Likos 0 Napisano Avgust 10, 2011 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Lokacija: PLITVICE Motocikl: YAMAHA XTX Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od Mile sa Plitvičkih Jezera ,vozim motore već.12 g,a zadnji 5 sam na Yamahi xtx 660. Zadnje 3g sam se malo bacio i van pa sam obišo :CRNU GORU ,MAKEDONIJU,ALBANIJU,MAĐARSKU,AUSTRIJU,RUMUNJSKU ,SRBIJU da i ne spominjem u njoj sam bio dosta puta eto to je to Promenio Avgust 10, 2011 član Likos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Avgust 10, 2011 Bad Boy, 170 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao u . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Avgust 12, 2011 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam isti motor i stvarno je dobar,ali nemogu da zamislim duza putovanja sa njim.Zastite od vetra gotovo nema a i jednocilindricna masina jednostavno bi se mucila.Ali naravno ako si entuzijasta sa ovim motorom mozes ceo svet obici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Avgust 13, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...