Blackbite 7 Napisano Septembar 5, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sad neki komentar na moj bos, bas me interesuje sta mislite? Mislimo isto sto si i sam shvatio. Ne isplati se ozbiljan tuning tih masina. Mnogo je bolje i jednostavnije resenje prodati i kupiti jaci motor za pare koje u tuning (i zbog tuninga) odu. U principu sasvim logicno, a i oni koji se odluce na tako nesto treba da budu svesni toga da to nece dugo trajati, uostalom kome to doprinosi zadovoljstvo - zasto da ne, ali za takva igranja treba imati budzet koga ti nije zao, a ostaje i pitanje bezbednosti na brzinama za koje skuter nije predvidjen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e ovako, vec sam pisao u temi predstavljanje, ali nema veze, ja sam Mislos, iz Beograda sam. mogu da kazem da sam novopeceni bajeker jer vozim tek par meseci... vlasnik sam Sprint princa 125cc i nadam se da cu mnogo nauciti od vas, cuti dosta korisnih savetai upoznati mnogo dobrih i zanimljivih ljudi... p.s. posto sam pocetnik nemojte mi zameriti ako postavi neko glupo pitanje a evo i prvog pitanja, ako neko moze da pomogne, video sam da se ovde govorilo na temu stelovanja amortizera (na pocetku teme), pa me zanima da li se to odnosi i na ovaj model koji ja posedujem. takodje me zanima i da li neko ima iskustva sa stelovanjem odnosa gorivo-vazduh, i kako to proveriti... e da i jos nesto, nemojte mi zameriti, u uputstvu za eksploataciju, koje sam dobio, pise da se prednja guma drzi na 2,5 bara, a zadnja na 2,2 bara, pa ako predlazete neki bolji pritisak u gumama, znacilo bi mi, jer mi ovako deluje malo tvrdje. unapred hvala, i nadam se da nisam mnogo gusio za prvi post Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan e ovako, vec sam pisao u temi predstavljanje, ali nema veze, ja sam Mislos, iz Beograda sam. mogu da kazem da sam novopeceni bajeker jer vozim tek par meseci... vlasnik sam Sprint princa 125cc i nadam se da cu mnogo nauciti od vas, cuti dosta korisnih savetai upoznati mnogo dobrih i zanimljivih ljudi... p.s. posto sam pocetnik nemojte mi zameriti ako postavi neko glupo pitanje a evo i prvog pitanja, ako neko moze da pomogne, video sam da se ovde govorilo na temu stelovanja amortizera (na pocetku teme), pa me zanima da li se to odnosi i na ovaj model koji ja posedujem. takodje me zanima i da li neko ima iskustva sa stelovanjem odnosa gorivo-vazduh, i kako to proveriti... e da i jos nesto, nemojte mi zameriti, u uputstvu za eksploataciju, koje sam dobio, pise da se prednja guma drzi na 2,5 bara, a zadnja na 2,2 bara, pa ako predlazete neki bolji pritisak u gumama, znacilo bi mi, jer mi ovako deluje malo tvrdje. unapred hvala, i nadam se da nisam mnogo gusio za prvi post Dobro dosao! Sto se tice stelovanja zadnjeg amortizera Princ ima tu opciju. On je fabricki podesen na najmekse ali ima 5 nivoa zategnutosti i moze da se dotegne ali je potreban specijalni kljuc kako se hrom ne bi ostetio. Naj laksi nacin da proveris da li je dobra smesa je da skines i pogledas svecice. Ako su crne onda ima previse goriva. Ako idu malo prema sivo onda je ok. Obicno i ako je jaka smesa izbacuje crn dim. U temi problem sa sprint princ imas malo detaljnije objasnjen problem sa stelovanjem karba. U mom manualu pise koliko se secam prednja na 1.8 zadnja na oko 2 bara. Ja sam malo tezi i navikao sam da vozim sa tvrdo pumpanim gumama pa ih pumpam na oko 2.3-2.4. Probaj i vidi sta ti odgovara. Ispod dvojke nemoj da silazis, bar za zadnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Zile, dobrodosao u podforum, imas temu o amortizerima i stelovanju i jos mnogo cemu, pa prelistaja a posto je dosta motora slicno i imaju zajednickih komponenata pogledaj i teme za slicne modele. Sto se tice pritiska u gumama, ono sto je napisano nije tacno. Moze 2.2 napred i 2.5 nazad, ali u slucaju da si pretovaren prtljagom i suvuzacem, Ako tek ponekad vozis suvozaca, a uglavnom si sam, smanji na 2 - 2.2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e ljudi, hvala na pomoci, to za svecice cu pogledati vec sutra. p.s. bolje vas nasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 8, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Siri se sekta ,ako itreba.Dobro dosao Zile inemoj da spremas ispite sa Zoltanom on je jos uvek brucos(u dusi) a studira kotlice i rostiljce po mogucstvu uz bazence. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Septembar 22, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da se javim i ja.... Zadnjih par meseci se meračim za kupovinu nekog Chopera( čitaj kruzera) iz kine. Jurio sam Princa 250 jer mi je zvučao kao najsigurnije rešenje međutim zeznuto vreme, žena ostala bez posla, 2 dece itd itd stanjio se budžet. I dalje jurim svoje buduće magare na kome će se peći moj bajkerski staž i nadam se da ću se uskoro pridružiti sekti i krenuti da "stružem" asfalt sa vama sa ulica. Eto, nadam se uskoro nekoj vožnji sa vama, do duše ulazim u kraj sezone ali ću je bar sledeći početak dočekati spreman Pozdrav svim od Alexe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Samo lagano i pametno u odabiru motora! Dobrodošao! Sve što ti padne na pamet, a tiče se kineza, slobodno pitaj! Mi ovde dođemo kao baza podataka o kineski motorima! ;D Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 23, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da se javim i ja.... Zadnjih par meseci se meračim za kupovinu nekog Chopera( čitaj kruzera) iz kine. Jurio sam Princa 250 jer mi je zvučao kao najsigurnije rešenje međutim zeznuto vreme, žena ostala bez posla, 2 dece itd itd stanjio se budžet. I dalje jurim svoje buduće magare na kome će se peći moj bajkerski staž i nadam se da ću se uskoro pridružiti sekti i krenuti da "stružem" asfalt sa vama sa ulica. Eto, nadam se uskoro nekoj vožnji sa vama, do duše ulazim u kraj sezone ali ću je bar sledeći početak dočekati spreman Pozdrav svim od Alexe Pa nismo od secera, a nije jos toliko hladno, bice jos okupljanja sigurno. A i spremni smo za jesen, malo koje okupljanje (mozda cak nijedno :-\) je proslo bez kise, tako da smo istrenirani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 23, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Алекса, добродошао међу највеће мото-ентузијасте на овом форуму. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 23, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Aleksa dok nije ispod 10c i bas mokro voznje ce biti, tako da nikada nije kasno. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 23, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Alexa dobro dosao.Polako sve ce doci na svoje mesto.Ako ti nesto nije jasno slobodno pitaj kad ti mi objasnimo tek onda si sludjen skroz.Pozdrav pa se vidimo na nekoj voznjici po kisi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Septembar 23, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, hvala Vam svima na dobro došlici. Sluđen sam i ja sam u ograničenosti budžeta šta da ćapim za prvih sezonu do dve tri :-\ Iskreno jedva čekam da zajašem magare i krenem na neko putešestvije Inače forum i pogotovo ovaj odeljak o Kineskim motorima znam napamet jer ga pratim već par meseci u potrazi za motorom. Maltene sam vas sve upoznao preko foruma Javljam se čim kupim makinu a za to imam max [glow=red,2,300]2 nedelje[/glow] a onda............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 23, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan A onda...pa zna se u temu "Zajednicke voznje i kupanja"(namerna greska)pa kotlic,rostiljic,zahebancija i nezaboravna druzenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 23, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Alexa! Sto se tice kupovine ako ti se svidja pomalo cudan dizajn Chalengera preporucio bih ti da uzmes njega. Prince 250 je malo skuplji od svoje realne cene iz razloga jer je to nov model. Isti je proizvodjac, ista cena. Prednosti Chalengera su sto ima V2 masinu, nesto je veci. i drugaciji dizajn koji se nekome svidja, nekome ne. Jeste da za mene sezona traje ali bih ja sacekao sledecu sezonu. Mozda padnu cene ili izadju novi modeli. Mozes i da razmislis o polovnom, ne mnogo vozenom motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Alexa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Septembar 23, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Čini se da sam našao magare :D Ali ajde da završimo sa time pa da se hvalimo onda. Nego neko pomenu princa i challengera, da to su mi bile varijante ali se nema kesha za tako nešto ( tuga brate kada nemaš ni za kineza 8 ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 23, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Alexa neznam sa kakvim budzetom raspolazes ali za 850-900jevreja mozes naci pristojne polovnjake(kineze)koji su prelezali decije bolesti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Francuski 0 Napisano Septembar 23, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi i braco kinezi .. sory zbog dugog offa ... da se pohvalim, juce polagao, naravno polozio, izvadio dozvolu i sad mogu na miru da se vozam i da zivim svoj san ... Uskoro ce kraj sezone, tj. vec je kraj sezone a nadam se da cu ugrabiti jos bar mesec dana lepog vremena da se vozikam ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 23, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke Marko! Sezona se zavrsava 31. decembra,a 1.januara pocinje sledeca! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Marko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam imenjace! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Francuski 0 Napisano Septembar 27, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Hvala )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELIJA 40 Napisano Octobar 3, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan Posto dolazi "kraj sezone" resio sam da malo satrem cene, ode sav WINTEX od 30% do 50% JAKNE MODEL CENE MODEL TENERE 7.250,00 Goretex MODEL DESERTE 9.030,00 Goretex MODEL SCOOTER 7.000,00 Goretex MODEL CAMMO 7.000,00 Goretex MODEL LADY 7.000,00 Goretex MODEL LADY URBAN 7.000,00 Goretex MODEL KISNA 1.920,00 PANTALONE MODEL TX 5.000,00 Goretex MODEL DAKAR 5.000,00 Goretex MODEL DESERTE 4.500,00 Goretex MODEL KISNE 1.725,00 Goretex RUKAVICE MODEL GT 4.850,00 KENGUROVA KOZA MODEL PRO 3.920,00 KOZA MODEL STRADA 2.520,00 KOZA MODEL CITY 2.560,00 KOZA OSTALO MODEL PROTEKTOR 3.920,00 MODEL CARGO BAG 2.000,00 MODEL KORNJACA 3.600,00 MODEL PREXPORT (PATIKE) 4.500.00 KOZA Cene su sa popustom. A sto se tice cena za SPRINT-a nema jos uvek najava da ce se cene obarati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 4, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Evo vam igrica sa kineskim motorima. http://www.stx.com.br/stxmotard/game.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...