lasko 114 Napisano Novembar 18, 2011 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan e ovako.ako moze pomoc oko kupovine motora do 1000e...u pitanju su enduro,supermoto motori....i mogo bi kros,al ne full cross.....gledam i razmisljam izmedju sachs xroad 125 i dt 125...koji je bolji,brzi,trajniji.....i naravno neki savet....moze i neki drugi motor....napisite pa cu d'razmislim ....hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Novembar 18, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prwo nelogicno je da uporedjujes snagu 2t i 4t motora... 2 t motori su mng brzi ,startniji ,jaci...Ako zelis brzinu snagu weliku potrosnju ,motor koji se kvari too ti je dt, ali opet sve zavisi od godista dt.. ;D A sad X-road wozio nisam zadowoljan kako ide ,po meni bi trebao da ima wecu snagu u malim obrtajima a to se moze resiti i prenosom.. x-road ide 115 ali za u sumu nije,za zadnji nije... ali ti mng malo trosi ,i nije los (ne kvari se) ,samo redowno odrzavanje (ulje svecica) i to je to... ako te interesuje nesto mozes pitati na pp imao sam priliku da wozim oba motora,dt 3 -4 meseca a x road 10-tak dana nije bio moj.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 19, 2011 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan ok prijatelju hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Novembar 19, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sa tim novcem xt600 osim ako nemas ogranicenje u vozackoj na 125ccm, 11kw. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Novembar 19, 2011 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki KDX 125, 24 ks, extra stanje .800 eura, 065 3321 411,moj drugar Sloba Gornj Milanovac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...