ins@in 3 Napisano Novembar 30, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Outlook 150 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle prodajem svoj motor. Motor: Keeway Model: Outlook 150 Kubikaza: 150ccm Snaga: 9.6kw(12.5ks) Hladjenje: vodeno Boja: crna Godiste: 2008 Kilometraza: 18.433km (trenutno) Registracija: registrovan do 07.2012 god. Stanje motora: odlicno Dodatna oprema: -alarm -daljinsko paljenje -izduv za grejanje kolena -izduv za grejanje ruku -zamenjeni retrovizori Servis: -zamenjene kocione plocice - prednje i zadnje (pre 500km) -zamenjeno kociono ulje (pre 500km) -zamenjeno ulje u reduktoru (pre 500km) -zamenjeno ulje u motoru,Bardahl (pre 1000km) -proveren kais i rolnice,u dobrom stanju -proverena i ociscena lamela Opis: Motor je kupljen pre godinu dana sa 5000km,ja sam drugi vlasnik,vodi se na mene. Od kada je kupljen redovno je odrzavan u ovlascenom servisu na Novom beogradu,posedujem servisnu knjigu.Motor veoma lepo ubrzava sa svojih 12 konja. Letos sam nekoliko puta isao do Kragujevca preko Kosmaja,sa devojkom i stvarima,bez ikakvog opterecenja na uzbrdicama,krivinama,sa prosecnom brzinom od oko 80-90km/h nisam osetio da sam na skuteru.Potrosnja je oko 2.9-3.2l na 100km. Cena je 1050 eur. Br. tel 060/44-000-87 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrazyKure 1 Napisano Decembar 3, 2011 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobra ponuda... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ins@in 3 Napisano Januar 3, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Outlook 150 Prijavi odgovor kao problematičan refresh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Februar 28, 2012 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Oglas je i dalje aktuelan ali dečko zbog broja postova ( ispod 100) nije u mogućnosti da odgovara. Ako vas nešto interesuje šaljite mu na PP ili ga pozovite na telefon. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...