drumskalisica 8741 Napisano April 3, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Svrati u " crkvu " na konsultaciju i dijagnostiku ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 4, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Svrati u " crkvu " na konsultaciju i dijagnostiku ! ;D ;D ;D Ocu danas sa ekipom iz Bgda-a, pa ako budes tu, ako ne cimnucu te pa bar kafcu da popijemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano April 4, 2009 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Stize kineski forum! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELIJA 40 Napisano April 4, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma brate SPRINT APOLLO 250cc je samo 20.000 din skuplji od pulsera ali je za klasu bolju, ja sam ga uzeo pre neki dan i mogu vam reci da je zlo i naopako za 161.400 din dobijas 13Kw,vodeno haldjenje, diskove, dig. tablu,kurblu i neverovatan zvuk Uzeo za prodavnicu ili za sebe? Kako god, ako resim da menjam klasu (golica me nesto ovaj motor, sreca pa nemam para ;D) dolazim kod tebe na probu, ako se ne bi protivio tome. Uzeo i za prodavnicu i za sebe naravno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano April 4, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Stize kineski forum! EJS!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 4, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan manuel za kinroad 250 ili kako se steluje ovaj karburator... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 4, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo i za prodavnicu i za sebe naravno ;D Питаj малог Луку да ти да пола сата слободно, па седи напиши нам неке своје утиске, наравно - кад их буде било. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano April 4, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Koji sam ja magarac! Sad kad je konacno doslo lepo vreme,ja se razboleo ??? ??? Izlazim iz kuce samo da popusim cigaru,gledam u motor i nemogu da verujem.Grip me otkida. Doks,siguran sam da ti je problem nastao u slabom dihtovanju usisne grane.Proveri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano April 4, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Koji sam ja magarac! Sad kad je konacno doslo lepo vreme,ja se razboleo ??? ??? Izlazim iz kuce samo da popusim cigaru,gledam u motor i nemogu da verujem.Grip me otkida. Doks,siguran sam da ti je problem nastao u slabom dihtovanju usisne grane.Proveri. Još gora je varijanta na ovo lepo vreme je da si zdrav ali da imaš štrebanje! Uf pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELIJA 40 Napisano April 4, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da opsiem moje iskustvo sa Apolom, pre tri dana zovem dobavljace i smaram ih za raptora od 350cc,oni meni znas bice al neznamo kad imamo sada ako hoces Apola, ajde daj bar nesto novo. Isti dan stize roba, gledam u kombi veliki motor nema sta ,estetski skroz zadovoljavajuc, najvise podseca na Husqvarnu a ni po zvuku neodskace daleko. Prva stvar koja zapada za oci je visina motora koja za ljuude ispod 180cm moze da predstavljla problem ALI postoji mogucost da se malo spusti (koliko videcu sa serviserom). Kada sam seo i upalio motor prvo sto mi je zapalo za oko jeste veoma lepa digitalna tabla sa svim potrebnim istrumentima koja svetli plavo, pogledam ka desnoj nozi kada ono najzad kurbla (bio je red) a iza mene puca asupuh. Vidim ja da me prolazi neka jeza kroz kicmu nema sta drugo mora da se proba, malo gasa pustam kvacilo ooode motor 1,2,3,4 do 90kmh ko nista a auspuh me sve tera da da prebacim u 5 i jos gasa, proradi mi malo mozga u glavii "covece radnja ti sirom otvorena nema nikog u njoj" vracaj se. U 5 min ceo komsiluk se skupio, "jel ti to KTM", "komso daj me provozaj molim te", "koliko hiljada evra kosta to cudo" a ja kao malo dete koje je dobilo omiljenu igracku seo i nesilazim i osecam kakao me adrenalin puca u glavu i neskidam kretenski kez sa lica. Sve je reseno samo jos zena da blagosilja i nema problema uz malo obecanja dobio sam blagoslov :-* Moje misljeneje je da do sada nista bolje iz SPINTA nije doslo pogotovo ne za te novce. Zavrsna obrada je ok., sediste je malo usko, upravljanje ok, polozaj vozavca normalan (sedenje skoro pod 90%), reterovizori nisu bas mom ukusu mogli su da budu i veci deluju agresivno, saug je rucni, max doz tezina je 283Kg, diskovi rade svoj posao kao i vod. hladjenje, ima mesta za lepu znesku guzu iza vozaca i zadovoljan sam sta drugo da kazem. Slobodno me pitajte sta god vas interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 4, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan a slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano April 4, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan DELIJA srecan ti put i zelim ti puno vrelog asvalta naravno na tockovima. Imam jedno pitanje danas sam od komsije provozao mto guzi-a nek 500 ccm iz 54-te stil copera i mnogo mi se svideo onaj volan onako visok i samim tim je udobniji za voznju pa bi ja to zeleo na svom sprint challengeru 250 zeleo bi tako veliki volan al mi vec gotovi volani skupi pa bi ja nabavio prohromske cevi i vas bi pitao dal nako zna ili neko ima presu za savijanje cevi ili gde ima to ne bi trebalo da je skupo al kako god da okrenem nece sve to biti ispod 50 eur-a jer samo cev mogu naci za oko 1000 din i isto toliko i nameravam da dam za savijanje al me zeza to sto moram da napravim i duze crevo za kocnicu al to cu hidrauliku i zeza me sto teba da stavim tri komada vecih sajla 2 za gas i 1 za kavacilio a sto se tice zica tu imam iskustva tako da cu to sam. Jednom recju HELPPPPPP Zahvaljujem u napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampir 5 Napisano April 5, 2009 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam motor koji da uzmem dali moze neka preporuka u vezi motora motor je XT250-16 KINROAD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano April 5, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam motor koji da uzmem dali moze neka preporuka u vezi motora motor je XT250-16 KINROAD. Uzmi, ali ako imas mogucnosti gledaj Qingqi QM250. Zasto - citaj temu jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan DELIJA srecan ti put i zelim ti puno vrelog asvalta naravno na tockovima. Imam jedno pitanje danas sam od komsije provozao mto guzi-a nek 500 ccm iz 54-te stil copera i mnogo mi se svideo onaj volan onako visok i samim tim je udobniji za voznju pa bi ja to zeleo na svom sprint challengeru 250 zeleo bi tako veliki volan al mi vec gotovi volani skupi pa bi ja nabavio prohromske cevi i vas bi pitao dal nako zna ili neko ima presu za savijanje cevi ili gde ima to ne bi trebalo da je skupo al kako god da okrenem nece sve to biti ispod 50 eur-a jer samo cev mogu naci za oko 1000 din i isto toliko i nameravam da dam za savijanje al me zeza to sto moram da napravim i duze crevo za kocnicu al to cu hidrauliku i zeza me sto teba da stavim tri komada vecih sajla 2 za gas i 1 za kavacilio a sto se tice zica tu imam iskustva tako da cu to sam. Jednom recju HELPPPPPP Zahvaljujem u napred Delija Mislio si ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 5, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam motor koji da uzmem dali moze neka preporuka u vezi motora motor je XT250-16 KINROAD. Uzmi, ali ako imas mogucnosti gledaj Qingqi QM250. Zasto - citaj temu jbg. Od prve strane, detaljno ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan bice samo malo da se javim da sam brzo gotov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 5, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan sta mislite o moto trkama sa kinezima? Amaterskim naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELIJA 40 Napisano April 5, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam inicjativu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan sta mislite o moto trkama sa kinezima? Amaterskim naravno Extra ideja! Nešto na foru onih trka kao što su pravili za skutere do 50 cc pre neku godinu na Bataji. Mada ti si budžio mašinu tako da imaš prednost! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije li malo opasno to amaterske.To mi lici na ilegalne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WolfyBiker 0 Napisano April 5, 2009 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne znam da li bi te masine izdrzale tolike napore... a sad nesto skroz drugo...Mozda budem uzimao neki qingqi QM 125 2D, ili 250 ak bude bilo, za pola godine... Jedino sto mi se ne svidja kod njega i kod slicnih motora(Speed, ybr, itd) je onaj okrugli prednji far! Nekako mi lici na neko poshtansko, ili staro motorche... Moze li nekako od da se moduje, ili da se neki drugachiji far napravi/prebaci sa nekog drugog motora...ili kupi mozda...? Svidja mi se nesto kao na ove malo sportske modele...uzeo bih Hondu CBF 125, ali mi je previshe para za 125ccm, a i mogu dodat 300-400e i uzet super auto...sto mi je mozda i korisnije... nadam se da nije neka ideja iz dushevne bolnice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez 0 Napisano April 5, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo i mog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez 0 Napisano April 5, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez 0 Napisano April 5, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jos malo i necu vise ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...