lasko 114 Napisano Octobar 23, 2011 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Kacigu sam platio polovnu 50e,a nikad je nisam nosio posto mi je velika...ima par ogrebotina(od nosenja u koferu),al nikad nije posluzula svrsi fala bogu...evo prodajem je za 40e...neznam dimenzije,al kaciga je velika dosta...AGV kopca...tel:0698014501... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Octobar 23, 2011 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan evo: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Octobar 23, 2011 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan i jos: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Octobar 23, 2011 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan i jos: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Octobar 23, 2011 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Htedoh da vidim kacigu ali su slike prevelike, a ja nemam monitor od 70 incha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Octobar 24, 2011 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan ja neznam da postavim manje.ako neko zna neka kaze pa cu da postavim...jbg... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 24, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan lepo, ako imas na kompu ACDS Photo menager ili neki drugi program za gledanje slika, negde u opcijama nadjes resize photo, stavis negde 640x480 koji je idealan format i vidimo sliku kacige kako treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladja-denca 24 Napisano Octobar 24, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: nis Motocikl: bice uskoro neki kruzer :) Prijavi odgovor kao problematičan ma najlakse je da i na ovoj slici sto je on postavio, kliknite na nju KRUZICEM koji vam stoji na misu,i otvorice vam sliku u drugom prozoru idealne velicine preko celog ekrana,bilo kakav monitor da imate Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoni-kg 5 Napisano Octobar 24, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Kliknite na "save" u donjem desnom uglu slike i otvorice vam se slika odgovarajuce velicine preko celog ekrana u novom prozoru.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Octobar 25, 2011 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan juzni udji u sliku i imas dole u desnom uglu "save",stisni tu i izaci ce ti slika...hvala... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Octobar 25, 2011 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Ama ljudi znam ja sve to... Hvala na trudu sto objasnjavate... Nego sam usao u 5 oglasa i sve slike su bile od 1800 pa na vise... Otkuca se u googl-u:" kako da smanjim slike?" i doci ce odgovor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Octobar 26, 2011 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan a jel ima neki odgovor u vezi kacige? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markee 4 Napisano Octobar 26, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha AeroX Prijavi odgovor kao problematičan To nije korisnikov problem, ovo je forum kao i svaki drugi, stavise ima dosta poseta. Trebalo bi da uradite jednu od ove 2 stvari: Ili instalirate novu verziju Lightbox galerije koja automatski radi resize slika prilikom prikazivanja i prilagodjava velicinu prikazane slike rezoluciji klijentovog browsera (to trosi samo klijentske resurse). Ili instalirate plugin za IPBoard ili patch sa foruma koji automaski konvertuje sve uploadovane slike u rezoluciju koja se podesi (to trosi serverske resurse). 21. vek je, akcenat je na "upotrebiljivosti servisa", ono kao ja bocnem svoj ajfon ili sta vec i jednim tap-om postujem fotku na svoj omiljeni motoraski forum Izvinjavam se za OT komentar, ali i mene "izludjuje" zaglup za fotkama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 30, 2011 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno,kaciga 20e-FIKSNO!samo 2000 dinara....za te pare ima samo kineske kacige NOVE-koje bi pukle kad bi ima lupio cvrgu....! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 293 Napisano Decembar 30, 2011 Vazlan(Zlatko), 376 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan ali bih da znam barem neku dimenzuju pa makar i tvoje glave.Ajde izmeri obim glave da znam da je uporedim sa svojom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 31, 2011 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan prodato... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...