seba011 1622 Napisano Septembar 26, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan keeway top case Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Septembar 26, 2013 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Odlican rad, nema greske, po obicaju. Svidele su mi se boje transalpa i tenere...odlicno izgledaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 26, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan A keeway a? Odlican rad, nema greske, po obicaju. Svidele su mi se boje transalpa i tenere...odlicno izgledaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesarossi 0 Napisano Septembar 26, 2013 U prolazu, 5 postova Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me koliko bi kostao rollbar za Hondu cb 500? Unapred hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 27, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Super Tenera custom E da niko ne pohvali ovakakvu Teneru...svaka cast ,jedna od najlepsih koje sam video... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 27, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Tenera je preradjena po zelji vlasnika odnosno po Kizinim gabaritima , posto je visok.. Prednja viljuska povisena , zadnja produzena. Presvucena folijom u water print tehnologiji.Stvarno profi odradjeno. Super Tenera custom E da niko ne pohvali ovakakvu Teneru...svaka cast ,jedna od najlepsih koje sam video... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 27, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Sebo brate,eto i mene oviju dana da obezbedimo mog VX-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Septembar 27, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav za majtor Sebu dal radis i sisi barove sa paktregerom treba mi za hondu sedow 750 2003 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 27, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Radim. Ako imas neku sliku sa neta koju si video za tvoj motor da ti se svidja ,posalji mi na mail da vidim pa da ti kazem cenu. Pozdrav pozdrav za majtor Sebu dal radis i sisi barove sa paktregerom treba mi za hondu sedow 750 2003 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 27, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Sebo brate,eto i mene oviju dana da obezbedimo mog VX-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Septembar 28, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Specijalna vozila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 1, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan www crashbars.rs pozdrav za majtor Sebu dal radis i sisi barove sa paktregerom treba mi za hondu sedow 750 2003 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 1, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan cagiva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brca95 40 Napisano Octobar 1, 2013 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Zanima me koliko bi kostali crash barovi za Hondu Varadero 125? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 848 Napisano Octobar 2, 2013 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Specijalna vozila bulletproof Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 2, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan To ti kazem. Specijalna vozila bulletproof Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 2, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Posalji neku sliku modela koji ti se svidja. Pozdrav. Pozdrav! Zanima me koliko bi kostali crash barovi za Hondu Varadero 125? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojot en 0 Napisano Octobar 9, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: Mali Zvornik Motocikl: Kawasaki EN 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim Kawasaki EN 500 1994 godište, da li pravite sissy bar za ovaj model i koja bi bila cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Octobar 9, 2013 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav maestro! Ovo stvarno jesu umjetnička djela Postoji li centralni nogar za versys 650 obzirom da mu je auspuh dole i samim tim smeta? Ako postoji eto mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 9, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Nazalost niko mi nije trazio za versysa ,tako da ne znam ni kako izgleda , ni da li postoji mogucnost da se napravi za tvoj motor.Pogledacu na netu pa ako nadjem nesto zovem te.Pozdrav Pozdrav maestro! Ovo stvarno jesu umjetnička djela Postoji li centralni nogar za versys 650 obzirom da mu je auspuh dole i samim tim smeta? Ako postoji eto mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Octobar 9, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Potrazi i za Kawasaki Kle majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 10, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan ok Potrazi i za Kawasaki Kle majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Octobar 10, 2013 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan sebo jesi to poceo da radis stendere ? da ja dolazim ondak ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 10, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ,tek u decembru pocinjem pripremu. Veliki problem su mi opruge za razne modele .Dok to ne sredim ,ne pocinjem sa radom.Pozdrav. sebo jesi to poceo da radis stendere ? da ja dolazim ondak ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 11, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Bmw r1150 r Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...