Speedyx 0 Napisano Octobar 11, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog ljubimca, kupljen je prošlo leto i od tada je prešao oko 2000 km ,skroz sam zadovoljan sa njim,nije se puno kvario,ulgavnom neke sitnice ,ili ja nešto zeznem...na greškama se uči evo i nekih sličica: kada sam ga uzeo Prednja felna je išla u belo Uradio sam undertail od ABS plastike, i mrežice za komarse xD ,onda su legli i novi žmigavci,koji su očajno svetleli,ali je ubačena još koja dioda tako da je to sad pristojno Onda je stigla rezona,motobike racing exhaust,sa kojim se što šta popravilo i evo još par sličica Inače ide kao blesav,od kad sam stavio auspuh ubrzanje se drastično popravilo,a krajna je 85 km/h po satu,što je 76,6 km/h po GPS-u... Komentarišite što više xD da vidim kako vam se sviđa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare gsxr750 46 Napisano Octobar 11, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR-750 k8 & Cpi popcorn 50 Prijavi odgovor kao problematičan lepo lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Octobar 16, 2011 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da imas i CRNE FAROVE na njemu. Znaci li to da kada ih ukljucis po danu, oni svetle crno, pa ti u stvari uvek vozis po mraku??? To bi onda bila neka vrsta stelt tehnologije za male pare, jel??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...