fanky 1011 Napisano Decembar 8, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam prevrnuo pola grada da ih nadjem u bilo kakvom obliku samo ne okrugle, mozda neko od vas ima ili zna gde se mogu kupiti, potrebni su mi radi postavljanja na kofer. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 8, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Bubanj potok? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2694 Napisano Decembar 9, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja, kupio sam ih u Luisu, ali mi stoje, pa bi ih ustupio po nabavnoj ceni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Decembar 9, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd ako te ne mrzi nabaci sliku da vidim da li mi odgovaraju, ako su taman saljes ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2694 Napisano Decembar 9, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Evo fotki: Mogu da ti pošaljem u koverti, a ti mi uplatiš kredit za Limundo ili za mobilni, ako ti odgovaraju. Neka bude cena 200 din/kom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Decembar 9, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan aj salji broj tel. na pp da ti sutra uplatim kredit sutra ako je to u redu a ja tebi saljem adresu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...