OLJA 75 Napisano Septembar 12, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Moto klub Otpisani pravi žurku pod nazivom ROCK&BIKE FEST na gradskoj plaži Štrand u NS. Ulaz: 200 din. za bajkere za sva tri dana, obezbeđen kamp, ručak, sportski tereni, pokriveni deo za motore i čuvanje istih tokom 24h. Pozivamo sve prijatelje, bajkere, na druženje uz dobru svirku.URL=http://imageshack.us][/url] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Septembar 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja tek sad vide da je NS u Vojvodini a nisam znao pre, hvala na obavestenju. ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Septembar 13, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan dolazim,ili ne odlazim iz n.sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 14, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Daco, a kako bi bilo da dodjes, pa da odemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Septembar 14, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo upravo sam gledao na tv Panoniji prilog o ovom dogadjaju. Govorio je neki organizator 'vanja' i rekao da je cena ulaznice 300din po danu, necu sad da se salim pa da pitam posto je po noci ;D , ulaz za bajkere nije ni spominjao pa ako bi Olja mogla da nam pojasnis malo o cemu se radi?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bucke 10 Napisano Septembar 14, 2007 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što je Olja napisala, ulaz je 200 din za bajkere i ulaznica važi za sva tri dana, suvozač ne plaća ulaznicu. Karta od 300 din je za pešake, po danu tj noći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Septembar 15, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan Daco, a kako bi bilo da dodjes, pa da odemo? ja sam vec "osao" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Septembar 15, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A bre daco moraces me uvezes unutri da neplatim ulaz jer mi motor odlazi na servis 19-og uvece, posto ce 20-og da ga rasklopre moracu ju da se rastavim ko majka uvece sa bajkerima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox021 0 Napisano Septembar 16, 2007 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zabava ce prema najavama biti odlicna pa sta da vam kazem dobrodosli u Nas grad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bucke 10 Napisano Septembar 17, 2007 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan A bre daco moraces me uvezes unutri da neplatim ulaz jer mi motor odlazi na servis 19-og uvece, posto ce 20-og da ga rasklopre moracu ju da se rastavim ko majka uvece sa bajkerima Javi se Viliju na ulazu ili me nazovi na 064 116 8040 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Septembar 17, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Javi se Viliju na ulazu ili me nazovi na 064 116 8040 Hvala Bucke legendo samo sam se salio oko neplacanja ulaza, platicu ga prvo vece 300din (pa neradite vi za eksere) pa cu onda tek da se javim da mogu da uvedem devojku i da neplatim za ostale dane (jbg i studenti imaju motor ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bucke 10 Napisano Septembar 17, 2007 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Baš zato nam se javi da da umesto karte dobiješ narukvice što sleduju bajkere i suvozače. A na ulazu objasni Viliju da ti je motor zasnovan na STEALTH tehnoglogiji....samo nemoj puno da turiraš..hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Septembar 19, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Baš zato nam se javi da da umesto karte dobiješ narukvice što sleduju bajkere i suvozače. A na ulazu objasni Viliju da ti je motor zasnovan na STEALTH tehnoglogiji....samo nemoj puno da turiraš..hehehe ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Hahahaha Bucke svaka cast...bogme sam se slatko nasmejao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Septembar 19, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti nekih sadrzaja i preko dana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Septembar 19, 2007 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da dolazim,samo neznam koji dan. Zavisi od posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bucke 10 Napisano Septembar 19, 2007 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako. Ovaj muzičko-bajkersko druženje se organizuje u saradnji sa Gradskim Zelenilom i zaista smo srećni da smo uspeli da dobijemo jedan takav prostor kao što je Štrand, po mnogima najlepša plaža na Dunavu. Bićemo u mogućnosti da ponudimo sve kapacitete koje Štrand nudi: ogradjen i obezbedjen prostor, natkriveni deo za motore, odvojeni ulazi za motore i pešake, veliki broj urednih i čistih mokrih čvorova, tuševi, sportski tereni gde planiramo dnevne aktivnosti i takmičenja. Verovatno ću razočarati one koji su navikli na uobičajene aktivnosti na moto skupovima tj na slobodno kretanje motorima po manifestaciji. Osnovni razlog je da je zabranjena vožnja motorima po travi koju ljudi iz Štranda godinama paze i neguju. Koncerti će se održavati na glavnom platou, kamp će biti kod mosta gde su motori, pivo Jelen cena 70 din,defilea nema, street fight još nije potvrdjen. Bajkeri i suvozači dobijaju narukvice i sa tim će biti u mogućnosti da neograničeno ulaze i izlaze sa Štranda i ručaju u petak i subotu. U subotu od 10h do 14h će dežurati služba iz Zavoda za Transfuiziju Krvi i svako će moći da dobrovoljno da krv. Uzgred, to nam je i želja da se samo tamo pusti koja kap te dragocene tečnosti.... Eto, pa izvolte i dobrodošli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Septembar 20, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo ako Bog da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Septembar 20, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Indjicani dolaze, cuo sam da je u subotu organizovana voznja do Iriga oko 14h, valjda se ide tamo na rucak? Jel moze neko da potvrdi? Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bucke 10 Napisano Septembar 20, 2007 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ništa organizovano, upravo iz bezbednosnih razloga. Iriški Venac je veoma opasna deonica, a još ako pada kiša može zaista da bude veoma riskantno. Zaista smo razmišljali o toj opciji pogotovo što je naš član Jožika iz Iriga ali smo odustali od te odgovornosti. Ja sam pre par meseci postavio temu o Iriškom Vencu http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=9520.0 Momci iz Iriga će se takodje potruditi da budu dobri domaćini i zato za one koje žele da obidju oba mesta jedino mogu da kažem PAŽLJIVO NA VENCU! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano Septembar 20, 2007 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan Indjicani dolaze, cuo sam da je u subotu organizovana voznja do Iriga oko 14h, valjda se ide tamo na rucak? Jel moze neko da potvrdi? Pozdrav! Rucak je na Strandu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 21, 2007 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!Malo sam svratio,kupio nekoliko Krügler-a i pretocio ih u Krigler-e, atmosfera i lokacija za 10. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Septembar 22, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Kad je rucak,da ne zakasnimo?I sta ima u Irigu?Da li neko zna? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bucke 10 Napisano Septembar 22, 2007 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Kad je rucak,da ne zakasnimo?I sta ima u Irigu?Da li neko zna? ??? U Irigu su Pudarski dani (pudar=čuvar vinograda) pa iriški klub tim povodom pravi žurku. Na Štrandu će pasulj biti oko 15-16 h. Juče je bio odličan,bilo ga je dosta i služio se ceo dan. Još jednom da apelujem na akciju dobrovoljnog davanja krvi danas, u subotu, od 10-14 h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Septembar 24, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Koliko su meni rekli i koliko sam ja razumeo Irig je za vikend slavio slavu, za pudarske dane ne znam, uglavnom, clanovi "MK Irig"-a su se pokazali kao pravi domacini, besplatan ulaz, prijatan i ljubazan docek, slavski kolac i rakijica za dobrodoslicu, + jos te caste sa 2 kupona po osobi za, naravno, 2 pica po izboru. U 14h se gostima sluzio paprikas. Sve vreme je bila ziva muzika, atmosfera je bila bas ok. Odatle smo se oko 16h prebacili do NS-a na strand, takodje sve pohvale Otpisanima za ono sto su priredili, mada nisam merodavan da sudim u globalu o novosadskom skupu jer smo bili na kratko i jos pre veceri morali da se vratimo u Indjiju iz nekih razloga, ali verujem da nije bilo kikseva. Pozdrav. U Irigu Parking na strandu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...