seba011 1633 Napisano Februar 3, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki zephyr nosaci bisaga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mircco 0 Napisano Februar 4, 2013 U prolazu, 1 post Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki GPZ 500S 1996g. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sebo, zanima me koliko bi koštao nosač zadnjeg kofera za Kawasaki GPZ500S 1996g (noviji model) i da li za njega imaš šablon ili bi morao da doteram motor u radionicu. Nisam iz BG-a, a i hladno je, pa te zato pitam da li može bez motora da se odradi? Vdidim da si radio nosače za ER-5 i ZZR 600, a oni su vrlo slični i za GPZ-a. Da li se nosač dobija sa pločom za kofer ili samo ram. Vidim da su svi nosači koje si odradio slikani sa pločom pa neznam da li je to završna izrada ili vlasnici motora kupuju naknadno pa ih ti samo montiraš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1633 Napisano Februar 4, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Treba da imas plocu i ona je sastavni deo kofera da bi mogao da ga zakljucavas, e onda se ta ploca fiksira na nosace koje ja pravim. Cena je cetrdeset eura.Posto mi motor treba prilikom izrade ,sacekaj lepse vreme pa se provozaj do mene da ti to napravim. Ujutru dodjes i po podne je sve zavrseno i montirano. Pozdrav. Pozdrav Sebo, zanima me koliko bi koštao nosač zadnjeg kofera za Kawasaki GPZ500S 1996g (noviji model) i da li za njega imaš šablon ili bi morao da doteram motor u radionicu. Nisam iz BG-a, a i hladno je, pa te zato pitam da li može bez motora da se odradi? Vdidim da si radio nosače za ER-5 i ZZR 600, a oni su vrlo slični i za GPZ-a. Da li se nosač dobija sa pločom za kofer ili samo ram. Vidim da su svi nosači koje si odradio slikani sa pločom pa neznam da li je to završna izrada ili vlasnici motora kupuju naknadno pa ih ti samo montiraš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mircco 0 Napisano Februar 4, 2013 U prolazu, 1 post Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki GPZ 500S 1996g. Prijavi odgovor kao problematičan OK, čujemo se onda na proleće. Pozdrav.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1633 Napisano Februar 4, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno. Nisam ti napomenuo da treba i kofer poneti ako si u mogucnosti[ ako ne imam ja moj. Pozdrav.: OK, čujemo se onda na proleće. Pozdrav.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1633 Napisano Februar 6, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Honda transalp 2002 g, potrebna radi probe centralnog stendera. Kao protiv uslugu ,dobrovoljac ce dobiti stender po ceni od 30 eura. Unapred hvala. Pozdrav Seba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
x 1 Napisano Februar 19, 2013 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Da li mozes da uradis crash bar za bandita?Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1633 Napisano Februar 20, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Da. Radio sam za taj model,slike mozes da vidis na mom sajtu www.crashbars.rs.Pozdrav. Da li mozes da uradis crash bar za bandita?Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1633 Napisano Februar 27, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Za subotu najavljuju lepse vreme, pa bi mogao da doteras svog dorata na liposukciju. Pozdrav dr. Seba. Da li mozes da uradis crash bar za bandita?Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Februar 27, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ima TDM-a , postoje li centralni nosači za njega? i mogu li se izraditi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1633 Napisano Februar 27, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Bice za 10 dana u ponudi .Stavicu obavestenje o ponudi. Pozdrav. Drugar ima TDM-a , postoje li centralni nosači za njega? i mogu li se izraditi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Mart 1, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Seba, interesuje me nosac kofera za ER6n, ovako nesto, ako vec nisi radio. Moze odgovor i na pp Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1633 Napisano Mart 2, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da napravim isti takav kao na slici a mogu i od elipse. Kako ti se bude svidelo.Pozdrav. Pozdrav Seba, interesuje me nosac kofera za ER6n, ovako nesto, ako vec nisi radio. Moze odgovor i na pp Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Mart 3, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan TDM 900( nema srednji auspuh) centralni stender? Jesi li ga pravio? Cena na pp Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1633 Napisano Mart 3, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Za njega nisam pravio, cekam da neko dotera taj model da bih snimio situaciju za c. stender. Pozovi me za 2 nedelje. Pozdrav. TDM 900( nema srednji auspuh) centralni stender? Jesi li ga pravio? Cena na pp Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 185 Napisano Mart 5, 2013 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan koliko bi isasao nosac za zadnji kofer za bmw r1100r ? nesto poput ovoga: http://www.kappamoto.com/attachfile/content/moto_padre/105228/3.0.1.acc_man_k6350.pdf hvala pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4477 Napisano Mart 5, 2013 Advanced Member, 1981 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Proslogodisnji crash bar je zavrsio svoju karijeru, doslo je vreme za izradu novog. Kolika je cena za ovakav crash-bar i kada bih mogao doci da se odradi? Ima par sitnijih izmena u odnosu na original Hepco&Becker (obavezno povezivanje leve i desne strane i jos ponesto). Desna strana je bez ostecenja, mogla bi se iskoristiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1633 Napisano Mart 5, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Proslogodisnji crash bar je zavrsio svoju karijeru, doslo je vreme za izradu novog. Pozovi me sledece nedelje da se dogovorimo ,tako kada se budemo culi, objasnices mi sve sto si smislio i dogovoricemo se oko cene. Pozdrav. Kolika je cena za ovakav crash-bar i kada bih mogao doci da se odradi? Ima par sitnijih izmena u odnosu na original Hepco&Becker (obavezno povezivanje leve i desne strane i jos ponesto). Desna strana je bez ostecenja, mogla bi se iskoristiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Mart 6, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam zainteresovan za nosac kofera za er-6n pa ako mozes na mail ili pp da mi posaljete cenu I modele ako imate slike. Pozdrav stefandenic@hotmail.com Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1633 Napisano Mart 7, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj moj sajt www.crashbars.rs Pozdrav. I ja sam zainteresovan za nosac kofera za er-6n pa ako mozes na mail ili pp da mi posaljete cenu I modele ako imate slike. Pozdrav stefandenic@hotmail.com Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1633 Napisano Mart 7, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj moj sajt www.crashbars.rs Pozdrav. I ja sam zainteresovan za nosac kofera za er-6n pa ako mozes na mail ili pp da mi posaljete cenu I modele ako imate slike. Pozdrav stefandenic@hotmail.com Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgayu 1 Napisano Mart 8, 2013 U prolazu, 0 postova Motocikl: honda transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako izgleda centralni nogar kad ga majstor napravi! tako se to radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1633 Napisano Mart 8, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si zadovoljan sa centralnim stenderom. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Mart 9, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Seba zavrsio posao. Sve pohvale za rad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1633 Napisano Mart 9, 2013 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Boro ,pravo je zadovoljstvo kada je musterija zadovoljna. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...