Guest gasa Napisano Septembar 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan da vas pitam, sta mislite o kvalitetu ove marke? da li su kod rajka originali? intresujeme bas ova kaciga http://www.fmhelmets.co.uk/helmets/w10/w10taz2.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Septembar 15, 2007 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan za tu Rajkovu,pristojnu cifru su sasvim ok malo su bucnije pri vecim brzinama,cepice u usi i... milina kakva je kaciga za 130e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 15, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan za tu Rajkovu,pristojnu cifru su sasvim ok :)malo su bucnije pri vecim brzinama,cepice u usi i... milina kakva je kaciga za 130e Apsolutno. Uzeo sam baš taj model, jer prethodna N101 nije htela ni da čuje da se vozi na ZZR-u... Sa FM-om možeš komotno da okrećeš glavu levo desno čak i pri abi-norman brzinama, ne menja aero-dinamiku, dok na N101 je to bila objava rata tvoga tela zakonima fizike. Nemam zamerke na udobnost i dihtovanje, a vizir me je zapanjio koliko ne mož' da zamagli :o. Vrla preporuka! Što se tiče zvukova, pri ''odredjenim brzinama'' ti sve živo fijuče i svira, tako da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 16, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da li su kod rajka originali? mozda gresim, ali ja jos nisam cuo da neko prodaje falsh kacige, tako da ako ti se dopada model i cena, slobodno kupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Septembar 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci, sad idem u Itaiju ako tam ne nadjem nesto pristojno pazari ovu kacigu, inace kadaa sam rekao flas mislio sam na kineske ,,ORIGINAL KOPIJE" ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Septembar 24, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan za tu Rajkovu,pristojnu cifru su sasvim ok :)malo su bucnije pri vecim brzinama,cepice u usi i... milina kakva je kaciga za 130e Apsolutno. Uzeo sam baš taj model, jer prethodna N101 nije htela ni da čuje da se vozi na ZZR-u... Sa FM-om možeš komotno da okrećeš glavu levo desno čak i pri abi-norman brzinama, ne menja aero-dinamiku, dok na N101 je to bila objava rata tvoga tela zakonima fizike. Nemam zamerke na udobnost i dihtovanje, a vizir me je zapanjio koliko ne mož' da zamagli :o. Vrla preporuka! Što se tiče zvukova, pri ''odredjenim brzinama'' ti sve živo fijuče i svira, tako da... slazhem se sa svim shto ste rekli... nosim ovu kacigu godinu dana, jeste buchna i ova moja je pochela malo da produvava shto mi smeta... dok sam vozio naked to mi je bio problem na preko 120-130... btw. kaciga ima 1600g i meni to nije problem jer se brzo naviknesh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Septembar 28, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan isti slucaj i kod mene bucna, produvava preko 120 ali mnogo bolja od onih osnovnih modela AGVa i MDSa vizir ne magli veliki plus dosta aerodinamicna sve u svemu mislim da je dobar odnos cena kvalitet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest mevdza Napisano Septembar 28, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima negde da su uzme bas sa ovom sarom (sa tasmanijskim djavolom)? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...