Freeman 9 Napisano Februar 18, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Trazim prednju viljusku od Honde Hornet, komplet sa felnom i diskovima. Hornet je 2007-mo godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 18, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan disk,odlican,a stapovi ako nisu prelomljeni,mogu se ispraviti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Freeman 9 Napisano Februar 18, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Stapovi nisu prelomljeni, ali su poprilicno savijeni. Nisam siguran da bi se mogli dobro ispraviti. Koliko bi bio taj disk? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 18, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Stapovi nisu prelomljeni, ali su poprilicno savijeni. Nisam siguran da bi se mogli dobro ispraviti. Koliko bi bio taj disk? Slikaj stapove i pusti mi na PP,a disk je 40e.Ali ja ti pricam za Hornet 600,neznam koi je tvoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...