zoran032 58 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan zainteresovan sam za 2 majice , a moze i prsluk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 27, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Recimo broj 5XL ;D naravno da ima Prsluke ne pravim ja nego samo prisivke za prsluke.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne su majice jes da nisu kao brotherhood al ajde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 28, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne su majice jes da nisu kao brotherhood al ajde A polako, bice ;D p.s. imamo i te ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 28, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne su majice jes da nisu kao brotherhood al ajde Па чуј, ако и даље носиш онакве џемперчиће к'о кад си се слик'о на тазе пазареном "Кањонеру", испословаћемо ти мајицу "Sisterhood". ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 28, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako je nako zainteresovan za majice ili prisivke neka se javi na PP pa cemo se organizovati.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Maj 30, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne su majice jes da nisu kao brotherhood al ajde Па чуј, ако и даље носиш онакве џемперчиће к'о кад си се слик'о на тазе пазареном "Кањонеру", испословаћемо ти мајицу "Sisterhood". ;D ;D ;D Xexexex, jel se ti to meni nabacujesh? :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ако пустиш косицу до рамена и редовно се бријаш, можда ћу и да зажмурим на једно око.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Ако пустиш косицу до рамена и редовно се бријаш, можда ћу и да зажмурим на једно око.... ;D ;D ako ti se ja svidjam mora da si slep, ne morash nista da zmurish :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 31, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ако пустиш косицу до рамена и редовно се бријаш, можда ћу и да зажмурим на једно око.... ;D ;D ako ti se ja svidjam mora da si slep, ne morash nista da zmurish :D :D Alo vas dvojica, te leprsave poruke na PP ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ма нисам 'тео да те увредим и кажем ти истину: макар да се скупе "пластичари" на мобу, не би од тебе направили ништа атрактивно за мушкарце. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan ... Док ће Џоксу бити доста да се обрија.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Maj 31, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Oho romansa na forumu , chetvorka je super dvoje su se tako smuvali !!! Zna li Dzoksi za ovo?? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Oho romansa na forumu , chetvorka je super dvoje su se tako smuvali !!! Zna li Dzoksi za ovo?? :D Ma Dzoks nema shanse kod Zorge-ta ipak je iskustvo na mojoj strani nego sad tvrdi cenu :D Aj da ne off-ujemo vishe temu, ljubicemo se kad se budemo videli :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo vas gledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 31, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Samo vas gledam [/q] I cekas da se priklucis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;DAjde sada svi u off, mozda ima i ljubomornih! nago ima li novosti za Mangulice 3???????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da nema Ponestalo inspiracija ili se cekaju majice . Ili mozda Evo ideja da se ode organizovano na jedan od sledecih skupova .Mislim kao Mangulice sa Bojama. Netreba nista organizovati samo koji skup i cao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da nema Ponestalo inspiracija ili se cekaju majice . Ili mozda Evo ideja da se ode organizovano na jedan od sledecih skupova .Mislim kao Mangulice sa Bojama. Netreba nista organizovati samo koji skup i cao Evo ja predlazem Ковин Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad cu zvirnem . Zvirno msam i nema Kovin ili nisam video.Koji ,kad i ko organizuje skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa u sledece 2 nedelje ide prvo lazarevac pa smederevska palanka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se malo bolje raspitao .Ima zurka na jezeru(moto skup) Sve je besplatno mislim ulaz i tako to mozda neka hranica(pasulj verovatno). Bio prosle godine snimao sam neki film.Inace dobra lokacija .A ima i pored hotela dobar restoran i jeftin(bar je bio)Ribica za corbicu itd... Zoltane ideja extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Koji dan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Jun 2, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kovin ! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=35792.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 2, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dragonfly ne falis se da si poneo boje Sa srecom ih nosio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...