Segamegadrive 426 Napisano Jul 28, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Proslog vikenda sam merio sa drugom 80kg i nekom torbom ogromnom na njegovim ledjima do bele crkve i nazad, 300km ravno 14l. voznja 80-100km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Jul 28, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Merio sam ja i ispod 5 sa suvozačem. Verovatno treba karbovi da se srede. To i filter vazduha su jedine dve stvari koje nisam uradio na početku sezone. Učo, možda si ti previše ojačao desnicu :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Jul 28, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Можда! А, можда бих требао да одрадим исто што и ти. Мада, док све ферцера како треба, пали на зуб, вуче, нема кнедлу... ништа не дирам. Све је у толеранцији. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Jul 28, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Meni 600ccm trosio do mora i nazad 80-120kmh natovaren muski 4,3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steevica 0 Napisano Avgust 13, 2016 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bačka - Becej Motocikl: SUZUKI GSXF750 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su Vam iskustva sa zadnjom kočnicom ? Kod moje 750-ce se baš i nije pokazala, mada mi se i drugar koji vozi Bandita 600 takođe žali da mu slabo hvata. Menjao sam pločice misleći da je u njima problem ali je stanje ostalo isto, jedino što mi sada ne sviraju pri kočenju. Da li je to kod njih generalno tako i, naravno - pitanje : što činiti ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Avgust 14, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan И код мене хвата слабо, али то тако мора. Не сме јако да хвата. Сад, колико је то код тебе "слабо", то је релативно. Имам нове плочице назад, све је потпуно исправно, али задња је просто таква. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 14, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su Vam iskustva sa zadnjom kočnicom ? Kod moje 750-ce se baš i nije pokazala, mada mi se i drugar koji vozi Bandita 600 takođe žali da mu slabo hvata. Menjao sam pločice misleći da je u njima problem ali je stanje ostalo isto, jedino što mi sada ne sviraju pri kočenju. Da li je to kod njih generalno tako i, naravno - pitanje : što činiti ? Da zanja kocnica treba dobro da hvata nebi disk bio dosta manji nego prednji i kljesta-kandze samo sa "jednim" klipom. Zadnja kocnica treba samo da dopunjava silu kocenja u "extremnim" uslovima, tako je konstrucijski predvidjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Avgust 14, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je kod mene pozadi dvoklipna celjust pozadi, i koci ok, za zadnju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 14, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @rboban To je ono sto sam ja napisao pod navodnicima "jedan" klip, a odnosi se na jedan par, posto su naprijed obicno dva klipa ( tri ) ili dva ( tri ) para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Avgust 14, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Da, napomenuo sam samo zato sto je pozadi uobicajena jednoklipna kociona celjust. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Avgust 14, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da treba slabije da hvata bitnija je prednja i meni je mislim tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Avgust 14, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Moj gsx600f lepo koci,dok drugaru isti motor slabije koci i ponekad propada zadnja kocnica..da li je to do ulja ili cega ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 14, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ако пропада треба проверити јел добро излуфтирана Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Avgust 15, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja mu to rekao... Ili ima vazduha u sistemu iki staro ule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Avgust 15, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Kad vozite pod teretom (tri kofera plus suvozac)na kojoj pozici vam je zadnji amortizer (1-7) + hard soft ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 3 Napisano Septembar 5, 2016 U prolazu, 71 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde može da se nabavi znak ,, gsx 750 f ''? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Septembar 5, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Moze i da se napravi, prelistaj temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 5, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam pomislio nesto zanimljivo se pise...Nista se ne kvari, svi teraju i cute Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steevica 0 Napisano Septembar 5, 2016 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bačka - Becej Motocikl: SUZUKI GSXF750 Prijavi odgovor kao problematičan Takva je Žužana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Septembar 6, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Mi se malo vozili Most Djurdjevica Tare Boka Kotorska 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Septembar 6, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 6, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Opala! Svaka cast burazeru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Septembar 6, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Opala! Svaka cast burazeruHvalaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Septembar 6, 2016 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan http://imgbox.com/g/UXgTbSlD5l. Evo i par slika od mene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Septembar 8, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za Pulu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...