Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav iz Toronto

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova
  • Motocikl: Honda Shadow 750 C2

Pozdrav ekipi s foruma iz Toronta

Posle nekoliko avantura po Istocnoj Kanadi, Senka (od milja moja Honda Shadow) i ja smo se odlucili na nasu prvu evropsku ekspediciju. Znaci idemo od Rotterdama do Budve, via Nemacka, Svicarska, Francuska, Italija, exYu od 15.6.2012 pa kad stignemo. A kad stignemo onda nadam se, da cemo videti stare prijatelje i po mogucnosti steci nove.

Dosta za pocetak, safe roads :-)

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 190 postova
  • Motocikl: 2002 Suzuki GSF1200S Bandit, 2005 Yamaha Majesty 400

Pozdrav i tebi iz Toronta :zdravo:

Srecan put i napisi ovde neki putopis kad stignes.

• Svrati ponekad, 233 postova
  • Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50

Pozdrav za Vas obojicu koji ste u Toronto-u! :)

Inace... kako ste dospeli tu? Radna dozvola i slicno? Imam zelju da idem iz Srbije, ali mi sve deluje kao nemoguca misija.

• Svrati ponekad, 190 postova
  • Motocikl: 2002 Suzuki GSF1200S Bandit, 2005 Yamaha Majesty 400

Inace... kako ste dospeli tu? Radna dozvola i slicno? Imam zelju da idem iz Srbije, ali mi sve deluje kao nemoguca misija.

Hvala. Ja sam se iselio na standardan nacin. Resio da emigriram, otisao u kanadsku ambasadu, popunio papire, dao im i uradio sve sto su trazili, zvao ih i gnjavio svaka dva-tri meseca, sacekao tri i po godine da mi izdaju useljenicku vizu pa otisao Juna 1999 kamionom do Sarajeva da je tamo preuzmem, izbegavajuci usput srusene mostove, minirane puteve, bombardovanje i vojne/policijske blokade.

Ako imas zelju ima i nacina, a siguran sam da je sada i brze i jednostavnije nego kad sam se ja iseljavao. Ako nista drugo otici ces avionom a ne kao ja bezmalo plivanjem preko Drine (bez zezanja, vrlo malo je falilo). Pravac ambasada - pa onda redom, po proceduri. Nekad je bilo nacina da se sam "izbodujes" i vidis da li ima sanse da te prime, mozda ima nesto slicno i sada. Da ne zagadjujemo temu, otvori novu ako te zanima vise detalja pa cemo tamo na sitna crevca :).

• Svrati ponekad, 233 postova
  • Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50

Hvala. Ja sam se iselio na standardan nacin. Resio da emigriram, otisao u kanadsku ambasadu, popunio papire, dao im i uradio sve sto su trazili, zvao ih i gnjavio svaka dva-tri meseca, sacekao tri i po godine da mi izdaju useljenicku vizu pa otisao Juna 1999 kamionom do Sarajeva da je tamo preuzmem, izbegavajuci usput srusene mostove, minirane puteve, bombardovanje i vojne/policijske blokade.

Ako imas zelju ima i nacina, a siguran sam da je sada i brze i jednostavnije nego kad sam se ja iseljavao. Ako nista drugo otici ces avionom a ne kao ja bezmalo plivanjem preko Drine (bez zezanja, vrlo malo je falilo). Pravac ambasada - pa onda redom, po proceduri. Nekad je bilo nacina da se sam "izbodujes" i vidis da li ima sanse da te prime, mozda ima nesto slicno i sada. Da ne zagadjujemo temu, otvori novu ako te zanima vise detalja pa cemo tamo na sitna crevca :).

OK! Hvala ti puno. :care: Necu otvarati temu jer je forum vec pretrpan, a necemo ni da off-ujemo dalje. Oticicu posle nove godine do ambasade da vidim kakva je procedura, a tebi se od srca zahvaljujem. Poslacu ti poruku ako me bude jos nesto zanimalo. Hvala jos jednom.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja