Milos Bgd 4 Napisano Octobar 20, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da se pohvalim novim centralnim stenderom za AT RD 04. Odradjen juce kod Sebe ... ja sam prezadovoljan ... jos sam planirao, kao, kako cu ja to da podizem, tehnike, ovo ono ... kaze Seba, aj probaj da ga podignes ... stanes lepo na onu papucu, i sa dva prsta dignes motor ... Sebo, svaka cast ! Slike su kod tebe, pa ih pusti ako nekog zanima ... Pozdrav pa se vidimo na novom projektu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 20, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala tebi Milose. Slike sutra postavljam. Pozdrav pa se vidimo Cisto da se pohvalim novim centralnim stenderom za AT RD 04. Odradjen juce kod Sebe ... ja sam prezadovoljan ... jos sam planirao, kao, kako cu ja to da podizem, tehnike, ovo ono ... kaze Seba, aj probaj da ga podignes ... stanes lepo na onu papucu, i sa dva prsta dignes motor ... Sebo, svaka cast ! Slike su kod tebe, pa ih pusti ako nekog zanima ... Pozdrav pa se vidimo na novom projektu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 21, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Besplatno sisanje. Za svaki kupljeni proizvod Seba ,dobijate besplatno sisanje u novo otvorenom frizerskom salonu nase drugarice bajkerke Dragane lepe Gage. Samo da napomenem da sisanje radi iskljucivo u tanga varijanti. Pozdrav Seba. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 21, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da pitam jesu li stigli oni srafovi sa upustenim glavama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano Octobar 21, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Vita jela zelen bor i dalje cekam Sebin odgovor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 21, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Izvini jos jednom na neazurnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano Octobar 21, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Ma ok vidim da imas puno posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Octobar 23, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Besplatno sisanje. Е стварно није коректно да се изостављањем дијакритичких знакова потенцијалне муштерије доводе у заблуду. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 23, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Nije zabluda,bilo koji proizvod da kupis kod mene ,odes na sisanje i ne platis nista. A koleginica stvarno nosi tange. Besplatno sisanje. Е стварно није коректно да се изостављањем дијакритичких знакова потенцијалне муштерије доводе у заблуду. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano Octobar 23, 2012 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sebo, pitanje u vezi TransAlpa xl700v iz 2010. Sta sve ima kod vas od zastita i nosaca i da li mora motor da se dovozi posto sam malo dalje? Kakve su cene, crashbar, nosaci zadnjih koferai centralnog stendera? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 23, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Ivane sve sam ti obrazlozio i poslao na pp. Uglavnom sve sto je na netu za zastitu motora mogu da napravim. Pozdrav . Pozdrav Sebo, pitanje u vezi TransAlpa xl700v iz 2010. Sta sve ima kod vas od zastita i nosaca i da li mora motor da se dovozi posto sam malo dalje? Kakve su cene, crashbar, nosaci zadnjih koferai centralnog stendera? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 24, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Transalp novi model 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 25, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Afrika ,centralni stender za koji je potrebna mala sila za podizanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 25, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Crash bars V Strom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 25, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Tdm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 25, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Bmw e 1150 gs Nosaci bocnih kofera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano Octobar 25, 2012 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Transalp novi model Uh, ali ovo mi se cini da nije najnoviji xl700v? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos Bgd 4 Napisano Octobar 25, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Afrika ,centralni stender za koji je potrebna mala sila za podizanje. pi, al mi je prljav lanac na slici ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 25, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam noviji 650.Lapsus. Sve jedno za tvoj motor izgledace isto kao sa slike koju budes izabrao.Pozdrav. Transalp novi model Uh, ali ovo mi se cini da nije najnoviji xl700v? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 25, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Svrati da operemo lanac. Afrika ,centralni stender za koji je potrebna mala sila za podizanje. pi, al mi je prljav lanac na slici ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 27, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Transalp nosaci bocnih kofera kappa sa integrisanim postoljem za kruzer varijantu kofera. Znaci 2 u 1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Octobar 27, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Transalp 2 u 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Novembar 2, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki freewind Crash bars i zadnji nosaci kofera 2 u 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1622 Napisano Novembar 4, 2012 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki freewind -centralni stender Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzefri 30 Napisano Novembar 5, 2012 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cena nosača bočnih kofera za Super Teneru? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...