ShomyMura 4 Napisano Februar 12, 2012 U prolazu, 22 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Honda CB500 prodat Prijavi odgovor kao problematičan Moja HONDA CB 500 kad postigne radnu temperaturu promeni zvuk tj dobije metalno lupanje u delu kvacila uglavnom kad je na leru, znam da je to cest kvar kod honde ali me interesuje koji to konkretan deo otkaze, koliki je to finasiski zahvat da se resi i ako se ostavi da li moze da napravi jos veci kvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Februar 13, 2012 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Moras da skines korpu i zamenis ili nesto drugo ucinis sa oprugama u korpi. To lupkanje se javlja jer postoji neki prostor izmedju opruge i same korpe. Te opruge se sabiju vremenom (za to i sluze) jer prihvataju pocetni impuls motora pri kretanju.... Uglavnom imas Bokilica ovde na forumu koji je to radio uspesno. Cena zavisi od stanja korpe... Na slici br 16. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 13, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/66166-bokilic-servis-prodaja-delova/page__st__280 ovdemozes da vidis princip rasturanja korpe.. a mozes i da skines posaljes da ti repariram.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShomyMura 4 Napisano Februar 13, 2012 U prolazu, 22 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Honda CB500 prodat Prijavi odgovor kao problematičan Inace nisam napomenuo da zvuk prestane kad je kvacilo skroz stisnuto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Februar 13, 2012 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan To se vec podrazumeva. Taj problem je tipican za CB i jos neke modele. Mozes ga tako terati jos neko vreme.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Februar 14, 2012 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Lupala je i korpa i na mojoj a vjerujem da lupa i danas kod novog vlasnika. Navikni se na to jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Honda CB500 0 Napisano Octobar 10, 2019 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam CB 500 1993 godina. Iati problem korpa lupa . To je kod njih mana jedina. Tako da navikaji se na taj zvuk . Kod mene lupa vec 3 godina i nikad nista vozim i dan danas . Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...