Rade koenig 1053 Napisano Decembar 9, 2011 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto pise u naslovu potrebni su nam bajkeri za kurirsku sluzbu ,vozni park cine skuteri od 49ccm. Prednost imaju studenti...dogovor oko radnog vremena! Ukoliko ste sa Novog Beograda mogucnost odlaska kuci motorom... Plata 20.000din. kontakt: 069/607-560 i 011/311-0842. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serecko93 4 Napisano Decembar 9, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Motocikl: longjia alien r50 Prijavi odgovor kao problematičan jel postoji mogucnost bez dozvole da se radi...vozim skuter dobro...ali nemam dokumenta...mozda i sa mojim...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 10, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Jel postoje neke ustaljene smjene, neki dodatni uslovi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Decembar 10, 2011 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam iz Bg-a, niti sam u Bg-u ali imam drugara tamo koji je student i siguran sam da bi radio taj posao. Garantujem za decka, pokazacu mu oglas pa se vi nadjite i dogovorite. Ako nista, bar se upoznajte. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Decembar 11, 2011 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan napisani su brojevi ,javite se i sve ce mo da se dogovorimo. Moras da imas bar B ili psp da bi radio. Dogovor oko radnog vremena i slobodan dan za studente kad god treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jollyjumper 0 Napisano Decembar 12, 2011 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan da je Novi Sad u pitanju prijavio bi se bez pogovora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Mart 7, 2012 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 7, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala sto dizes temu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Januar 20, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da overim temu za 2013. i 2014. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Januar 20, 2014 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan firma ugasena. Kao i po starom obicaju kome god firma krene da radi odma prvo se podigne cena a zatim se steka na racun radnika i tako i propadnu. Pokusao da je kupim ali nedadose po ceni koju sam hteo a posle je i sami prodali za 3 puta manje od one koju sam nudio! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...