gogo42 69 Napisano Januar 25, 2012 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem ispravnu radilicu za navedeni model Jedni su mi rekli da ima 3 vrste radilica za ovaj model a drugi su mi rekli da su sve radilice iste na svim Majesty samo ovih veci kubikaza imaju vecu donju pesnicu.... meni treba za 125...ako ko ima nek se javi, adresa,telefon, cijena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Januar 25, 2012 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti broj probaj ovde 063-319-224 Vlada.Ako se čovek nejavlja onda je preko probaj za par dana znam da je prodavao mašinu u delovima eto zovi pa pitaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 25, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan u Italiji je sad on ,doce krajem meseca...a moze ga i preko foruma pitati u poruci "Vaximo 944" mislim da je tako slika mu je "Agip" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Januar 26, 2012 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan u Italiji je sad on ,doce krajem meseca...a moze ga i preko foruma pitati u poruci "Vaximo 944" mislim da je tako slika mu je "Agip" cuo sam se sa kolegom preko PP, u italiji je,,radi sve dijelove za skutere od 50 do 400ccm, nova xt 660 i pegaso 660... ove starije modele nabavlja dijelove, sto moze da nabavi,jer ih je dosta tamo otislo u reciklazu tako mi je rekao... momak je iskren, i korektan, izasao mi je u sustret ako budemo saradjivali i za dostavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 30, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan u Italiji je sad on ,doce krajem meseca...a moze ga i preko foruma pitati u poruci "Vaximo 944" mislim da je tako slika mu je "Agip" cuo sam se sa kolegom preko PP, u italiji je,,radi sve dijelove za skutere od 50 do 400ccm, nova xt 660 i pegaso 660... ove starije modele nabavlja dijelove, sto moze da nabavi,jer ih je dosta tamo otislo u reciklazu tako mi je rekao... momak je iskren, i korektan, izasao mi je u sustret ako budemo saradjivali i za dostavu eto dobro je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...