Tamanitu 241 Napisano Novembar 8, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome treba, ili znate kome, evo je na poklon. Mi za naseg psa dobili novu, pa je ova visak. Krov se odvaja i namesti na donji deo, na slici je pomeren tj razdvojen od transporta. Fali poneka dascica. U Zemunu je, a ja nemam cime da je prevezem, makar u neki azil za pse. 12 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 8, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome treba, ili znate kome, evo je na poklon. Mi za naseg psa dobili novu, pa je ova visak. Krov se odvaja i namesti na donji deo, na slici je pomeren tj razdvojen od transporta. Fali poneka dascica. U Zemunu je, a ja nemam cime da je prevezem, makar u neki azil za pse. kuplljenoooo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Novembar 8, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na gestu majstore! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Novembar 8, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Novembar 8, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 8, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ee, a ja, dok se nisam spustio na drugi post, taman pomislih da kazem da das Bokilicu, ona njegova dobrica od kuce je ostenila gomilu mladih, pa da im ne bude hladno. Bokilicu, brines za svoje, svaka cast! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Novembar 8, 2011 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Šteta, nisam video post na vreme, a koliko jutros sam kupovao eksere da za vikend sklepam kućicu za Belu. Bela se pre mesec dana pojavila iza moje zgrade, i proglasila avlijicu za svoju. Zaslužila je kućicu zato što respektuje domicilne mačke. Ipak, ako Bokilić ima štence, kućica je otišla u prave ruke (šape)! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 8, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan bokilic castis???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 8, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nazalost,,izgleda da sam pretecen...ali ako taj neko neuzme ja cu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 8, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan pa kako kad si prvi rekao??? ...a mozda preko poruke a??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Novembar 9, 2011 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan jbt, ova kucica je za broj veca od mog stana... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Novembar 9, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan I mog Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Novembar 9, 2011 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi na kraju? Ko je srećni dobitnik? Ko je u komisiji? Jel' se ponavlja tender? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Novembar 10, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Malko me gricka savest, ovde se prvi javio Bokilic, ok. A onda su me jos nekoliko ljudi zvali, pisali, dopisivali, imaju kuce i stence i treba im ovakva gajba...Da li i u psecem svetu trudnice i majke sa malom decom imaju prednost? Petak ili subota je dan za preuzimanje, a ja koliko sam kukao za normalnim obicnim sprejom za lanac (umesto ovog offroad koji prska mast svuda a ne ostaje gde treba) il tako nekom sitnicom, mogao sam bar da prihvatim na poklon. Napisacu koji psic ce biti usrecen uskoro. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Novembar 10, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam hteo da trazim kucicu za mogu drugaricu koja je prihvatila 2 dzukca i koji zive u dvoristu u nekoj improvizovanoj kucici... Nema veze, trudne kujice imaju prednost, po mom misljnju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Novembar 11, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan I kao sto je iste minute dogovoreno posle oglasa, sad je bio Phoenix iz Palanke i odneo gajbicu za psa. Coek je castio jednom crvenom, jer je hteo da mi kupi neki sprej za lanac, al ga nije nasao usput. Hvala! Ionako je laadno za pivdzana trenutno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...