Bruce Lee 43 Napisano Avgust 12, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze prodajem svoje stare gume. Kupljene prosle godine, presle su oko 4500km na xt-u, prednja DOT 5209, zadnja DOT 0510. Dimenzije 90/90/21 prednja, zadnja 140/80/17. Cena recimo 50e. 064/954-87-04 Uros Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Avgust 13, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Moze li odvojeno tj samo prednja. pzd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Avgust 13, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih ne bih rasparivao, jedino ako se pojavi neko i za zadnju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Avgust 13, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan aj mozda ja uzmem tu zadnju , samo moras me sacekat do sjutra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Avgust 13, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Ako odlucis da ih razdvojis salji odmah sutra pouzecem. 0656657872 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Avgust 14, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Sad sve zavisi od gostridera! Mogu da posaljem u ponedeljak posto sam na Zlatiboru, vracam se sutra uvece. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Avgust 14, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan sto se mene tice nista , presiroka mi je ta guma jebi ga, nije do mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steffan 95 Napisano Avgust 14, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Sr Mitrovica Motocikl: Funduro Prijavi odgovor kao problematičan Koliko trazis za zadnju ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Avgust 14, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pa ajde recimo da prednja bude 20, a zadnja 30, jel ok? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Avgust 15, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Hoces li mi poslati tu prednju, ako moze sto pre. Cenu prihvatam. Salji odma redovnom postom pouzecem. Adresa je DRAGAN CEPERKOVIC 36352 RASKA 2 ul igora nikica 12 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Avgust 19, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Dobio. Montirao.Probao. ZADOVOLJAN. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Avgust 20, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je! Neka te sluze kao mene i zelim mnogo predjenih kilometara!! Gume prodate, hvala na saradnji! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...