Jump to content

Moto Zajednica

Tema za vlasnike kineza :)

Recommended Posts

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Svrati u " crkvu " na konsultaciju i dijagnostiku !  ;D  ;D  ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Svrati u " crkvu " na konsultaciju i dijagnostiku !  ;D  ;D  ;D

Ocu danas sa ekipom iz Bgda-a, pa ako budes tu, ako ne cimnucu te pa bar kafcu da popijemo...

• U prolazu, 87 postova
  • Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900

Ma brate SPRINT APOLLO 250cc je samo 20.000 din skuplji od pulsera ali je za klasu bolju, ja sam ga uzeo pre neki dan i mogu vam reci da je zlo i naopako za 161.400 din dobijas 13Kw,vodeno haldjenje, diskove, dig. tablu,kurblu i neverovatan zvuk

Uzeo za prodavnicu ili za sebe?

Kako god, ako resim da menjam klasu (golica me nesto ovaj motor, sreca pa nemam para ;D) dolazim kod tebe na probu, ako se ne bi protivio tome. ;)

Uzeo i za prodavnicu i za sebe naravno ;D

• Drug član, 3087 postova

Uzeo i za prodavnicu i za sebe naravno ;D

Питаj малог Луку да ти да пола сата слободно, па седи напиши нам неке своје утиске, наравно - кад их буде било.

• Svrati ponekad, 458 postova
  • Motocikl: gpz 500 s

Koji sam ja magarac!

Sad kad je konacno doslo lepo vreme,ja se razboleo ??? ???

Izlazim iz kuce samo da popusim cigaru,gledam u motor i nemogu da verujem.Grip me otkida.

Doks,siguran sam da ti je problem nastao u slabom dihtovanju usisne grane.Proveri.

• Svrati ponekad, 189 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

Koji sam ja magarac!

Sad kad je konacno doslo lepo vreme,ja se razboleo ??? ???

Izlazim iz kuce samo da popusim cigaru,gledam u motor i nemogu da verujem.Grip me otkida.

Doks,siguran sam da ti je problem nastao u slabom dihtovanju usisne grane.Proveri.

Još gora je varijanta na ovo lepo vreme je da si zdrav ali da imaš štrebanje! >:(

Uf >:(

pozzz

• U prolazu, 87 postova
  • Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900

Evo  da opsiem moje iskustvo sa Apolom, pre tri dana zovem dobavljace i smaram ih za raptora od 350cc,oni meni znas bice al neznamo kad imamo sada ako hoces Apola, ajde daj bar nesto novo. Isti dan stize roba, gledam u kombi veliki motor nema sta ,estetski  skroz zadovoljavajuc, najvise podseca na Husqvarnu a ni po zvuku neodskace daleko. Prva stvar koja zapada za oci je visina motora koja za ljuude ispod 180cm moze da predstavljla problem ALI postoji mogucost da se malo spusti (koliko videcu sa serviserom). Kada sam seo i upalio motor prvo sto mi je zapalo za oko jeste veoma lepa digitalna tabla sa svim potrebnim istrumentima koja svetli plavo, pogledam ka desnoj nozi kada ono najzad kurbla (bio je red) a iza mene puca asupuh. Vidim ja da me prolazi neka jeza kroz kicmu nema sta drugo mora da se proba, malo gasa pustam kvacilo ooode motor 1,2,3,4 do 90kmh ko nista a auspuh me sve tera da da prebacim u 5 i jos gasa, proradi mi malo mozga u glavii "covece radnja ti sirom otvorena nema nikog u njoj" vracaj se. U 5 min ceo komsiluk se skupio, "jel ti to KTM", "komso daj me provozaj molim te", "koliko hiljada evra kosta to cudo" a ja kao malo dete koje je dobilo omiljenu igracku seo i nesilazim i osecam kakao me adrenalin puca u glavu i neskidam kretenski kez sa lica. Sve je reseno samo jos zena da blagosilja i nema problema uz malo obecanja dobio sam blagoslov :-* Moje misljeneje je da do sada nista bolje iz SPINTA nije doslo pogotovo ne za te novce. Zavrsna obrada je ok., sediste je malo usko, upravljanje ok, polozaj vozavca normalan (sedenje skoro pod 90%), reterovizori nisu bas mom ukusu mogli su da budu i veci deluju agresivno, saug je rucni, max doz tezina je 283Kg, diskovi rade svoj posao kao i vod. hladjenje, ima mesta za lepu znesku guzu iza vozaca i zadovoljan sam sta drugo da kazem. Slobodno me pitajte sta god vas interesuje

• Svrati ponekad, 224 postova
  • Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50...

DELIJA srecan ti put i zelim ti puno vrelog asvalta naravno na tockovima.

Imam jedno pitanje danas sam od komsije provozao mto guzi-a nek 500 ccm iz 54-te stil copera i mnogo mi se svideo onaj volan onako visok i samim tim je udobniji za voznju pa bi ja to zeleo na svom sprint challengeru 250 zeleo bi tako veliki volan al mi vec gotovi volani skupi pa bi ja nabavio prohromske cevi i vas bi pitao dal nako zna ili neko ima presu za savijanje cevi ili gde ima to ne bi trebalo da je skupo al kako god da okrenem nece sve to biti ispod 50 eur-a jer samo cev mogu naci za oko 1000 din i isto toliko i nameravam da dam za savijanje al me zeza to sto moram da napravim i duze crevo za kocnicu al to cu hidrauliku i zeza me sto teba da stavim tri komada vecih sajla 2 za gas i 1 za kavacilio a sto se tice zica tu imam iskustva tako da cu to sam.

Jednom recju HELPPPPPP

Zahvaljujem u napred

• Drug član, 2265 postova

Nasao sam motor koji da uzmem dali moze neka preporuka u vezi motora motor je  XT250-16 KINROAD.

Uzmi, ali ako imas mogucnosti gledaj Qingqi QM250. Zasto - citaj temu jbg.

• Svrati ponekad, 261 postova

DELIJA srecan ti put i zelim ti puno vrelog asvalta naravno na tockovima.

Imam jedno pitanje danas sam od komsije provozao mto guzi-a nek 500 ccm iz 54-te stil copera i mnogo mi se svideo onaj volan onako visok i samim tim je udobniji za voznju pa bi ja to zeleo na svom sprint challengeru 250 zeleo bi tako veliki volan al mi vec gotovi volani skupi pa bi ja nabavio prohromske cevi i vas bi pitao dal nako zna ili neko ima presu za savijanje cevi ili gde ima to ne bi trebalo da je skupo al kako god da okrenem nece sve to biti ispod 50 eur-a jer samo cev mogu naci za oko 1000 din i isto toliko i nameravam da dam za savijanje al me zeza to sto moram da napravim i duze crevo za kocnicu al to cu hidrauliku i zeza me sto teba da stavim tri komada vecih sajla 2 za gas i 1 za kavacilio a sto se tice zica tu imam iskustva tako da cu to sam.

Jednom recju HELPPPPPP

Zahvaljujem u napred

Delija Mislio si ovako nesto

404.jpg    XbsNr_dsc00973.th.jpg

• Drug član, 1225 postova

Nasao sam motor koji da uzmem dali moze neka preporuka u vezi motora motor je  XT250-16 KINROAD.

Uzmi, ali ako imas mogucnosti gledaj Qingqi QM250. Zasto - citaj temu jbg.

Od prve strane, detaljno ...  ;D

• Svrati ponekad, 189 postova

sta mislite o moto trkama sa kinezima?

Amaterskim naravno

Extra ideja!

Nešto na foru onih trka kao što su pravili za

skutere do 50 cc pre neku godinu na Bataji.

Mada ti si budžio mašinu tako da imaš prednost! :P

• U prolazu, 11 postova

ne znam da li bi te masine izdrzale tolike napore...  ::)

a sad nesto skroz drugo...Mozda budem uzimao neki qingqi QM 125 2D, ili 250 ak bude bilo, za pola godine...

Jedino sto mi se ne svidja kod njega i kod slicnih motora(Speed, ybr, itd) je onaj okrugli prednji far!

Nekako mi lici na neko poshtansko, ili staro motorche...

Moze li nekako od da se moduje, ili da se neki drugachiji far napravi/prebaci sa nekog drugog motora...ili kupi mozda...?

Svidja mi se nesto kao na ove malo sportske modele...uzeo bih Hondu CBF 125, ali mi je previshe para za 125ccm, a i mogu dodat 300-400e i uzet super auto...sto mi je mozda i korisnije...

nadam se da nije neka ideja iz dushevne bolnice..  :(

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja