datume, standarde.... Ja nisam cuo za taj slucaj, niti doziveo Brate -to sto si napomenuo-stoji.Mada vec sam pisao ,idu izbori-kase prazne-e sad krece igranka ,treba doci do para-kako?Filozofija u zemlji Srbiji:ovi sto voze "besne motore " imaju para za iste-e pa imaju para i za kazne".U prevodu svi koji imamo malo bolje masine od bicikle sa pomocnim motorom,naje.ali smo.Bice veselo , a ja ne bih da bi bilo koji durpan pokvari uzivanje i raspolozenje-kad ide konj -nek ide i konopac-tako kazu nasi stari.Slazem se sa tobom u potpunosti u svakom slovu tvojeg pisanija , ali nemam zivaca-kadija te tuzi-kadija te sudi.Ko razume shvatice !!!Pozdrav i SRECNO NA DVA TOCKA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogy 3 Napisano April 6, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Nis Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu kupim vecu pederusu pa posto vozim po potrebi i kola i skuter, u pederusi lepo dokumeta, telefon itd, prva pomoc, naravno ova veca, za auto i miran sam, ne moram dve da kupujem... Nije lose ovo i za tougao, sijalice, prsluk, aparat za gasenje pozara... Dobro onda je u pitanju manja sportska torba ili ranac... Brate nisu oni dzabe napisali -tip A i tip B -razmisli ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam tata samo se za'ebavam... Kupicu prvu pomoc O grupe, ona vazi i za A i za B... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Ma otštampati nalepnice ili još bolje napraviti na PP džepče u koje po potrebi gurnes papirče na kojem piše: 1- PP tip-A datum itd, itd 2-PP tip-B datum ........ i po potrebi menjaš Kad te drug organ pita "šta je to" praviš se lud takvu sam je kupio ili dobio uz motor, auto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Tip B je nadkomplet tipu A i ima više zavojnog materjala, isto kao kada bi u kolima neko vozio veći PP aparat od onog što je predviđen za auto. Bilo je polemike dugo na forumu prošle godine od kada važi zakonska obaveza nošenja novog tipa prve pomoći dok neko od kolega nije došao do izvesnog sekretara u ministarstvu i potanko objasnio čoveku kako stoje stvari. Čovek saslušao, izčuđavao se izvesno vreme kako tip A košta više nego tip B i objasnio da je moguće nositi tip B na motoru sa argumentom da je on nadkomplet. E sad... čućemo valjda nečije iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogy 3 Napisano April 6, 2012 U prolazu, 63 postova Lokacija: Nis Motocikl: Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam tata samo se za'ebavam... Kupicu prvu pomoc O grupe, ona vazi i za A i za B... Ma najbolje -univerzalni komplet ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano April 14, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Tip B je nadkomplet tipu A i ima više zavojnog materjala, isto kao kada bi u kolima neko vozio veći PP aparat od onog što je predviđen za auto. Bilo je polemike dugo na forumu prošle godine od kada važi zakonska obaveza nošenja novog tipa prve pomoći dok neko od kolega nije došao do izvesnog sekretara u ministarstvu i potanko objasnio čoveku kako stoje stvari. Čovek saslušao, izčuđavao se izvesno vreme kako tip A košta više nego tip B i objasnio da je moguće nositi tip B na motoru sa argumentom da je on nadkomplet. E sad... čućemo valjda nečije iskustvo. Onda je stvar resena, komplet B i obrazlozenje da je to nadkomplet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...