Dr.Mracni 196 Napisano Januar 19, 2012 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me koji program koristite za obradu GoPro snimaka. za rezanje, a takodje i za obradu videa a da se ne izgubi kvalitet snimka do sad mi je najlakse bilo raditi u windows movie maker-u ali nece da obradjuje gp snimke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Januar 19, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li da probaš sa Adobe Premierom. Možda će ti start biti malo teži, ali ćeš kasnije biti i više nego zadovoljan mogućnostima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Januar 19, 2012 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Canopus Edius guta sve formate i nije (mnogo) komplikovan http://www.grassvalley.com/products/edius_6 2. Dosta jednostavnije rešenje je Pinnacle Studio http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/us/Products/Consumer+Products/Home+Video/Studio+Family/ 3. Nešto između ova dva je Sony Vegas http://www.sonycreativesoftware.com/vegassoftware Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 19, 2012 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Moje preporuke idu za Sony Vegas Movie Studio! Moćna alatka sa intuitivnim interfejsom i gomilom howto video snimaka na youtube! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 19, 2012 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Premier samo ako hoces profi da se odradi nije lak za upotrebu, Sony za nijasnu laksi, Pinnacle skroz jednostavan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Januar 19, 2012 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan A za samo secenje filma sasvim dovoljan i QuickTime pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Februar 20, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Sony Vegas 10 zakon samo ce ti trebati malo vremena da se snadjes u opcijama ali ima tutorijala na youtube... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Februar 20, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan procitaj ovo nakon toga mozes da pakujes i u WMM... link za CineForm Studio software 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 20, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Mart 25, 2012 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan sony vegas 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Mart 25, 2012 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ja na Macu koristim Final cut a na PC-u sam koristio Adobe premier... iako za početnike mislim da je Pinnacle studio ?? najbolji... Sony Vegas nisam probao pa ne mogu ništa da tvrdim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radelet 8 Napisano Mart 25, 2012 U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nesto savrseno :) Prijavi odgovor kao problematičan Sony vegas, mislim da je najjednostavniji za upotrebu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano April 6, 2012 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan gopro ima svoj software koji daje besplatno, a u njemu se mogu obaviti neke najjednostavnije radnje http://gopro.com/3d-cineform-studio-software-download/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano April 6, 2012 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ArcSoft Total Media HD Izuzetno jednostavan za cropovanje snimaka, upload na net, rezanje na disk... Integrisani player za reprodukciju HD snimaka. Npr. moj laptop HD snimak u 60fps reprodukuje sa kašnjenjem tona i seckanjem. U ovom programu sve to ide glatko... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2646 Napisano April 11, 2012 Strucnjak, 1634 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Koji codec koristiti i koja podesavanja da se velicina fajla spusti npr 10x a da se sto manje izgubi na kvalitetu? Naravno da ne moze ostati isto, ali me interesuje koje parametre menjati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano April 12, 2012 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo i mene interesuje !! Bas imam problem da pustim snimke sa HD kamere, a kad konvertujem snimak pomocu nekog free konvertera gubim dosta na rezoluciji !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2646 Napisano April 12, 2012 Strucnjak, 1634 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam zadovoljavajuce resenje. Koristim program pinnacle studio. U njemu kada cuvam snimak biram profil MPEG-4, 6000bps, 1080p Kvalitet ostane prilicno dobar, mada losiji od originala. Velicina fajla je oko 30% od originalnog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Maj 1, 2012 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan bez obrade gopro 2 situacija sa traktorom ce se koristiti u obradi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4326 Napisano Maj 1, 2012 Nemanja Stojanović, 1442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoćete samo da smanjite veličinu a ne izgubite mnogo, predlažem Freemake Video Converter. Besplatan je i prilično jednostavan za korišćenje Samo prevučete fajlove, dole ima dugme "to MP4" i onda stavite HD 720p (ja sam iskreno sasvim zadovoljan tim kvalitetom, čak i kad se pušta preko celog zida na projektoru) i to je to. http://www.freemake.com/free_video_converter/ jedan minut ispada oko 20ak MB. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Avgust 29, 2012 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Za secenje, konvertovanje, ubacivanje vodenog ziga... i ko zna sta jos: Aiseesoft Total Video Converter Platinum. Za mene sasvim dovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sanmikele 22 Napisano Octobar 9, 2012 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd-Sombor Motocikl: Tomos 4ka Prijavi odgovor kao problematičan Uradio bih ovakav stabilizator za gopro kameru DIY stabilizator ali nigde ne mogu kod nas da pronadjem ovaj (kljucni deo) Traxxas 5151 universal joint. Ima li ko ideju kako doci do pomenute spone? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 14, 2012 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan skinuo sam najnoviju verziju GoPro CineForm Studio, kad odaberem tj isjecem sve djelove koji mi trebaju, kliknem na convert all medjutim nista se ne desava, krene proces ali sa 0% ne mrda. pokusao sam da reinstaliram ali nista nijesam postigao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Octobar 14, 2012 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam od skoro poceo isto da se igram sa onim sto sam snimao ,koristio sam Power Director i jako sam zadovoljan ...Imaju snimci sto sam stavljao pa ako nekog zanima moze pogledati ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 14, 2012 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan dalje ne ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 15, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan dalje ne ide Sto ne probas Sony Vegas kad ga onoliko ljudi preporucuje? Ja skinuh verziju "Pro 10" i zaista sam zadovoljan. Imas na YT i previse objasnje kako se koristi. Ne moras da konvertujes nista. Samo ubacuj i radi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...