Jump to content

Moto Zajednica

MOTO FEST MC OTPISANI 20-22. septembar

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 139 postova

Moto klub Otpisani pravi žurku pod nazivom ROCK&BIKE FEST na gradskoj plaži Štrand u NS.

Ulaz: 200 din. za bajkere za sva tri dana, obezbeđen kamp, ručak, sportski tereni, pokriveni deo za motore i čuvanje istih tokom 24h.

Pozivamo sve prijatelje, bajkere, na druženje uz dobru svirku.URL=http://imageshack.us]RNVkv_flajerstrandwy6.jpg[/url]

obJmL_flajerstrandwy6.4e94cefc77.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 528 postova

Evo upravo sam gledao na tv Panoniji prilog o ovom dogadjaju. Govorio je neki organizator 'vanja' i rekao da je cena ulaznice 300din po danu, necu sad da se salim pa da pitam posto je po noci ;D , ulaz za bajkere nije ni spominjao pa ako bi Olja mogla da nam pojasnis malo o cemu se radi?!

• U prolazu, 52 postova
  • Motocikl: TDM 850

Kao što je Olja napisala, ulaz je 200 din za bajkere i ulaznica važi za sva tri dana, suvozač ne plaća ulaznicu.

Karta od 300 din je za pešake, po danu tj noći.

A bre daco moraces me uvezes unutri da neplatim ulaz jer mi motor odlazi na servis 19-og uvece, posto ce 20-og da ga rasklopre moracu ju da se rastavim ko majka uvece sa bajkerima ;)

• U prolazu, 52 postova

A bre daco moraces me uvezes unutri da neplatim ulaz jer mi motor odlazi na servis 19-og uvece, posto ce 20-og da ga rasklopre moracu ju da se rastavim ko majka uvece sa bajkerima ;)

Javi se Viliju na ulazu ili me nazovi na 064 116 8040

Javi se Viliju na ulazu ili me nazovi na 064 116 8040

Hvala Bucke legendo samo sam se salio oko neplacanja ulaza, platicu ga prvo vece 300din (pa neradite vi za eksere)  pa cu onda tek da se javim da mogu da uvedem devojku i da neplatim za ostale dane :) (jbg i studenti imaju motor )

• U prolazu, 52 postova

Baš zato nam se javi da da umesto karte dobiješ narukvice što sleduju bajkere i suvozače. A na ulazu objasni Viliju da ti je motor zasnovan na STEALTH tehnoglogiji....samo nemoj puno da turiraš..hehehe

• U prolazu, 54 postova

Baš zato nam se javi da da umesto karte dobiješ narukvice što sleduju bajkere i suvozače. A na ulazu objasni Viliju da ti je motor zasnovan na STEALTH tehnoglogiji....samo nemoj puno da turiraš..hehehe

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Hahahaha Bucke svaka cast...bogme sam se slatko nasmejao

• U prolazu, 52 postova

Evo ovako.

Ovaj muzičko-bajkersko druženje se organizuje u saradnji sa  Gradskim Zelenilom i zaista smo srećni da smo uspeli da dobijemo jedan takav prostor kao što je Štrand, po mnogima najlepša plaža na Dunavu. Bićemo u mogućnosti da ponudimo sve kapacitete koje Štrand nudi: ogradjen i obezbedjen prostor, natkriveni deo za motore, odvojeni ulazi za motore i pešake, veliki broj urednih i čistih mokrih čvorova, tuševi, sportski tereni gde planiramo dnevne aktivnosti i takmičenja. Verovatno ću razočarati one koji su navikli na uobičajene aktivnosti na moto skupovima tj na slobodno kretanje motorima po manifestaciji. Osnovni razlog je da je zabranjena vožnja motorima po travi koju ljudi iz Štranda godinama paze i neguju. Koncerti će se održavati na glavnom platou, kamp će biti kod mosta gde su motori, pivo Jelen cena 70 din,defilea nema, street fight još nije potvrdjen. Bajkeri i suvozači dobijaju narukvice i sa tim će biti u mogućnosti da neograničeno ulaze i izlaze sa Štranda i ručaju u petak i subotu.

U subotu od 10h do 14h će dežurati služba iz Zavoda za Transfuiziju Krvi i svako će moći da dobrovoljno da krv. Uzgred, to nam je i želja da se samo tamo pusti koja kap te dragocene tečnosti....

Eto, pa izvolte i dobrodošli!

• U prolazu, 52 postova

Nije ništa organizovano, upravo iz bezbednosnih razloga.

Iriški Venac je veoma opasna deonica, a još ako pada kiša može zaista da bude veoma riskantno.

Zaista smo razmišljali o toj opciji pogotovo što je naš član Jožika iz Iriga ali smo odustali od te odgovornosti.

Ja sam pre par meseci postavio temu o Iriškom Vencu

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=9520.0

Momci iz Iriga će se takodje potruditi da budu dobri domaćini i zato za one koje žele da obidju oba mesta jedino mogu da kažem PAŽLJIVO NA VENCU!

• Svrati ponekad, 140 postova
  • Motocikl: Honda Forza 300

Indjicani dolaze, cuo sam da je u subotu organizovana voznja do Iriga oko 14h, valjda se ide tamo na rucak? Jel moze neko da potvrdi?

Pozdrav!

Rucak je na Strandu!

• U prolazu, 52 postova

Kad je rucak,da ne zakasnimo?I sta ima u Irigu?Da li neko zna? ???

U Irigu su Pudarski dani (pudar=čuvar vinograda) pa iriški klub tim povodom pravi žurku.

Na Štrandu će pasulj biti oko 15-16 h. Juče je bio odličan,bilo ga je dosta i služio se ceo dan.

Još jednom da apelujem na akciju dobrovoljnog davanja krvi danas, u subotu,  od 10-14 h.

• Zainteresovan, 788 postova

Koliko su meni rekli i koliko sam ja razumeo Irig je za vikend slavio slavu, za pudarske dane ne znam, uglavnom, clanovi "MK Irig"-a su se pokazali kao pravi domacini, besplatan ulaz, prijatan i ljubazan docek, slavski kolac i rakijica za dobrodoslicu, + jos te caste sa 2 kupona po osobi za, naravno, 2 pica po izboru. U 14h se gostima sluzio paprikas. Sve vreme je bila ziva muzika, atmosfera je bila bas ok. Odatle smo se oko 16h prebacili do NS-a na strand, takodje sve pohvale Otpisanima za ono sto su priredili, mada nisam merodavan da sudim u globalu o novosadskom skupu jer smo bili na kratko i jos pre veceri morali da se vratimo u Indjiju iz nekih razloga, ali verujem da nije bilo kikseva. Pozdrav.

U Irigu

404.jpg

404.jpg

Parking na strandu

p0u1y_net2zo4.th.jpg

404.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja