TomoB 1618 Napisano Septembar 11, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan prvo malo mi.... onda malo svet... onda bajkovi... i na kraju akrapovič-ke!! photo shoots by Roman 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10607 Napisano Septembar 11, 2011 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan auu najbolje si ostavio za kraj, ove akrapovicke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 11, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan bravo tomo! bravo fantji!! nadam se da ima jos slikica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 468 Napisano Septembar 12, 2011 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast.... čekamo još.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Septembar 13, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao sam i ja kuci,slike sutra kada se odmorim i naspavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Septembar 13, 2011 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Septembar 14, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo i od mene Legende medju legendama Sve je to lepo,te prerade,ali Honda je Honda! Da li je to zbog krize,ili mode,mada ima tu i masti.......pocepale im se farmerke,novi izduvi 2 u 1! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Septembar 17, 2011 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu,bas ti zavidim sto si prisustvovao ovakvom skupu...mozes li dati malo podataka ako ti nije tesko,datum,mesto,cene...hvala unapred svakako i pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Septembar 17, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Sad je kasno, ako se opet napališ do godine, dobićeš sve potrebne informacije, a dotle gledaj sličice... http://www.hogeuropegallery.com/ebw-2011/photo/9962/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nara 9 Napisano Octobar 29, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW GSA 1200r Prijavi odgovor kao problematičan hehee... svaka cast... bio sam i ja i moji iz Gentlemens Moto Cluba Banja Luka... bit ce i slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Octobar 30, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan dobre farmerice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...