namcor 0 Napisano Septembar 12, 2007 U prolazu, 8 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! 15. i 16. septembra 2007. godine u Zrenjaninu ce se odrzati trka za Balkanski sampionat u moto-krosu. Treninzi su u subotu od 11h, trke pocinju u nedelju oko 12h. Ocekuje se 50-ak domacih i stranih takmicara iz Bugarske, Hrvatske, Madjarske, Rumunije i dr. Moto-kros staza Vasariste nalazi se na izlazu iz Zrenjanina prema Zitistu i Srpskoj Crnji. Za mapu kliknite na: http://www.promptus.co.yu/hronosport/vasariste Vidimo se tamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Septembar 13, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan E ovo se ne propusta, staza u Zrenjaninu je jako lepa i dobro pripremljena a Zrenjaninci dobri organizatori! Evo prlike za sve one koji su uzivali one noci u areni (Noc skokova) da vide akciju od koje zastaje dah ali ovaj put u pravom ambijentu i bez cirkuskih najavljivaca! Dodjite u Zrenjanin, necete zazaliti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
namcor 0 Napisano Septembar 16, 2007 U prolazu, 8 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Trka je bila odlična. Lepo vreme i na treningu u subotu, i na današnjoj trci. Takmičara 46, od toga 31 stranac. Nažalost, malo gledalaca. Ukratko: 65 ccm 1. Stanković Aleksandar, BG 2. Petrov Ivan, BG 3. Ivanov Michael, BG ... 6. Stajić Aleksa, SRB, AMKK Niš 7. Pavlov Aleksandar, SRB, AMSK Zrenjanin 80 ccm 1. Karanijotov Angel, BG 2. Tasev Janko, BG 3. Cabal George, RO ... 6. Radanov Stefan, SRB, AMSK Zrenjanin 8. Dmitrović Ivan, SRB, Auto-Moto Čačak 10. Jovanović Lazar, SRB, Auto-Moto Čačak 12. Fratucanov Predrag, SRB, AMSK Zrenjanin 125 ccm 1. Lovaković Mirko, CRO 2. Karas Hrvoje, CRO 3. Krezić Nikola, SRB, AMSK Zrenjanin ... 6. Vukajlović Jovan, SRB, Auto-Moto Čačak 7. Prokin Darko, SRB, AMSK Zrenjanin 9. Tasić Stefan, SRB, AMK Katapult Niš 12. Miljković Danijel, SRB, AMK Katapult Niš 14. Kostić Marko, SRB, AMSK Kostić Pirot 250 ccm 1. Kumanov Nikolaj, BG 2. Tončev Rosen, BG 3. Todorov Martin, BG 4. Sagmajster Gabor, SRB, Sagmajster Team Subotica ... 7. Radojević Slobodan, SRB, Sagmajster Team Subotica MX Happening 1. Proroković Slobodan, SRB, AMSK Zrenjanin Ekipno juniori 1. AMSK Zrenjanin 2. Auto-Moto Čačak Ekipno seniori 1. Sagmajster Team Subotica 2. AMK Katapult Niš Opširnije na sajtu http://www.promptus.co.yu/hronosport Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Septembar 16, 2007 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam danas na trci, kao i dobar deo pancevackih bajkera i bas mi se svidelo. Staza izgleda xtra. Jedino sto imam zamerku organizatoru , sto sve nie malo vise propraceno sa reklamama ili necim slicnim, Da mi nisu javili jutros verovatno se ni ja ne bi pojavio i dosta bi propustio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Septembar 16, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Desavanje za svaku pohvalu...publika... pa dosli su svi koji su trebali da dodju, neko nedeljom voli da spava posle rucka a neko da gleda motokros! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Septembar 22, 2007 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Jes' da malo kasnim ... Evo par slika sa nedeljne trke Sta ce ovo ovde ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Septembar 23, 2007 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i snimak jednog dela kruga. Izvinjavam se za malko losiji kvalitet, ipak je bilo snimano mobilnim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 18, 2014 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan ja se izvinjavam sto podizem staru temu, da li neko zna koje je prolazno vreme na ovoj stazi u Zrenjaninu u klasi 250ccm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...